Vala svi prenosi LŠ na areni su mi imali više duše nego većina smor komentara na SK jbt ljudi Bahu hvalili u komentarima eto dokle su dospjeliakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:24realno, mozda nisu najprofesionalniji ali prenosi na SK imaju vise "duse" nego na Areni, mnogo vise pamtim utakmice koje su kod njih bile nego prenose na Areni, a imali su itekako velikih utakmica u proteklih 10-tak godina a slabo da bilo sta pamtim i neke izjave njihovih komentatora, sve je nekako "ustogljenije"![]()
a Visko je radio Engleze i prije SK-a na RTS-u
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Šta pričati dalje kad im je Kemal Ahmetović bio osvježenje, ali ipak mi je žao jer nemam Arene a na Telekom ne bi prešao kad bi bili jedini operater na kugli zemaljskoj.
Kako iduće sezone gledat fudbal pojma nemam. Ali otom-potom, gdje je august, možda i poginem ili umrem dotad.
Kako iduće sezone gledat fudbal pojma nemam. Ali otom-potom, gdje je august, možda i poginem ili umrem dotad.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vec osma titula, cetvrta u posljednjih pet godina. Ovako se stvara historija. Ako uzmu sljedece sezone, a ne vidim razloga sto to ne bi ponovili stizu Everton.
Savremeno doba, sad se stvara nova historija.
Savremeno doba, sad se stvara nova historija.
Koliko je samo baksuzan klub Liverpool da ima za rivala Pepovu mašineriju u zadnjih 5 godina (uz njih mozda najjacu ekipu na svijetu).
Odigraju brutalne sezone, natrpaju kamion golova, osvoje preko 90 bodova i ne osvoje titulu
U normalnim okolnostima osvojili bi još bar dvije titule sa takvim sezonama. Al ne da se usranom do potoka.
I onda dođe neko da ismijava takav tim, koji još može osvojiti LP.
Odigraju brutalne sezone, natrpaju kamion golova, osvoje preko 90 bodova i ne osvoje titulu

I kada su uzeli ligu, imali su milion bodova.let3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:31Koliko je samo baksuzan klub Liverpool da ima za rivala Pepovu mašineriju u zadnjih 5 godina (uz njih mozda najjacu ekipu na svijetu).
Odigraju brutalne sezone, natrpaju kamion golova, osvoje preko 90 bodova i ne osvoje tituluU normalnim okolnostima osvojili bi još bar dvije titule sa takvim sezonama. Al ne da se usranom do potoka.
Mozemo bit sretni sto gledamo ovakav duel.
A i kad osvoje eto ti korone pa ne možeš ni proslavit kako trebalet3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:31Koliko je samo baksuzan klub Liverpool da ima za rivala Pepovu mašineriju u zadnjih 5 godina (uz njih mozda najjacu ekipu na svijetu).
Odigraju brutalne sezone, natrpaju kamion golova, osvoje preko 90 bodova i ne osvoje tituluU normalnim okolnostima osvojili bi još bar dvije titule sa takvim sezonama. Al ne da se usranom do potoka.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta bi ja prebacio u po frke

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- LlullSergio
- Kontakt:
Nesto sad gledam na Wiki ove titule, kad pored ove vase iz 19/20 stoji asteriksStevieG8 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:34A i kad osvoje eto ti korone pa ne možeš ni proslavit kako trebalet3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:31Koliko je samo baksuzan klub Liverpool da ima za rivala Pepovu mašineriju u zadnjih 5 godina (uz njih mozda najjacu ekipu na svijetu).
I onda dođe neko da ismijava takav tim, koji još može osvojiti LP.![]()

Al brat bratu gerrard je luzer.
Covjek moze se reci izbi 2 titule liverpulu
Covjek moze se reci izbi 2 titule liverpulu
Nidje veze. Nije im on kriv sto nisu mogli dobiti Tottenhama kuci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma de et samo da se ko fol nesto napise.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Al kako je villa pala, vidi ovih golova, ne mogu ljudi vise ispratit svoje igrace koliko su se istrosili, bas su se borili.
CPOJ
Strašno
Nisu mnogi, nego brat chapman.
Ma eto druze, vodio 2-0. Mozda je mogao se nekako zatvorit ala stoke no nebitno.
Isto kao sto je zasluzan za nadu, on je onda zasluzan sto ju je i ugasio.
Svakako upravu je kolega da je mogao pool ovo prije rijesit i ne ovisit o aston villi zadnju utakmicu
-
- Kontakt:
Tako je braca, pare stvaraju istoriju, evo vidis i kod nas zrinjski sad stvara istoriju, dzaba sto je velez stari slavni klub kad nije bilo para nije bilo ni veleza.
Za 4,5 godina ce i njuka uzet titulu, a vidi taj njuka je veci stari slavni klub od cityja, a bez para bili su na rubu ispadanja.
CPOJ
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.