Meni jedino na telefonu štopa, na kompu savršeno radiVGS je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:51Kakva je slika, rezolucija, bude li kakvih bugova? To ispadne pljacka u odnosu na arena cloud 8eura mjesec.FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:37MojaWebTV uplatiš, 3 mjeseca 25 kmRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
Džaba realno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I ne treba mi za komp, tamo svakako radije gledam stream Skysporta. Bitno je da na tv radi kako treba. 

Arenacloud?
Ako ti nije to komentatora, vjerujem da mozes uplatiti preko neke druge app da gledas englesku ligu. Nesto slicno sto mi mozemo (sto pratimo kosarku) za nba.
Arenacloud je opcija al je 9eura mjesec. Zato se i raspitujem za moja webtv jer je duplo jeftinije.

Testirat cu jedan mjesec pa cemo vidjeti. Tu je i iptv opcija.
A ne znam ima li neka premier league worldwide aplikacija da se plati, iako to onda ostavlja problem lige prvaka. Bolje ganjati arenu.
Sve ti je skupo, imas opciju i za lp, za engleze posebno.VGS je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:16Arenacloud je opcija al je 9eura mjesec. Zato se i raspitujem za moja webtv jer je duplo jeftinije.
A ne znam ima li neka premier league worldwide aplikacija da se plati, iako to onda ostavlja problem lige prvaka. Bolje ganjati arenu.
Skup sport.
Pitaj raju za moja web, davno su imali velikih problema, tm ih derao ne znam sada stanje iako imam moju tv (gledam sve na tv).
Ja sam imao onda problem da mi je net bio od telekoma a imao sam pristup tm app i nisam mogao gledati sportklub.
Ne znam je li to rijeseno, tipa, imas tm internet i ne mozes gledati arene (zakleo bih se da je tako bilo kod telekoma tj. nisi mogao).
ma ova opcija moja web tv je ok 3 mjeseca 26 km... nije hd al moze proci radi i na sticku i na smart tv-u iskreno rijesio se briga i peglanja sa starimVGS je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:16Arenacloud je opcija al je 9eura mjesec. Zato se i raspitujem za moja webtv jer je duplo jeftinije.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, na početku kad nisam znao šta je, mislio sam hercika me opalila. Čak sam i na kardiološkom završio. Nakon uspostavljene dijagnoze, imam strah, jer kad krene stezati ispod grudi, sa strane ka sredini, brate u mom slučaju to graniči sa psihijatrijom koliko se prepadnem, jer su to užasni bolovi. Nekad to traje par minuta, a bgm nekad i po više sati.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:49Kako se manifestuje kod tebe?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:23Imao? Brate, ti problemi ne prolaze da ih se svrsta u prošlo vrijeme![]()
Ova navedena situacija nije, ali obrnuta jeste, ja gledao SK s eona na Telecomovom netu pretprošli vikend

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moja WebTV na Smart TV je kurcevaca. Losa slika, kasni minutu i pouzdanost upitna.
Preko browsera je bolja slika (cisto jer je manji ekran
), ne kasni, ali je pouzdanost nesto losija nego na SmartTV aplikaciji.
Bolje ganjati IPTV listu. Jefitinija i bolja opcija. Ko hoce nesto bas sigurno, msat je najjeftinija opcija.
Preko browsera je bolja slika (cisto jer je manji ekran

