Henry se sljedeće sezone vraća u United, tako da nitko ne garantira da će ostati na istom broju zlatnih kopački.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nail for Real je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:59A ti si vidim veliki znalac, nesto si mi tih bio nakon one divne madridske noci.
Nemojte Blacka da dirate, to je jako korektan i posten cule.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Fakat je lik ljubomoran na sve sto vuce na liverpool, evo kazu i ss.ba da je to reko, sad koliko je vjerovati ss.ba.StevieG8 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:34Jel ovo stvarno rekao![]()
Nakon utakmice Pep Guardiola ga je i javno prozvao.
"Žao mi je zbog navijača Aston Ville danas. Nisu imali trenera, ali sa strane je bio trener kojem je više stalo do Liverpoola nego do vlastite momčadi", kazao je Pep Guardiola nakon meča.
Mrljava titula do bola , al et.
CPOJ
Svaka cast i Conteu kako je Tottenham izgledao na pocetku a gdje je zavrsio sezonu

As The Athletic reported at the time, in Conte’s first week he told staff there was a problem with food and nutrition. On his first day, he saw one first-team player eating nachos. He was very clear that there would be no more heavy foods like nachos and sandwiches. Ketchup, mayonnaise, oil and butter were all banned, with Conte feeling that a number of the squad were not in good enough shape.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tottenham je zavrsio cetvrti jer je konkurencija uzasna, a ne jer su oni bili nesto dobri. Ne treba pretjerivati sa hvalospjevima na racun Contea.StevieG8 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 09:34Svaka cast i Conteu kako je Tottenham izgledao na pocetku a gdje je zavrsio sezonu![]()
As The Athletic reported at the time, in Conte’s first week he told staff there was a problem with food and nutrition. On his first day, he saw one first-team player eating nachos. He was very clear that there would be no more heavy foods like nachos and sandwiches. Ketchup, mayonnaise, oil and butter were all banned, with Conte feeling that a number of the squad were not in good enough shape.
Luzercine iz Arsenala su uspjele prokockati gotovo nemoguce.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa recimo kad se Gvardiola pojavio Murinho je imao sigurno vec 3-4 trofeja (ne znam tacno), i bio je u najboljim klubovima svijeta i sa najvecim budezetima (Chelsea, Inter (tada u Italiji je bio neprikosnoven), Real) i ostao daleko iza Pepa. Pep je covjek koji se bavi trenerskim poslom od 2007/2008 - pa do danas i covjek je osvio ako se ne varam 12 ligaskih titula (njegova ekipa nije samo 3 sezone osvojila titulu) - Pa to PSG ne moze da postigne u Francuskoj ligi - to je dominacija ista ona kakvu ima recimo Dinamo u HNL-u. Ne treba zbog budzeta i jacine klubova koje je vodio umanjivati ovo sto radi u ligaskim natjecanjima. Za LP mu se moze i treba prigovarati - ali i to je covjek vise nego konstantan gdje su nejgove ekipe uvjek medju 8 najbolji (ne znam da je ranije ispao) - najcesce su to polufinala, sa 2 osvojene titule i jos jednim izgubljenim finalom.
Najavio sam prestizanje Čelzija u Pep eri
Pa isto kao što je Arteta obični diletant, isto tako je Konte izvukao maksimum maksimuma iz ublehaša tipa Kulusevski, Bentankur, Hojbjerg te kompletne odbrane. Plus, lik je došao kada je Kejn igrao malo bolje od Nermina Haskića i dobar dio sezone je imao samo raspoloženog Sona.Justin je napisao/la: ↑23 maj 2022, 09:55Tottenham je zavrsio cetvrti jer je konkurencija uzasna, a ne jer su oni bili nesto dobri. Ne treba pretjerivati sa hvalospjevima na racun Contea.StevieG8 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 09:34Svaka cast i Conteu kako je Tottenham izgledao na pocetku a gdje je zavrsio sezonu![]()
Luzercine iz Arsenala su uspjele prokockati gotovo nemoguce.
41:34
I totenham i Arsenal su dvije užasne ekipe i na kraju je sve odredio start sezone gdje smo mi izgubili 3 za redom a Tot dobio
Ne treba arsenal zaliti mnogo taj pocetak sezone. Syebali su se protiv brentforda a sljedece dvije igrali s celsiem i citiem
Tu su bila 2 ocekivana poraza u to vrijeme. Drugo je sad, celsi npr ne lici na taj celsi s pocetka sezone.
Na koje se titule ovdje odnosi, nekako mi je to za Kloppa malo, samo u BVb-u je uzeo 4-5 tako da mi ovo nije bas jasno
Klopp bi trebao imati 11 titula ako se broje sve titule a mislim da da jer 32 Pepove, znaci svaki moguci trofej
Kloop je trenerična , ove godine poslije SP cu vidjeti samo moze li mu se Flick pribliziti ili je bolji od njega na all time listi njemackih trenera, s ovim sto je do sad pokazao mozda najbolji ikad.
Ima u Dortmundu ligu 2011, kup i ligu 2012, dfb super cup 2013 sto ja znam
Ima u Dortmundu ligu 2011, kup i ligu 2012, dfb super cup 2013 sto ja znam
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Samo velika je razlika izmedju Kloppa i Guardiole, Klopp uveo Mainz u Bundesligu, preuzeo Dortmund kad nisu bili u planu za Top 4 a kamoli za osvajanje lige, sastavljao tim i gradio igru svoju sve dok nije dosao do uspjeha a za to mu je trebalo 2 god i onda osvojii 2 titule Bundes lige, kup i jos nesto, onda preuzima Liverpool koji je bio skroz los i pocinje da gradi tim i dovodi igrace po svom cejfu i to ne skupe, dakle opet mu treba dvije god da napravi tim i onda pocinje njegova era u Liverpoolu, dok Pep je imao Barselonu, Bayerna i Man City svi redom su imali poprilicno jaku ekipu i vec sastavljeni igraci, neka Pep preuzme tipa Arsenal, Bayer L, Valenciu pa da vidimo onda sta ce napravit...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Eto Klop bi izabrao borusiu ili onaj liverpool da su mu u tom trenutku na vrata pokucali barcelona, real, bayern i slicni, kako da ne. Najbolje da pep everton npr trenira da zadovolji forumase. Ima Pep mana naravno, cesto ga kritkujem prvenstveno zbog blamaza u LPa, ali naravno da ce trenirati najbolje kad ga najbolji traze. Zamisli lika trazi city i on kaze neka cekacu da me pozove westham 

