Ma nisam još faks završio, zaposlio se mlad sa srednjom, radim u toj struci, pa razvlačim faks, 6 godina iskustva, valjda završim faks da me svaka bagra ne handri.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:01
I ti imas fakultet zavrsen![]()
Na kraju ce ispasti da sam jedini forumas koji nema ni srednje skole![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- HuseinKapetan9
Ja sam davno isao u gimnaziju,dok me nisu izbacili nakon 5 mjeseciemir18 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:03Ma nisam još faks završio, zaposlio se mlad sa srednjom, radim u toj struci, pa razvlačim faks, 6 godina iskustva, valjda završim faks da me svaka bagra ne handri.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:01
![]()
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ti ko moj brat, 2 puta po tri mjeseca pokušavao u Mašinsku i svaki put mu dosadi, na kraju morao skutorima, platit u Širokom mu da ima srednju za vozača, ne znam na koga je od familijeHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:09Ja sam davno isao u gimnaziju,dok me nisu izbacili nakon 5 mjeseciemir18 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:03Ma nisam još faks završio, zaposlio se mlad sa srednjom, radim u toj struci, pa razvlačim faks, 6 godina iskustva, valjda završim faks da me svaka bagra ne handri.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:01
![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Da mi je ovaj mozak bio prije ne bih ni srednju završavao vala.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- HuseinKapetan9
emir18 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:11Ti ko moj brat, 2 puta po tri mjeseca pokušavao u Mašinsku i svaki put mu dosadi, na kraju morao skutorima, platit u Širokom mu da ima srednju za vozača, ne znam na koga je od familijeHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 03:09Ja sam davno isao u gimnaziju,dok me nisu izbacili nakon 5 mjeseci![]()

Slicni smo,samo ja nisam imao pare da kupim diplomu srednje skole
Tako da sam ostao na zavrsenoj osnovnoj skoli

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Ma brate svakako ti ni čemu ne služi, ja završio Medicinsku na bjelavama, nisam pipete, propipete, vježbe kako treba imao dok nisam ušao u laboratoriju u firmi, sreća pa nisam tokmak, pa sam brzo sve skužio 

Kad su me stavili za ovo čudo, pa hajde ti radi na mašini koja košta 100-200 hiljada €, a lahko je začepiti, zeznuti
Pa kad počnu pikovi izlaziti, a valja sve pripremiti, ubio me multitasking mlada.

Kad su me stavili za ovo čudo, pa hajde ti radi na mašini koja košta 100-200 hiljada €, a lahko je začepiti, zeznuti

Pa kad počnu pikovi izlaziti, a valja sve pripremiti, ubio me multitasking mlada.
- Marsal
- Kontakt:
Imam zavšene 3 srednje škole
od kojih mi još nijedna nije donijela radno mjesto, ali eto. Da znam njemački mislim da bih od iduće sedmice sa jednom od njih počeo radit.
Elem nejse. Treba se obrazovat i bit željan znanja, ostalo sve samo dođe.
Planiram aBd i fakultet upisat pa nastavit studij, žao mi da propadne kad sam već 2 godine riješio ali otom potom.

Elem nejse. Treba se obrazovat i bit željan znanja, ostalo sve samo dođe.
Planiram aBd i fakultet upisat pa nastavit studij, žao mi da propadne kad sam već 2 godine riješio ali otom potom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne volim ovog Amira Hadzica, ali fakat jezivo sta mu se desava
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Je li to onaj sa you tubea i šta mu se dešava ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sta mu se desava
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pa šta je ovo ?
@DuljevinhoHaraldo čemu brisanje komentara ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
joj koji fejk je ovaj klip tacno je pravi attention whore ono propala mu karijera pa daj sad pravi neke smicalice da mu se neko kao sunja , sam ovaj izlaz iz kuce ono kao on zajeban hahahahah to odmah baca da je fejk mrtvi
Kad je taj debil meni psovao i banao me jer je kopirao pervana pa ja zalijepio video gdje ga citira od rijeci do rijeci a ne zeli priznati da nije autorski.
Kasnije je netko napravio i usporedbu videa pa je on skidao neke stare videe i prijetio ljudima okolo.
Glupan.
Kasnije je netko napravio i usporedbu videa pa je on skidao neke stare videe i prijetio ljudima okolo.
Glupan.
Rosicky je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:34Kad je taj debil meni psovao i banao me jer je kopirao pervana pa ja zalijepio video gdje ga citira od rijeci do rijeci a ne zeli priznati da nije autorski.
Glupan.
Tek sad vidim ovo

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bilo je toga jos pa je on prijavljivao jer je njegov content bio unutra plus je psovao i prijetio svima uključenim u toSurreal je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:40Rosicky je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:34Kad je taj debil meni psovao i banao me jer je kopirao pervana pa ja zalijepio video gdje ga citira od rijeci do rijeci a ne zeli priznati da nije autorski.
Glupan.
Tek sad vidim ovo![]()

Negdje sam imao screenove štami je slao

Imao je dobrih videa ali je vala znao i srat za desetoricu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa lik je stvorio ime na ytbu kopirajući Pervana. Meni bilo pretužno gledati kako on u svojim videima bukvalno prepričava epizode večernje škole-eu.
41:34
zdravo ma gdje bili
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.