Tacno tako, villa je igrala extra defanzivno, do 75. A onda kao da su ostali bez snage, mogo je i oli jos jedan uvaljati al eto nije bilo srece.Arvid je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:31Baš sam iscrpljen. Ne znam kada me iscijedilo nešto ko ovo danas. Ni 18/19, ni Gerrard, ni Arshavin, ma ništa.
Da se vrtim i tražim greške i kikseve, nema smisla, to se ne radi u 90+ sezoni, ma kakvi ti kiksevi bili.
Kriviti Gerrarda i Villu, također, besmislica.
Na kraju svega, hvala im što su se digli zimus i doveli u ocu situaciju, da osjetimo bar da smo blizu. Nemamo baš ni sreće u EPL, eto, pobrojah gore te kobne scene. Ne znam, neke stvari nisu suđene ipak iako mislimo da jesu.
Pokušati već sutra ovo ostaviti po strani, stiže subota. Nadam se da će momci sve uraditi da zaboravimo na ovo danas i da proslavimo sedmicu. A poslije toga, puniti baterije do jula, isključiti se iz fudbala.
Rita...
Meni je samo zao sto nismo dobili city kad je fab mogao za 3-2 zabiti al eto, bilo je i velikih mrlji u cityjevim pobjedama, everton, wolvesi, arsenal, a nas su zaklali protiv totenhema i whama i to je to, sitnice koje su otisle na njihovu stranu.
Ova ekipa ce se jos nosati sa cityjem bez obzira na njihove milijarde, drago mi je zbog kloppa sto je kompletirao set, sad ide duplanje trofeja, jos 4 sezone pod kloppom, udvostrucice ovo klopp, ubjedjen sam.