Osvojiš titulu na takav način i papak uzme vremena da komentariše Stevena
jah eto, trebo mu se valjda naguzit od starta

Walk on
- AshburtonG
- Kontakt:
Westham ne, ali npr Arsenal ili United sto da ne? Oba su mnogo veca kluba od Citya, a nisu ni blizu dominantnih ekipa svoje lige, kao sto to nije bio ni Dortmund, a ni Liverpool kad ih je preuzeo Klopp. Ne znam kako liku nije dosadno dolazit u ove superdominantne ekipe i jos potrosit po par stotina miliona u svakoj, da bi se borio s Liverpoolom do zadnjeg kola, te bio svaki put popisan u LP?
Lako je bit trenercina s neogranicenim budzetom i najboljom ekipom lige gdje god da si. Sljedeca destinacija mu je vjerovatno PSG, gdje ce ovi ostrasceni navijaci Barcelone svrs.avat na njegove titule protiv poluamaterskih ekipa.
Ne mogu se poredit, jer su totalno drugaciji trenerski put imali. Pep da nije imao najbolju generaciju Barcelone, kao svoj prvi posao, ne vjerujem da bi otisao dalje od La Lige. Ovo sto on radi(osvajanje nacionalnih liga za superdominantnim ekipama) bi radili svi ovi veci treneri. Medjutim, ovo gradjenje ekipe koje je vec 3x uradio Klopp, nisam siguran da bi Guardiola mogao. Najjace mi je sto ga se predstavlja nekim velikim taktickim magom, a 90% ovih ispadanja je izgubio bas zbog glupe taktike i svog ega.
Lako je bit trenercina s neogranicenim budzetom i najboljom ekipom lige gdje god da si. Sljedeca destinacija mu je vjerovatno PSG, gdje ce ovi ostrasceni navijaci Barcelone svrs.avat na njegove titule protiv poluamaterskih ekipa.
Ne mogu se poredit, jer su totalno drugaciji trenerski put imali. Pep da nije imao najbolju generaciju Barcelone, kao svoj prvi posao, ne vjerujem da bi otisao dalje od La Lige. Ovo sto on radi(osvajanje nacionalnih liga za superdominantnim ekipama) bi radili svi ovi veci treneri. Medjutim, ovo gradjenje ekipe koje je vec 3x uradio Klopp, nisam siguran da bi Guardiola mogao. Najjace mi je sto ga se predstavlja nekim velikim taktickim magom, a 90% ovih ispadanja je izgubio bas zbog glupe taktike i svog ega.
Ovi bolesnici sto navijaju za menadzere su gori od onih sto letaju za Ronaldom 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
AshburtonG je napisao/la: ↑23 maj 2022, 14:15Westham ne, ali npr Arsenal ili United sto da ne? Oba su mnogo veca kluba od Citya, a nisu ni blizu dominantnih ekipa svoje lige, kao sto to nije bio ni Dortmund, a ni Liverpool kad ih je preuzeo Klopp. Ne znam kako liku nije dosadno dolazit u ove superdominantne ekipe i jos potrosit po par stotina miliona u svakoj, da bi se borio s Liverpoolom do zadnjeg kola, te bio svaki put popisan u LP?

Pep kad ispadne iz LP, nije fulio takticki nista, nego je overthinkao kazu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pep je imao srece u zivotu i nista vise od toga.
Klopp je druga prica i puno bolji trener.
Klopp je druga prica i puno bolji trener.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mislim da si u pravu, Klopp ima 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.