niko da se počeše upita mozel se uzeti koja kad moze cirkuzati na presicama "stručnjak" mozs dati odg i na ovo pitanje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Onaaaj, slušaj Roba znamo se, ti znaš kakva je situacija onaaaj i nemam ja tu tebi šta pričat' i onaaaj nije lahko bolan ipak oni igraju sa 11 igrača a i mi igramo onaaaj sa 11 igrača teško je, nemoj sad i ti zaj tri tačke.
Ma i ja sam, al eto svaku tekmu neko skandiranje, aplauz, simbolika u 81 minuti i slicno, znas na sta mislim...veci je od svih drugih.SudoHusika je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:40Danas sam više Ivičinih dresova vidio na stadionu nego klupskih i majica iz fanshopa zajedno.Azzuri je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:21Skupina poluigraca zajedno sa polutrenerom i to je to..doduse nisu oni krivi sto ne znaju, al trenerski mag je bas Ferguson.
Tuzno je kako se Ivica Osim vec zaboravio na Grbavici, samo smo ga se sjetili protiv Radnika, dok se svakakvim drugima i nebitnim skandira..![]()
Mix. Npr. oni u prvom nisu znali, u drugom nisu imali nafake. To kad spojis dobijes jedan kvalitetan nervni slom za navijace.
Ma baš neko njemu nešto govori vezano za to, pogotovo kad ovako 'laje' i što treba i što ne treba kako bi sebe saprao.
Ivicinih dresova,kakvih IvičinihSudoHusika je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:40Danas sam više Ivičinih dresova vidio na stadionu nego klupskih i majica iz fanshopa zajedno.Azzuri je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:21Skupina poluigraca zajedno sa polutrenerom i to je to..doduse nisu oni krivi sto ne znaju, al trenerski mag je bas Ferguson.
Tuzno je kako se Ivica Osim vec zaboravio na Grbavici, samo smo ga se sjetili protiv Radnika, dok se svakakvim drugima i nebitnim skandira..![]()
ma ne gumo ove njegove patetike vidis da je samo za bildanje vlastitog ega ja ja i samo ja ginem,pisem,brisem situacije de odvadi malo ispade po njegovoj prici on bitan za opstanak kluba kao da je Tito u najmanju ruku
Potpuno se slažem. Nova sezona počinje već 16. jula, sto je jako malo vremena a moramo uraditi mnogo toga.Dejan1921 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:27Kako god teško da će išta značajno biti pred novu sezonu. Pripreme su za mjesec dana. Mora se priznati da sve ovo predugo traje.
Tesko je sa nasim ljudima, kad je drustvo u BiH toksicno. Ljudi traze juniore, stavis 4-5 juniora, i nista konkretno naprave, osim solidne igre Subasica u prvom poluvremenu. Ubacis Bekrica i Zeca i sami stvore nekoliko prilika pred kraj, gdje je trebao biti i penal, i ipak im nije Ok jer imaju neka licna misljenja o njima. Ubacis konacno i Kocevica. Ljudi nece da razumiju da mladim igracima treba vremena, npr Hajdarevic sada je 30% kompletniji igrac od Hajdarevica kad je tek debitovao a prosle su 4 godine. Isto se vidi i po Subasicu. Svaki mladi igrac u HNL igra toplo hladno barem u prvoj sezoni. Bilo sta da se uradi nije ok. Evo danas je samo Ok sto se pruzila prilika Kocevicu, a viditi ces kad prodje honeymoon phase, pa kad se i on bude trebao da ceka, kad bude igrao toplo-hladno jer je to sasvim prirodno za mladog igraca. Ustvari znamo mi svi sta hoce, hoce investitora, hoce zvucna pojacanja, hoce instant uspjeh. Samo ne vidim sta je trener danas mogao bolje da uradi, sa igracima koje ima na raspolaganju.
Top, drago mi je cuti to, a i fino cemo kasu napuniti. Ja mislim da uprava treba kontaktirati potencijalnog investitora i zamoliti ga da se definitivno izjasni prije pocetka sljedece sezone, da ili ne. Da znamo na cemu smo i da se mozemo organizovati na vrijeme. Iskeno ovo tako dugo traje i vec licno pikam da od ovoga nema nista. I treba koliko je sad svim silama kopati da se nadju neke alternative.