Jedno Orašje da ostane (96. osnovano?1), a da jedan Velež ispadne (1922. god) koji je igrao u Kup UEFA, bio utjecajan klub u bivšoj Jugi, klub koji izbacuje velki broj talenata i igrača, i koliko ih je samo izbacivao (Barbarez, Bajević, Salihamizdic, Slišković, Halilhodžić...). Nisi ti uredu, neka ću putovati u Mostar svake godine dva puta i neka ću dole gubiti bodove, ali ću bar znati da igram protiv kluba koji ima ime, tradiciju, navijače. A ne klub kojeg drži jedan ILJO (krmetina debela) i kojeg posjeti 50-ak navijača po utakmici...ultrasstyle_tz je napisao/la:daj ba kakvo ispadanje Orasja iz lige,nema toga,odose nam bodovi u drugu ligu,necemo se tako igrat..obustavljaj tu transu kantona kako znate i umijete,Orasje su nam zagarantovani bodovi,plus sat voznje i eto te na gostovanju,dok Velez,otelit se do Mostara,a odozdo nema boda da si ne znam ti ko,iscupaju se ove godine,sad im pustis,valja ih opet cupat slijedece sezone i tako u nedogled,da ce se oni slijedece godine borit za Evropu ili bar sami sebi osigurat opstanak pa hajd rekao bi ja i nek ostanu,al valja ih cupat i slijedece sezone,jos drzavne pare uzimaju,i nama skromnim budzetskim obveznicima uzimaju pare da ostanu u ligi
..Eagles i ostali,nedajte da se vase pare tako trose
..vise vas kosta Velez nego gostovanje do Orasja,al jbg sad ovo sto su meni razlozi ZA Orasje,vama su isti potpuno razlozi ZA Velez,bodovi,gostovanje(tj.ako vas puste na stadion
)
Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 30 kolo Premijer Lige BIH
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- RK Gradacac
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izvini sto me boli q za ostalim klubovima,sto gledam samo Slobodu i nas interes,nisam znao da se ne smije,nece se ponovit bgmKnele je napisao/la: Jedno Orašje da ostane (96. osnovano?1), a da jedan Velež ispadne (1922. god) koji je igrao u Kup UEFA, bio utjecajan klub u bivšoj Jugi, klub koji izbacuje velki broj talenata i igrača, i koliko ih je samo izbacivao (Barbarez, Bajević, Salihamizdic, Slišković, Halilhodžić...). Nisi ti uredu, neka ću putovati u Mostar svake godine dva puta i neka ću dole gubiti bodove, ali ću bar znati da igram protiv kluba koji ima ime, tradiciju, navijače. A ne klub kojeg drži jedan ILJO (krmetina debela) i kojeg posjeti 50-ak navijača po utakmici...

RK Gradacac je napisao/la:Ma tuzlak pokupio moje fore

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma nema šta druže, ti imaš svoje mišljenje, Bogu hvala pa svi imamo ravnopravno pravo na to. Ali Velež će care ostati, to je riješena stvar. Orašje u subotu dobija što zaslužujeultrasstyle_tz je napisao/la:izvini sto me boli q za ostalim klubovima,sto gledam samo Slobodu i nas interes,nisam znao da se ne smije,nece se ponovit bgmKnele je napisao/la: Jedno Orašje da ostane (96. osnovano?1), a da jedan Velež ispadne (1922. god) koji je igrao u Kup UEFA, bio utjecajan klub u bivšoj Jugi, klub koji izbacuje velki broj talenata i igrača, i koliko ih je samo izbacivao (Barbarez, Bajević, Salihamizdic, Slišković, Halilhodžić...). Nisi ti uredu, neka ću putovati u Mostar svake godine dva puta i neka ću dole gubiti bodove, ali ću bar znati da igram protiv kluba koji ima ime, tradiciju, navijače. A ne klub kojeg drži jedan ILJO (krmetina debela) i kojeg posjeti 50-ak navijača po utakmici.....njemu je draze dati 30-40 KM do Mostara i izgubit bodove,nego 5-10 KM do Orasja i uzet 3 boda..i poslije kaze meni da ja nisam uredu
![]()
RK Gradacac je napisao/la:Ma tuzlak pokupio moje fore

- RK Gradacac
- Kontakt:
Nemoj tako, nije lijepolenovo je napisao/la:Zbogom ruzno Orasje

PS. Nisu oni ruzno pace, oni su LABUDOVI

010 ISN'T JUST A CODE
- FK Sarajevo
- Kontakt:
najugledniji covjek labudova je gospodin iljo dominikovicRK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako, nije lijepolenovo je napisao/la:Zbogom ruzno Orasje![]()
PS. Nisu oni ruzno pace, oni su LABUDOVI

