Za dobru platu je sigurno spreman preko mrtvih gaziti, vjerovatno i vlastitu mater prevariti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma opusteno, ulozit ce Mirvic 10x vise!

Kako se odma javljaju neki nikovi koje vidis jednom u sto godina da brane nesto ovdje. Bas me zanima koji je nik ovdje nasa direktorica,vjerovatno ovaj Mirvic mada njoj je bolje da je na temi kona posto je ista vatreni navijac istih od malena
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Meni je Emir Hadžić normalan čovjek i ima znanje da bude SD. To što ste se na kosti naklatili čovjeku i što mu psujete sve redom, to je odraz vaše kulture. Kad bi ovo čitao neki laik s strane, pomislio bi da se vraća najveći dušman kluba, haman pa gori od Ješića.
Vi zaboravljate činjenicu da u tom periodu nije bilo para. Ne može neko roditi dobrog igrača, ako nema sredstava za to, a Hadžić ih nije imao. Imao je dobrih pogodaka, a isto i kikseva, to je sve normalno. Ukoliko dođe, imaće pare na raspolaganju, tako da će to ići dosta lakše.
Ako to bude zvanično, onda pozdravljam taj potez.
Vi zaboravljate činjenicu da u tom periodu nije bilo para. Ne može neko roditi dobrog igrača, ako nema sredstava za to, a Hadžić ih nije imao. Imao je dobrih pogodaka, a isto i kikseva, to je sve normalno. Ukoliko dođe, imaće pare na raspolaganju, tako da će to ići dosta lakše.
Ako to bude zvanično, onda pozdravljam taj potez.
Čita se forum itekako, od ljudi u klubu, igrača i navijača. Npr jedna sitnica koju sam napisao ovdje je da su štucne od prošle sezone i da se vidi razlika u boji dresa i štucni. Danas vidim bijele nose, a do tada nije bio slučaj.
Druga stvar nema ovdje poštenih u ligi, nama treba jedan Ibraković ili Hadžić koji imaju rezultate iza sebe. Možda ne baš oni ali neko mutan koji ima veze, kad ne ide ekipi, da nešto odradi iza zatvorenih vrata. Nema dvije titule da su 100% čiste od nastanka lige, kako kod nas tako i kod susjednih zemalja.
Hadžić se ugrađivao fino u svaki ugovor igrača, zato jer mu je to dopušteno od strane Sabrine, koja ga je na kraju ispljuvala, a ustanovilo se da je ona bila taj parazit koji je koštao klub. Kad pogledaš u nazad vidiš da nam je Hadžić donio dva kupa i dvije titule. Stvorio je rentabilnu ekipu, koju je Sabrina rasprodala. Ne branim ga, ali ako će nam za 3-4 godine donijeti opet 2 titule i 2 kupa, bujrum. Ima on finih konekcia po svijetu i nadogradio se fino.
Koga god da Mirva dovede uz fin keš i nekog ko prati odliv istog, neće biti fula. Ni ovo sad nije bila fula, ljudi ušli u devastiran stan i tek ga opremaju, naravno da će uletiti neki majstor koji fušeri, pa ga nabiješ nogom i zamjeniš. Uvidio je da nije toliko do trenera, koliko je do igrača. Još 10 da ih promjeni ništa dobio nebi. Nadam se da će se riješiti 10ak igrača i zamjeniti ih nekima koji će unaprijediti igru, a ne stopit se u sivilo. Kostur mora da se iznova formira, jer je truho i svi to vidimo. Vidi i on jer je njegova lova uložena, nije ovca, riješava probleme. nebi imao to što ima da je onakav kakvim ga neki smatraju ovdje, a ti neki na pašteti zadnjih 5 dana do plate.
Elem u ovih mjesec očekujem neke nove vjetrove u bordo jedra koji će pokrenuti ovaj brod na pravi kurs, onaj koji svi mi sanjamo.
I kada teško je, kad redaš poraze...
Druga stvar nema ovdje poštenih u ligi, nama treba jedan Ibraković ili Hadžić koji imaju rezultate iza sebe. Možda ne baš oni ali neko mutan koji ima veze, kad ne ide ekipi, da nešto odradi iza zatvorenih vrata. Nema dvije titule da su 100% čiste od nastanka lige, kako kod nas tako i kod susjednih zemalja.
