FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel neko gledao dokumentarac Posljedni ples. Ako nije toplo preporucujem.
U tom dokumentarcu koji prica uspjeh Chicago Bullsa govori o svim igracima. O Jordanu koji je pio, dolazio pijan, pusio, o Rodmanu koji ode na godisnji odmor kad mu se qurcu cefne, o Kukocu koji kad je dosao nisu htjeli da mu loptu dodaju itd itd. Al trebas imati trenera koji ce to sve drzati pod kontrolom, a ne da ti zasmeta neke 2 pive koje je popio npr Benko ili poderan dres ako se igrac izvine za to sto je uradio ili neka tuca na treningu. Tuca na treningu ima u cijelom svijetu, tuko se i Spahic sa zastitarima, igracima.
U nasem slusaju tada nas Jordan su bili Tatar i Rahman jer mi boljih nemamo niti ih je bilo boljih u nasoj ligi u tom periodu. To sto treneri nisu znali drzati to pod konac to je do trebera po mom misljenju.
U tom dokumentarcu koji prica uspjeh Chicago Bullsa govori o svim igracima. O Jordanu koji je pio, dolazio pijan, pusio, o Rodmanu koji ode na godisnji odmor kad mu se qurcu cefne, o Kukocu koji kad je dosao nisu htjeli da mu loptu dodaju itd itd. Al trebas imati trenera koji ce to sve drzati pod kontrolom, a ne da ti zasmeta neke 2 pive koje je popio npr Benko ili poderan dres ako se igrac izvine za to sto je uradio ili neka tuca na treningu. Tuca na treningu ima u cijelom svijetu, tuko se i Spahic sa zastitarima, igracima.
U nasem slusaju tada nas Jordan su bili Tatar i Rahman jer mi boljih nemamo niti ih je bilo boljih u nasoj ligi u tom periodu. To sto treneri nisu znali drzati to pod konac to je do trebera po mom misljenju.
- JavierBosnia
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:09E jbg ako ne valjaju tatar i fanimo, ja nemam sta pricati onda, bojim se da nikad necemo imati nikoga da valja.
Boli me ba qita za deranje dresa, to je bio potez covjeka koji mrzi gubiti, mrzi nepravdu i dobijanje crvenog kartona ni za sta. Neces nikad vidjer da hebib ili krste deru dres jer njih zaboli neka stvar, izgubili ili pobijedili isto im je.
I ko god je samaro derista razmazena na treningu pozlatile mu se, i sad nam fali neko takav jer mnogi su za sljage preko zuba

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Previše smo mi izyebani i isprepadani i na.guženi da bi mogli više bilo kome vjerovati. Sinoć sam pisao, kakvo strpljenje jbt, kad ti vlastela napiše idemo jače idemo bolje. Ili da ćemo za dvije godine biti najbolji na Balkanu ili gdje već. Pa ne napiše navedeno neki od nas forumaša, pa da možeš reći who gives a fu.ck nego VLASTELA.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nikog Kepčija nije doveo. U nekim potpisima jest pomogao u vidu pregovaranja, ali da je doveo nije. A i to što je pomogao nije pola igrača koji su došli.zagor1987 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:00Koliko je prelaznih rokova imao Kepcija a koliko ovaj zvaljo? Sve i jednog osim secerovica bi svi prije potpisali od nas tako da ne pije to vode.spezial je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:31Ma previse se sere po liku s kojim smo uzimali duplu krunu i dominirali ligom. Nije on doveo milanovica nego ga je husref licno trazio. Doveo je fanima, tatara, lazica, serbecica... nije se ni kepcija proslavio bog zna, ispalo je da je lik bog menadzerisanja a koga nam je doveo, secerovica? Avramovskog sto uzima ogromne pare a 80% vremena je bio povrijedjen i neuigran?