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
On je ruzno paceFK Sarajevo je napisao/la:najugledniji covjek labudova je gospodin iljo dominikovicRK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako, nije lijepolenovo je napisao/la:Zbogom ruzno Orasje![]()
PS. Nisu oni ruzno pace, oni su LABUDOVI![]()
![]()
![]()
![]()

010 ISN'T JUST A CODE
Re: Premier liga BiH 2008/09
naj cemu?????????Knele je napisao/la: A sad ajmo diskutovati o, lično meni, najrealnijoj ligi na svijetu![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma daj zezo sam se malo, čuj najrealnija, pa realnije bi bilo reći da sam ja najbogatiji u svijetulejla je napisao/la:naj cemu?????????Knele je napisao/la: A sad ajmo diskutovati o, lično meni, najrealnijoj ligi na svijetu![]()
![]()
![]()

il da sam ja engleska kraljica.....Knele je napisao/la:Ma daj zezo sam se malo, čuj najrealnija, pa realnije bi bilo reći da sam ja najbogatiji u svijetulejla je napisao/la:naj cemu?????????Knele je napisao/la: A sad ajmo diskutovati o, lično meni, najrealnijoj ligi na svijetu![]()
![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ah, pa toliko sam te trazio
Hajde, dosta vise off 
Forza Velez

Forza Velez

Support Velez, It's logical! ★
Vratite se temi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sudijska dvojka iz Travnika čini linijske pomoćnike na utakmici Modriča-Velež...Doduše, Travnik je skoro pa osiguran, nema tu nekih dilema.
- The_Target
- Kontakt:
@ultrasstyle_tz kao prvo nikada, ama bas nikada nas vi niste "cupali", ili si mozda mislio na 87' godinu(ako si tada ikako i bio rodjen ), jako vaznu za vas i reflektore koje ste "dobili" 'nako iznenada, niko ti nije kriv sto ste napravili sra**e sa Ultrasima, pa su Vam onako vratili u po' Mostara pa te odjednom vezu losa sjecanja za Mostar pa i Velez kao simbol grada ( kao i Zrinjski ), niko ti nije kriv sto ste uvijek musterija ( da ne kazem nesto gore ) Zrinjskom ( koji je iz Mostara ) pa se primi po 7 komada kuci, promijeni nick ultras jer ti ne stoji (objasnit cu ti i zasto, u svom komentaru navodis "otelit se do Mostara,a odozdo nema boda da si ne znam ti ko" a pravom ultrasu nije bitna razdaljina do grada u kojem tvoj klub igra, nije bitno koliko je klub jaci ili slabiji, koliko protivnik ima navijaca i koliko su dobri ili losi, on prati svoj klub ma gdje on da igra, uostalom ako ne znas neke navijacke kodekse ak' nist' malo se informisi jbt pa imas google ), nego drz' se ti Slobode i tastature, a ostale pusti na miru...sorry na offtopic
Rođeni brato
- el-fighter
- Kontakt:
E ako je on najugledniji, mogu mislit kakvi su ostali.FK Sarajevo je napisao/la:najugledniji covjek labudova je gospodin iljo dominikovicRK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako, nije lijepolenovo je napisao/la:Zbogom ruzno Orasje![]()
PS. Nisu oni ruzno pace, oni su LABUDOVI![]()
![]()
![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
po meni najrealnije
Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik 1
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo 1x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 1
Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik 1
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo 1x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 1
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
87'god...neeeema titule,sta ste se ponadaliThe_Target je napisao/la:@ultrasstyle_tz kao prvo nikada, ama bas nikada nas vi niste "cupali", ili si mozda mislio na 87' godinu(ako si tada ikako i bio rodjen ), jako vaznu za vas i reflektore koje ste "dobili" 'nako iznenada, niko ti nije kriv sto ste napravili sra**e sa Ultrasima, pa su Vam onako vratili u po' Mostara pa te odjednom vezu losa sjecanja za Mostar pa i Velez kao simbol grada ( kao i Zrinjski ), niko ti nije kriv sto ste uvijek musterija ( da ne kazem nesto gore ) Zrinjskom ( koji je iz Mostara ) pa se primi po 7 komada kuci, promijeni nick ultras jer ti ne stoji (objasnit cu ti i zasto, u svom komentaru navodis "otelit se do Mostara,a odozdo nema boda da si ne znam ti ko" a pravom ultrasu nije bitna razdaljina do grada u kojem tvoj klub igra, nije bitno koliko je klub jaci ili slabiji, koliko protivnik ima navijaca i koliko su dobri ili losi, on prati svoj klub ma gdje on da igra, uostalom ako ne znas neke navijacke kodekse ak' nist' malo se informisi jbt pa imas google ), nego drz' se ti Slobode i tastature, a ostale pusti na miru...sorry na offtopic

