Zinchenko beta godine?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Znaci samim tim ova lista nije ni relevantna, upitno da li i Pep ima ovoliko, ne da mi se sad provjeravatiRajaz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 14:39Mislim da si u pravu, Klopp ima 11

Konte bi mogao iduce sezone da bude najveci konkurent Pepu u pohodu na broj 5.BenWhite je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:25Pa isto kao što je Arteta obični diletant, isto tako je Konte izvukao maksimum maksimuma iz ublehaša tipa Kulusevski, Bentankur, Hojbjerg te kompletne odbrane. Plus, lik je došao kada je Kejn igrao malo bolje od Nermina Haskića i dobar dio sezone je imao samo raspoloženog Sona.
Uhh teško, mislim da Liverpool može pružiti još jednu sezonu borbe prije veće rekonstrukcije tima a posebno napada.Sport90 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:22Konte bi mogao iduce sezone da bude najveci konkurent Pepu u pohodu na broj 5.BenWhite je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:25Pa isto kao što je Arteta obični diletant, isto tako je Konte izvukao maksimum maksimuma iz ublehaša tipa Kulusevski, Bentankur, Hojbjerg te kompletne odbrane. Plus, lik je došao kada je Kejn igrao malo bolje od Nermina Haskića i dobar dio sezone je imao samo raspoloženog Sona.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koja je ovo nacija pored pepovog imena, i ova zastava E, ko ona slova na ruskim vozilima haman??!!
CPOJ
Mozda ne broje Farmersku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tjesi se. Kulusevski je fantastican igrac, bolji od Sake, sl aj, uhlebas je.BenWhite je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:25Pa isto kao što je Arteta obični diletant, isto tako je Konte izvukao maksimum maksimuma iz ublehaša tipa Kulusevski, Bentankur, Hojbjerg te kompletne odbrane. Plus, lik je došao kada je Kejn igrao malo bolje od Nermina Haskića i dobar dio sezone je imao samo raspoloženog Sona.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mislio sam napisati jedan od najvećih konkurenata - nisam želio podcijeniti ekipu Liverpoola i Klopa, mada bi sezona mogla biti turbulentna jer su oba super stara iz napada u zadnjoj godini ugovora i non stop će biti špekulacija koje mogu uticati na ekipu. A Konte je pokazao da zna igrati ligaška takmičenja i moje mišljenje da će biti konkurentniji od Uniteda i Chelsea slijedeće sezone.StevieG8 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:25Uhh teško, mislim da Liverpool može pružiti još jednu sezonu borbe prije veće rekonstrukcije tima a posebno napada.Sport90 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:22Konte bi mogao iduce sezone da bude najveci konkurent Pepu u pohodu na broj 5.BenWhite je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:25
Pa isto kao što je Arteta obični diletant, isto tako je Konte izvukao maksimum maksimuma iz ublehaša tipa Kulusevski, Bentankur, Hojbjerg te kompletne odbrane. Plus, lik je došao kada je Kejn igrao malo bolje od Nermina Haskića i dobar dio sezone je imao samo raspoloženog Sona.
Najboljih 11
Alisson
Trent Dias VVD Cancelo
Silva Rodri KDB
Salah Mane Son
Valjdq ce dogodine ove raspale ekipe poput arsenala,uniteda i celzija uspijet otkinut koji bod cityu pa da ocekujemo borbu do zadnjeg kola
Alisson
Trent Dias VVD Cancelo
Silva Rodri KDB
Salah Mane Son
Valjdq ce dogodine ove raspale ekipe poput arsenala,uniteda i celzija uspijet otkinut koji bod cityu pa da ocekujemo borbu do zadnjeg kola

Cestitao si ljudski. Super stvar. Zadnje sto trebas raditi je dijeliti twitove sa snimkom sat vremena prije parade da zadovoljis svoj ego. To je osobina malih a klub za koji navijas nije mali. Ignore i uzivaj. Postuj.

4-IN-A-ROW
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Presmijesno.
Navodno 63% ekipe imaju astmu i daju im se preskripcije koje znatno pomazu u performansama. Mislim da ne bude zabune, ovo svi rade.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Danas baš gledao ovaj video od MPMD i kontam nije ni čudo što ljudi ubijaju i igraju se gegenpress-a. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Desni. Bek.STAT: Trent Alexander-Arnold created more chances than any other player during the 2021/22 Premier League season:
• 32 games
• 90 chances created
• 13.01 Expected Assists
• 12 assists
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"