Normalno da nije imao. Imao je dogovorene i Hadžića i Čatakovića u decembru 2020, al rečeno mu nema love. Cmiljanić je bio 4. opcija, a ni Cmiljanić nije toliki promašaj, ima kvalitet, ali nema sreće da uhvati kontinuitet zbog ozljedica koje je imao u prošloj godini, sada kad je zdrav i spreman trener ga bacio na tribine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Sve potpisujem, samo ovo za Benku je cista suplja. Pive su bile izgovor, nakon fijaska u sezoni 15/16 Tan smanjio dotok novca i Benko je postao preskup. Pavlovic i Hodzic takodje pili al samo Benko "otjeran". Ofirno.ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:10Jel neko gledao dokumentarac Posljedni ples. Ako nije toplo preporucujem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
E, hvala Bogu, da sam procitao i saznao da Cmiljanic nije promašaj, vec mu treba veći zamah i kontinuitet. Boze sacuvaj
Vidim da je počelo po direktivi peglanje celave ublehe, i bacanje krivice na sve druge sem na rentaca stanova i taldzije u ugovorima.
Treba vidjeti sa Jesicem da li bi nas sad vodio, nije on los trener samo ga mi nismo razumjeli sta je želio..
Neka nam je dragi Bog na pomoći!
Vidim da je počelo po direktivi peglanje celave ublehe, i bacanje krivice na sve druge sem na rentaca stanova i taldzije u ugovorima.
Treba vidjeti sa Jesicem da li bi nas sad vodio, nije on los trener samo ga mi nismo razumjeli sta je želio..
Neka nam je dragi Bog na pomoći!
Evo i oni tebe selame!
Niko nam ne može ugoditi. Jednima ne valja Topic, za druge je Spahić sirovina, za treće Hadžija ubleha i tako redom.
Pa Mirvić da kaže da će SD biti onaj koga izabere forum mi nikada ne bi dobili SD, jer se nikada ne bi uspjeli dogovoriti.
Pa Mirvić da kaže da će SD biti onaj koga izabere forum mi nikada ne bi dobili SD, jer se nikada ne bi uspjeli dogovoriti.
-
- Kontakt:
Ima li ijedan sportski radnik u novijoj historiji kluba da nije taldžija, lopov, pijanac, propalica, uvlačiguz, neznalica i slično?
Pitam bez zajebancije, jer možda fakat nije do svih njih nego do nas. Zapravo, sigurno je do nas.
Pitam bez zajebancije, jer možda fakat nije do svih njih nego do nas. Zapravo, sigurno je do nas.
- ElCartel11
- Kontakt:
Za trenera me ne bi čudilo kad bi Mirvic doveo Husrefa majkemi kako je krenuo. Kad je bal nek je maskenbal.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobitna i nemoguca kombinacija
SD Mamic
Trener Amar Osim
Onda bi smio izgovoriti onu cuvenu recenicu ide pišanje po ligi
SD Mamic
Trener Amar Osim
Onda bi smio izgovoriti onu cuvenu recenicu ide pišanje po ligi

-
- Kontakt:
Brate, vjeruj mi da nema. Jer nikada i nismo doveli nekoga ko je ostvaren u svakom segmentu, kako finansijskom tako i poslovnom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:40Ima li ijedan sportski radnik u novijoj historiji kluba da nije taldžija, lopov, pijanac, propalica, uvlačiguz, neznalica i slično?
Kod nas su uvijek bili neki početnici u poslu, koji u svojoj karijeri kao najveći uspijeh imaju poneku sezonu u nekoj od egzotičnih zemalja ili vodjenju neke firme.
Neostvarene osobe koje bi za marku ili poziciju prodali majku rodjenu, a možda i svjedočili na sudu, mada su od kluba uzimali pare kada ništa nisu ni radili...
Volio bih da griješim, tako mi dragog Boga, ali nećemo mi se mi metra pomjeriti. Dugo ćemo mi gledati Zrinskom u ledja... Otjeramo ljude, proglasimo ih smekerima koji su davali informacijr iz kluba, pa iste vraćati.