Bolje ganjati IPTV listu. Jefitinija i bolja opcija. Ko hoce nesto bas sigurno, msat je najjeftinija opcija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tuzno je da korisnik ne moze birati sta hoce, cisto da se zna da je ovo 2022. g. Sta uradise od Bosne, umjesto da smo kao Svicarska, mi postadosmo opet srednjovjekovna drzava.
Fala agoniji koji su sprovodili intelektualci zelene boje.
Fala agoniji koji su sprovodili intelektualci zelene boje.
Općenito mnogi želučani problemi završe kod kardiologa jer propadaju u prsima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:39Brate, na početku kad nisam znao šta je, mislio sam hercika me opalila. Čak sam i na kardiološkom završio. Nakon uspostavljene dijagnoze, imam strah, jer kad krene stezati ispod grudi, sa strane ka sredini, brate u mom slučaju to graniči sa psihijatrijom koliko se prepadnem, jer su to užasni bolovi. Nekad to traje par minuta, a bgm nekad i po više sati.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:49Kako se manifestuje kod tebe?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:23
Imao? Brate, ti problemi ne prolaze da ih se svrsta u prošlo vrijeme![]()
Za kilu nema nekog konkretnog lijeka. Imaju neki lijekovi za regulaciju želučane kiseline i to je to.
41:34
- Pensioner26
- Kontakt:
Meni ti regulatori želučane kiseline ama baš ništa ne pomažu. Isto kao da placebo popijem. Nemam klasični problem sa kiselinom, da mi dođe do jednjaka i žari, sve se kuha i odigrava u želucu. Jednostavno otišao želudac u dijafragmu, i masaža mi pomogne. Dok ležim sve super, čim stanem na noge, smetnje, nadutost itd.BenWhite je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:36Općenito mnogi želučani problemi završe kod kardiologa jer propadaju u prsima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:39Brate, na početku kad nisam znao šta je, mislio sam hercika me opalila. Čak sam i na kardiološkom završio. Nakon uspostavljene dijagnoze, imam strah, jer kad krene stezati ispod grudi, sa strane ka sredini, brate u mom slučaju to graniči sa psihijatrijom koliko se prepadnem, jer su to užasni bolovi. Nekad to traje par minuta, a bgm nekad i po više sati.
Za kilu nema nekog konkretnog lijeka. Imaju neki lijekovi za regulaciju želučane kiseline i to je to.
Također sam pozitivan na heliko-bakteriju, ona pravi dar mar.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Rješavaj taj Helicobacter, možda ne budeš imao više problema.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:47Meni ti regulatori želučane kiseline ama baš ništa ne pomažu. Isto kao da placebo popijem. Nemam klasični problem sa kiselinom, da mi dođe do jednjaka i žari, sve se kuha i odigrava u želucu. Jednostavno otišao želudac u dijafragmu, i masaža mi pomogne. Dok ležim sve super, čim stanem na noge, smetnje, nadutost itd.BenWhite je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:36Općenito mnogi želučani problemi završe kod kardiologa jer propadaju u prsima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:39
Brate, na početku kad nisam znao šta je, mislio sam hercika me opalila. Čak sam i na kardiološkom završio. Nakon uspostavljene dijagnoze, imam strah, jer kad krene stezati ispod grudi, sa strane ka sredini, brate u mom slučaju to graniči sa psihijatrijom koliko se prepadnem, jer su to užasni bolovi. Nekad to traje par minuta, a bgm nekad i po više sati.
Također sam pozitivan na heliko-bakteriju, ona pravi dar mar.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pio trojnu terapiju sa antibioticima, ali ništa nažalost. Jedan kolega je isto imao neuspješnu jednu, pa mu doca propisao neke imenom Pylera i kao nov. Valja mi to probati. Nemoguće koliko je ta zastupljena helico danas.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali ja opet ne bih ništa na svoju ruku. E znaš od čega mi zna biti bolje? Ne znam jesi li čuo za verem? E ja taj čaj popijem i bude mi bolje. Jest da je prvobitno namijenjen za psiho stvari, ali i V.iagra je prvobitno lijek za plućnu hipertenzijuPensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:53Pio trojnu terapiju sa antibioticima, ali ništa nažalost. Jedan kolega je isto imao neuspješnu jednu, pa mu doca propisao neke imenom Pylera i kao nov. Valja mi to probati. Nemoguće koliko je ta zastupljena helico danas.

- Pensioner26
- Kontakt:
Ma imam druže, verem, neven, kantarion i bosiljak dobio od gastroenterologaMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:02Ali ja opet ne bih ništa na svoju ruku. E znaš od čega mi zna biti bolje? Ne znam jesi li čuo za verem? E ja taj čaj popijem i bude mi bolje. Jest da je prvobitno namijenjen za psiho stvari, ali i V.iagra je prvobitno lijek za plućnu hipertenzijuPensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:53Pio trojnu terapiju sa antibioticima, ali ništa nažalost. Jedan kolega je isto imao neuspješnu jednu, pa mu doca propisao neke imenom Pylera i kao nov. Valja mi to probati. Nemoguće koliko je ta zastupljena helico danas.![]()