Hadžić se ugrađivao fino u svaki ugovor igrača, zato jer mu je to dopušteno od strane Sabrine, koja ga je na kraju ispljuvala, a ustanovilo se da je ona bila taj parazit koji je koštao klub. Kad pogledaš u nazad vidiš da nam je Hadžić donio dva kupa i dvije titule. Stvorio je rentabilnu ekipu, koju je Sabrina rasprodala. Ne branim ga, ali ako će nam za 3-4 godine donijeti opet 2 titule i 2 kupa, bujrum. Ima on finih konekcia po svijetu i nadogradio se fino.
Koga god da Mirva dovede uz fin keš i nekog ko prati odliv istog, neće biti fula. Ni ovo sad nije bila fula, ljudi ušli u devastiran stan i tek ga opremaju, naravno da će uletiti neki majstor koji fušeri, pa ga nabiješ nogom i zamjeniš. Uvidio je da nije toliko do trenera, koliko je do igrača. Još 10 da ih promjeni ništa dobio nebi. Nadam se da će se riješiti 10ak igrača i zamjeniti ih nekima koji će unaprijediti igru, a ne stopit se u sivilo. Kostur mora da se iznova formira, jer je truho i svi to vidimo. Vidi i on jer je njegova lova uložena, nije ovca, riješava probleme. nebi imao to što ima da je onakav kakvim ga neki smatraju ovdje, a ti neki na pašteti zadnjih 5 dana do plate.
Elem u ovih mjesec očekujem neke nove vjetrove u bordo jedra koji će pokrenuti ovaj brod na pravi kurs, onaj koji svi mi sanjamo.
I kada teško je, kad redaš poraze...
🇵🇸
-
- Kontakt:
Makar Hadzic zna kakva je nasa liga, nas savez, nasi tereni a to sto kazete da se ugradjivao u ugovore to je druga prica. Valjda Mirvic to ne bi dozvolio ko naivni Nam. A i da se ugradjuju nije me briga toliko ako osvajamo trofeje(svidja mi se u ovom intervjuu sto kaze da se uvijek Sarajevo mora boriti za titulu a ne forsirati akademce, akonto mogu akademci jis bolje ako je dobra generacija). Sto se tice rezultata u evropi tu moramo prestati mastati i zadovoljiti se borbom za titulu u nasoj ligi.
bolje i Hadzic nego Spahic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nije toliko stvar u Hadzicu koliko u totalnom manjku ikakvog plana i inovativnosti. Znamo li mi ista bez bivsih igraca/trenera/uposlenika? Nijedan klub na svijetu se toliko ne vrti oko starih imena koliko mi. Rijetkost je da jedan trener dva puta preuzme istu ekipu, igrac da se vrati tu i tamo. Svi idu naprijed samo se mi vrtimo u krug. Od trenutnih uposlenika u klubu, Potura je vracena, evo mozda i Hadzic. Trener je vracen, haj jest vatrogasac al vracen je, nemamo drugu ideju. Od igraca, drugi mandat igraju Krste, Dupovac, Kapic (treci cak), Lazic, Mujakic, Suljic, Catakovic, Dal (doduse otisao kao dijete iz kluba al et), Kobiljar. Previse je to bivsih igraca, nemamo bas nikakvu ideju s transferima. Svaku nasu titulu u zadnjih 10 godina su osvojile ekipe gdje je najmanje 9/11 prvotimaca bilo tu u prvom mandatu, ljudi gladni uspjeha. S povratnicima nikad nista nismo i necemo osvojit. A evo raja opet priziva Tatara, skoro je neko Mihojevica spominjao... Jos bi sou bio da dodje Husref u peti mandat, a ne bi me iznenadilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma nekako mi se cini da ko god nam ode, odnosno koga otjeramo jer nam nije valjao dodje jos gori od njega. Mozda nije dobro vracati se na staro ali nekad mi se cini da je to staro bilo bolje nego ovo sad sto imamo
koliko sam slavio kad je hadzija odlazio i sad moram opet to trpiti,je*em ja ovo,vise ne znam ni sta su ideali ni kad biti zadovoljan ni kad biti sretan ,nista.