Sta je to, nego neznanje .. Kako, trenutnog, vlasnika tako i osoba koje ga savjetuju i sa kojima radi
Evo i oni tebe selame!
Nikad neće biti bolje, titula valjda opet dođe 2025. godine ili tako nešto. Naša klasika.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pade mi napamet, u šampionskoj sezoni 2006/2007 sportski direktor na papiru je bio Senad Merdanović, ali iz sjene su vladali i pojačanja dovodili Ćelo Bajramović i Mustafa Mučo Dučić, vlasnik Popaja na Jezeru.Tako ti je kod nas svojevremeno funkcionisaloizdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:40Ima li ijedan sportski radnik u novijoj historiji kluba da nije taldžija, lopov, pijanac, propalica, uvlačiguz, neznalica i slično?

-
- Kontakt:
FKS je priliku za napredak propustilo po osvajanju DK. Tad su produzeni ugovori igracima koji su za nagradu dobili ugovore na 2 god. Osvajanje DK i nije bilo neko iznenadjenje obzirom na finansije nas i drugih klubova. Svi ovi igraci koji su sad prekobrojni(po misljenju vecine ovdje) + Hodzic,H.Handzic ..
Da im se dalo godinu dana ugovora, osvojili bi oni i narednu titulu. Naravno Rahman i jos 2-3 su zasluzili i 5 god ugovora
Uvjeren sam sad sa ove vremenske distance da su igraci bili oruzje u rukama uprave(koji su sad tuzeni ??) za tjeranje prvo Husrefa, pa onda Hadzica i za nagradu su dobili jos po 2 god. ugovora iako su bili izgubljeni za ozbiljan fudbal. Dokaz za to je gubitak +13 i ova sezona gdje su opet nagomilani neperspektivni i kvalitetom upitni igraci.
Da im se dalo godinu dana ugovora, osvojili bi oni i narednu titulu. Naravno Rahman i jos 2-3 su zasluzili i 5 god ugovora

Uvjeren sam sad sa ove vremenske distance da su igraci bili oruzje u rukama uprave(koji su sad tuzeni ??) za tjeranje prvo Husrefa, pa onda Hadzica i za nagradu su dobili jos po 2 god. ugovora iako su bili izgubljeni za ozbiljan fudbal. Dokaz za to je gubitak +13 i ova sezona gdje su opet nagomilani neperspektivni i kvalitetom upitni igraci.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ako gosp.Mirvic zaista ima dovoljno $ da posrnulu firmu (FKS) digne na veci nivo mogao bi uspjeti, jer on zna nas bh mentalni sklop, ako nije znao mogao je sad da shvati. Ako su Mirvicevi porivi drugaciji, onda smo nayebali. Ipak se nadam obzirom na promjene u upravi i podnosenje tuzbi protiv vjerovatno lopova i krvopija da ce vec u narednih 10.tak dana donijeti prave odluke po pitanju prije svega SS,SD i igrackog kadra (prvenstveno onih koji su igrali po tartan stazi, zagrijavajuci se).
U narednih 10-tak dana ce se znati kuda plovi nas bordo brod FKS.
U narednih 10-tak dana ce se znati kuda plovi nas bordo brod FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Nadati se da Mirvićevi porivi nisu kao Azini, što se danas moglo vidjeti na tekmi Tuzla Kitija. Da se gdje drugo lova ne obrće.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A kad budemo i ove tjerali bit ce navijaci krivi.
Pa nije valjda hadzija spreman da udje u klub a zna da mu 80% sarajeva mater yebe?
Onaj sto je blizak ismiru i cita forum, uozbiljite se, sebi u jamu skacete
Pa nije valjda hadzija spreman da udje u klub a zna da mu 80% sarajeva mater yebe?
Onaj sto je blizak ismiru i cita forum, uozbiljite se, sebi u jamu skacete
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Haksss, mercurial, MSOZ101, napoleon72, Posejdon, svabonja i 62 gosta.