Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Los Galaktikosi, iako su imali ogormnu historiju ali onda dolazi Rus u Chelsea sto je nova prekretnica u fudbalu. Koliko Chelsea ima Lp? Tako se stvara historija, tj. za sto godina ce neko pisati/pricati o dostignucu Citya, kao sto danas neko spominje Forest.qaa18 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:02Tako je braca, pare stvaraju istoriju, evo vidis i kod nas zrinjski sad stvara istoriju, dzaba sto je velez stari slavni klub kad nije bilo para nije bilo ni veleza.
Za 4,5 godina ce i njuka uzet titulu, a vidi taj njuka je veci stari slavni klub od cityja, a bez para bili su na rubu ispadanja.
Ali sta je pisac htio reći s ovim?StevieG8 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:34Jel ovo stvarno rekao![]()
Nakon utakmice Pep Guardiola ga je i javno prozvao.
"Žao mi je zbog navijača Aston Ville danas. Nisu imali trenera, ali sa strane je bio trener kojem je više stalo do Liverpoola nego do vlastite momčadi", kazao je Pep Guardiola nakon meča.
Pa on se odlucio da uvede Gundogana a ne Grilisha npr. Kako vazda kupi krivicu za lp, tako mu za ovo mu treba cestitati.
Ne znam kako bih definisao sezonu Liverpula ako izgube od Reala? Neću moći reći da je loša jer su igrali fenomenalno ali ostati samo na kupovima bi bilo baš bezveze.
Biti u svemu do kraja je opet nekako uspjesno, 2 od 4 trofeja iako manja nije neuspjeh bar po meni jer ih odavno nismo osvojili.
Unlucky, simpaticni gubitnici. Nisu uzimali nesto kupova kako je Jirgen tu, pa eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.