Ma pylori bakterije se zeznuto riješiti moraš poraditi na ishrani.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:33Ma imam druže, verem, neven, kantarion i bosiljak dobio od gastroenterologaMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:02Ali ja opet ne bih ništa na svoju ruku. E znaš od čega mi zna biti bolje? Ne znam jesi li čuo za verem? E ja taj čaj popijem i bude mi bolje. Jest da je prvobitno namijenjen za psiho stvari, ali i V.iagra je prvobitno lijek za plućnu hipertenzijuPensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:53Pio trojnu terapiju sa antibioticima, ali ništa nažalost. Jedan kolega je isto imao neuspješnu jednu, pa mu doca propisao neke imenom Pylera i kao nov. Valja mi to probati. Nemoguće koliko je ta zastupljena helico danas.![]()
Mislim da je najveći moj problem pljuga i kafa, ali de ostavi.
https://gastroenterologija.com/h-pylori-prehrana/
Tu ti je malo detaljnije o prehrani, nabolje da se konsultujes sa doktorom.
Uzmi eterično ulje divljeg origana, imaš na čaršiji one gdje je badem, pa da ideš desno biljna apoteka aromatica se zove kundurdžiluk 20, oko 16 KM, dok je drugdje 25-30km, a isto lično iskustvo.
Kefir moras piti, to ti je jedna od najboljih stvari, kefir i lan ( ali onaj zaltni imaš u Bingu) , pijes tu kombinaciju 15 dana, ubija sve parazite, svake godine ponovis taj tretman.
Bulardi prtobiotik, Saccharomyces boulardii
Flobian lactobacillus plantarum 299VV
To su dobre bakterije, koje uništavaju Pylori oko 10-12 km su po pakovanju, imaš i mix ovih baterija ali one su skuplje.
Ja imam Air Frier i onda mogu od ovih tableta praviti jogurt, tako da ih ne moram kupovati stalno, razmnozis ih u jogurtu i sačuvas jedan dio jogurta i ponavljas proces.
Kombucha čaj to ti je fantazija, kupiš gljivu ili je sam napraviš, i održavas je, moraš biti pažljiv, pogledaj malo kako se priprema.
Farmacija i hemija mi je struka i dosta toga znam pripremiti, a i sam imam tih problema.
Eto nadam se da će ti šta pomoći, trebalo bi, moras biti uporan, ishrana je bit svega.
Još da dodam, provjeri da li ti je bijel jezik i da li imaš candidu i ona zna praviti probleme.
Čuvaj se žena, oni nose tu bakteriju, ja sam pokupo od njih, fataju kakve nokturinama, kojim brišu dupe, menstruaciji kad imaju krv ostavljaju svugdje, ali i u krevetu kad si sa njima

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 maj 2022, 05:13, ukupno mijenjano 3 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma IPTV daleko najbolji, pa gledaj gdje hoćeš arena ili sky ili 10k ostalih kanalamessilla je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:27Moja WebTV na Smart TV je kurcevaca. Losa slika, kasni minutu i pouzdanost upitna.
Preko browsera je bolja slika (cisto jer je manji ekran), ne kasni, ali je pouzdanost nesto losija nego na SmartTV aplikaciji.
Hardenovi kinezi rade bez greške, uzmete tamo nekad u augustu i mirni ste godinu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- HuseinKapetan9
I ti imas fakultet zavrsenemir18 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 02:45Ma pylori bakterije se zeznuto riješiti moraš poraditi na ishrani.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:33Ma imam druže, verem, neven, kantarion i bosiljak dobio od gastroenterologaMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:02
Ali ja opet ne bih ništa na svoju ruku. E znaš od čega mi zna biti bolje? Ne znam jesi li čuo za verem? E ja taj čaj popijem i bude mi bolje. Jest da je prvobitno namijenjen za psiho stvari, ali i V.iagra je prvobitno lijek za plućnu hipertenziju![]()
Mislim da je najveći moj problem pljuga i kafa, ali de ostavi.
Uzmi eterično ulje divljeg origana, imaš na čaršiji one gdje je badem, pa da ideš desno biljna apoteka, oko 16 KM, dok je drugdje 25-30km, a isto lično iskustvo.
Kefir moras piti, to ti je jedna od najboljih stvari, kefir i lan ( ali onaj zaltni imaš u Bingu) , pijes tu kombinaciju 15 dana, ubija sve parazite, svake godine ponovis taj tretman.
Bulardi prtobiotik, Saccharomyces boulardii
Flobian lactobacillus plantarum 299VV
To su dobre bakterije, koje uništavaju Pylori oko 10-12 km su po pakovanju, imaš i mix ovih baterija ali one su skuplje.
Ja imam Air Frier i onda mogu od ovih tableta praviti jogurt, tako da ih ne moram kupovati stalno, razmnozis ih u jogurtu i sačuvas jedan dio jogurta i ponavljas proces.
Tu ti je u spojl kako se priprema, samo ubacis ovu jednu tabletu da bi dobio probiotski jogurt, nije teško ako imaš vremena i strpljenja da praviš.
Kombucha čaj to ti je fantazija, kupiš gljivu ili je sam napraviš, i održavas je, moraš biti pažljiv, pogledaj malo kako se priprema.
Farmacija i hemija mi je struka i dosta toga znam pripremiti, a i sam imam tih problema.
Eto nadam se da će ti šta pomoći, trebalo bi, moras biti uporan, ishrana je bit svega.
Još da dodam, provjeri da li ti je bijel jezik i da li imaš candidu i ona zna praviti probleme.
Čuvaj se žena, oni nose tu bakteriju, ja sam pokupo od njih.

Na kraju ce ispasti da sam jedini forumas koji nema ni srednje skole

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.