SedrenikHz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 11:09
holyman je napisao/la: ↑23 maj 2022, 11:03
Nismo ni zasluzili da ikad vise vidimo titulu, yebem li vam majke svima
Holy zanima me tvoje misljenje da napises o ovom potezu.
Ja sam protiv vracanja bivsih, sto podrazumijeva da sam i protiv ovoga. Kad sve saberes i oduzmes on je radio itekako dobar posao i dovodio neke strasne igrace, pa i neke nepoznate od kojih se ispostsvili puni pogodak.
Mislis da je bio u talu sa lopovima?
Welcome back Husref Musemic i Dženis Ćosić
Vracanje bivsih nas je dovelo do reorganizacije i #newerra svakih 6 mjeseci
Vracanje hadzije je 7 koraka unazad i jasan znak da klub nema apsolutno nikakvu viziju, planove, sistem niti svijetlu buducnost.
Hadzija je godinama u talu sa osobama koje su srozale i sada sigurno mogu reci unistile klub i protiv kojih se javno vodi krivicni postupak.
Hadzija je u talu i sa smradom od menadzera koji je dugogodisnji neprijatelj kluba i ocekujte njegove isprdke uskoro u klubu tipa one prevare iz gradacca umjesto belmina ili mozda cak nargilasa iz turske, redovnog treceg golmana reprezentacije.
Hadzija ima mracnu proslost pocevsi od kraja igracke karijere preko olimpika i namjestanja citave sezone prve lige federacije do sumnjivih transfera aka dovodjenje hronicno bolesnih igraca koji nisu skupili 4 nastupa u bordo dresu za 2 godine.
U kakvim je sve ugovorima bio govori cinjenica da su ga otjerali uz javnu poruku pred novinarima da je otklonjena stetocina iz kluba.
Taj isti se kezio i sprdao sa nasim klubom u podcastima koje smo svi gledali.
Ima jos dosta materijala dovoljnog za pljunut ga prvu tekmu kad bude blizu tribine.
Ono sto sam mislio da je nemoguce za desit se poput neizlaska u evropu, sada je postalo moguce. Nevjerovatno je kako su obmanuli mirvica i kako uzimaju njegov novac, prosto ne vjerujem.
Ps. Dzeno dao 2 dana odmora, umjesto da su jutros imali regeneraciju i po 2 treninga dnevno sve do priprema, on ih nagradjuje nazalost, slusa ahmeta i krleta sta mu govore