treba za 5,6 mjeseci ocekivati i Jesica
treba za 5,6 mjeseci ocekivati i Jesica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Njih 9 teski tonu, i to je dodatni trosaknapoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 07:51Ma nije toliko stvar u Hadzicu koliko u totalnom manjku ikakvog plana i inovativnosti. Znamo li mi ista bez bivsih igraca/trenera/uposlenika? Nijedan klub na svijetu se toliko ne vrti oko starih imena koliko mi. Rijetkost je da jedan trener dva puta preuzme istu ekipu, igrac da se vrati tu i tamo. Svi idu naprijed samo se mi vrtimo u krug. Od trenutnih uposlenika u klubu, Potura je vracena, evo mozda i Hadzic. Trener je vracen, haj jest vatrogasac al vracen je, nemamo drugu ideju. Od igraca, drugi mandat igraju Krste, Dupovac, Kapic (treci cak), Lazic, Mujakic, Suljic, Catakovic, Dal (doduse otisao kao dijete iz kluba al et), Kobiljar. Previse je to bivsih igraca, nemamo bas nikakvu ideju s transferima. Svaku nasu titulu u zadnjih 10 godina su osvojile ekipe gdje je najmanje 9/11 prvotimaca bilo tu u prvom mandatu, ljudi gladni uspjeha. S povratnicima nikad nista nismo i necemo osvojit. A evo raja opet priziva Tatara, skoro je neko Mihojevica spominjao... Jos bi sou bio da dodje Husref u peti mandat, a ne bi me iznenadilo.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dženan "je li" Uščuplić
Slavio si jer su tada sve svalili na njega kao najslabiju kariku ljudi oko kluba. Imao je fula ali i dobrih poteza. Previse se hajka na njega digla u tom momentu, kao da je bio glavni krivac sto se igra raspala i sto smo prokockali +13.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Pa dali liku budzet nula maraka da odrzi sampionsku ekipu i jos je poboljsa 
Niko plate nije imao, svemirski je uspjeh sto nas tuzbama u grob nisu otjerali milicevic tatar fanimo susic mesanovic i kompanija

Niko plate nije imao, svemirski je uspjeh sto nas tuzbama u grob nisu otjerali milicevic tatar fanimo susic mesanovic i kompanija
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Hadzic ako bude SD odraditi ce dobar posao obzirom na to da mu je budzet bio nula maraka prosle godine. Pare od transfera Rahmanovica i Tatara su bile neophodne da klub isplati plate za januar i februar, to je jos jedan od razloga zasto se insistiralo na prodaji njih dvojice.
Previse se mi peglamo sa tim ko ce biti SD, moje misljenje je da ko god bude na toj poziciji treba samo dovesti 3-4 igraca, te otjerati bruku ovog skarta. Fokus treba biti na tome da se igraci iz Akademije guraju u prvi tim i da vec u julu u pocetnih 11 bude 4-5 akademaca. U prvoj postavi uz njih ostaviti Kapica, Avramovskog, Catakovica, Mujakica, Suljica te jos 2-3 igraca koja bi se eventualno dovela.
Naravno uz ovo sve nadam se da ce se prodati Dizdarevic, Sabanovic, Djokanovic, Varesanovic, a Pidro ide svakako.
Nama cilj sljedece sezone treba biti da nam pocetna postava izgleda ovako:
Sahinovic
Neki desni bek (Sevelj) - Trako - Mujakic - Jovasevic
Buljubasic - Kapic
Avramovski - Catakovic - Suljic
Irfan Ramic
i da na ivici prvog tima budu Ramic, Bijelonja i jos par akademaca. Sljedece sezone fokus mora biti na Akademiji, inace sve one najave su prazna obecanja i suplja prica.
Previse se mi peglamo sa tim ko ce biti SD, moje misljenje je da ko god bude na toj poziciji treba samo dovesti 3-4 igraca, te otjerati bruku ovog skarta. Fokus treba biti na tome da se igraci iz Akademije guraju u prvi tim i da vec u julu u pocetnih 11 bude 4-5 akademaca. U prvoj postavi uz njih ostaviti Kapica, Avramovskog, Catakovica, Mujakica, Suljica te jos 2-3 igraca koja bi se eventualno dovela.
Naravno uz ovo sve nadam se da ce se prodati Dizdarevic, Sabanovic, Djokanovic, Varesanovic, a Pidro ide svakako.
Nama cilj sljedece sezone treba biti da nam pocetna postava izgleda ovako:
Sahinovic
Neki desni bek (Sevelj) - Trako - Mujakic - Jovasevic
Buljubasic - Kapic
Avramovski - Catakovic - Suljic
Irfan Ramic
i da na ivici prvog tima budu Ramic, Bijelonja i jos par akademaca. Sljedece sezone fokus mora biti na Akademiji, inace sve one najave su prazna obecanja i suplja prica.
Zadnja izmjena: PapirnaMarka, dana/u 23 maj 2022, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ako otjera hebu i krleta ja cu mu dati povjerenje do kraja zivota. Sve ostalo je bonus sto rastjera iz kluba
- LutakSutko
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.