cuj losa sjecanja za Mostar?mijesas loncice,ja govorim za Velez,nista lose za Mostar ni protiv Mostara,lijep grad za usput odmorit se kad na more ides,nista vise..nego za Velez zato sto znam sta vi mislite o nama,nema potrebe da se lazemo,nase neko ispadanje iz lige bi se 3 dana slavilo dole kod vas,kod nas se nebi slavilo boli me q za Velez,mada bi vas ljepse bilo gledat u ligi Federacje,posteno receno i niste za PL...
dalje..kao navijac nemam potrebe da se nikom dokazujem,ponajmanje tebe,za mene i ultra mentalitet se ti ne brini,brini se da dobijete 50.000 budzetskih maraka da ostanete u ligi(uhh opasno vam zacijenili bod u Modrici),zatim sam si sebe pobio "argumentima",bitno mi koji je klub javi?pa naravno da je Orasje jace trenutno od Veleza,tu nema dileme,zatim navijaci..tu ste podjednaki,tamo djedovi i "obicna raja" ovamo Red Army

sorry za offtopic i od mene
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Stone Island
- Kontakt:
A nebuloza...eto vidiš koliko nam je važna Sloboda,nikad u Vrapčićima nije bilo preko 1000 ljudi protiv vas !ultrasstyle_tz je napisao/la:87'god...neeeema titule,sta ste se ponadaliThe_Target je napisao/la:@ultrasstyle_tz kao prvo nikada, ama bas nikada nas vi niste "cupali", ili si mozda mislio na 87' godinu(ako si tada ikako i bio rodjen ), jako vaznu za vas i reflektore koje ste "dobili" 'nako iznenada, niko ti nije kriv sto ste napravili sra**e sa Ultrasima, pa su Vam onako vratili u po' Mostara pa te odjednom vezu losa sjecanja za Mostar pa i Velez kao simbol grada ( kao i Zrinjski ), niko ti nije kriv sto ste uvijek musterija ( da ne kazem nesto gore ) Zrinjskom ( koji je iz Mostara ) pa se primi po 7 komada kuci, promijeni nick ultras jer ti ne stoji (objasnit cu ti i zasto, u svom komentaru navodis "otelit se do Mostara,a odozdo nema boda da si ne znam ti ko" a pravom ultrasu nije bitna razdaljina do grada u kojem tvoj klub igra, nije bitno koliko je klub jaci ili slabiji, koliko protivnik ima navijaca i koliko su dobri ili losi, on prati svoj klub ma gdje on da igra, uostalom ako ne znas neke navijacke kodekse ak' nist' malo se informisi jbt pa imas google ), nego drz' se ti Slobode i tastature, a ostale pusti na miru...sorry na offtopic..lijepi reflektori,eno ih jos rade,samo sto nisu od tad reflektori,tad se nije igralo za reflektore,nego par sezona prije,tad se igralo za ostanak u ligi..
cuj losa sjecanja za Mostar?mijesas loncice,ja govorim za Velez,nista lose za Mostar ni protiv Mostara,lijep grad za usput odmorit se kad na more ides,nista vise..nego za Velez zato sto znam sta vi mislite o nama,nema potrebe da se lazemo,nase neko ispadanje iz lige bi se 3 dana slavilo dole kod vas,kod nas se nebi slavilo boli me q za Velez,mada bi vas ljepse bilo gledat u ligi Federacje,posteno receno i niste za PL...
dalje..kao navijac nemam potrebe da se nikom dokazujem,ponajmanje tebe,za mene i ultra mentalitet se ti ne brini,brini se da dobijete 50.000 budzetskih maraka da ostanete u ligi(uhh opasno vam zacijenili bod u Modrici),zatim sam si sebe pobio "argumentima",bitno mi koji je klub javi?pa naravno da je Orasje jace trenutno od Veleza,tu nema dileme,zatim navijaci..tu ste podjednaki,tamo djedovi i "obicna raja" ovamo Red Army..znaci po oba tvoja kriterija Orasje je bolje
...dalje,koji si ti faktor da meni govoris gdje mogu,gdje ne mogu pisat..i na kraju,pomirimo se s tim,zreli ste za drugu ligu
sorry za offtopic i od mene
Slavili 3 dana ? hahahahahah...što ispada drugi tim C.Zvezde ?evo neću moći spavati preko ljeta ako se Sloboda plasira u Evroligu !
Red Army,po čemu su to Fukare bolje od nas...po tome što se ne može 300 ljudi skupiti u kopu iako cijela Tz stoji iza vas tj. 100 000 stanovnika ! To što vam je tribina sva od cerada,štampanih zastava...to što nemate dvije pjesme svoje ? Objasni...
Velež ostaje brato,pa ti volio,ne volio !
Okani se Veleža i RA...eto ti Ultrasa,ili ne smijete više protiv njih ništa pisati da ne bi opet fasovali ?!

- Komunikacija
- Kontakt:
Cinjenica je da uz malo dorade bolji stadion ima Velez nego evropska sloboda
,koja usput nece dobit licencu 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.