Ko je davao (lupam) milju za ljetovanje, naći će još 2 stoje. Ko je god navikao da ide na more, ići će pa da je ne znam koliko skupo.
Kažu da je put do tamo katastrofa.
Ja htio sa ženom i djecom ici, kad sam čuo kakav je put, odmah ohladio...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko je davao (lupam) milju za ljetovanje, naći će još 2 stoje. Ko je god navikao da ide na more, ići će pa da je ne znam koliko skupo.
To bi bilo OK , da je samo more poskupilo . Poskupilo je sve , gledam baš po kolegama na aerodromu , sve više ih nosi hranu iz kuće i ide u restoran gdje može jesti za 4-5 maraka .kraljttbvb je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:12Ko je davao (lupam) milju za ljetovanje, naći će još 2 stoje. Ko je god navikao da ide na more, ići će pa da je ne znam koliko skupo.
Druze, ne pricam ja o tome da je poskupio put do mora ili apartmani na moru, nego zivot. Nije razlika u tih 200 maraka sto je gorivo duplo skuplje. Poenta je da se ne moze isto ustediti sa 1000km plate sada i prije pet godina. Pa cak i ne prije pet godina, nego prije 2-3 godine.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:12Ko je davao (lupam) milju za ljetovanje, naći će još 2 stoje. Ko je god navikao da ide na more, ići će pa da je ne znam koliko skupo.
pa naravno da uvijek postoje linkoviRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
Imao? Brate, ti problemi ne prolaze da ih se svrsta u prošlo vrijeme
Eto nam ped.eri donesose opasnu bolest. Valja sad opet gospodi iz Pfizera bocu proizvoditi.
Nema mSat ovdje, bukvalno samo Telemach ima. Ima li linkova da prenosi arenu ili samo neki strani linkovi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:22pa naravno da uvijek postoje linkoviRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
a mozes i da uvedes mSat
Kad imas top net mozes sve naci. Tona linkova sa hd kvalitetom slike. Svakako je bolje gledati na Sky Sportsu nego na Areni.RaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:33Nema mSat ovdje, bukvalno samo Telemach ima. Ima li linkova da prenosi arenu ili samo neki strani linkovi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:22pa naravno da uvijek postoje linkoviRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
a mozes i da uvedes mSat
ima mSat satelitska svugdje u BiH, samo moras ispunjavati jednu tehnicku sitnicuRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:33Nema mSat ovdje, bukvalno samo Telemach ima. Ima li linkova da prenosi arenu ili samo neki strani linkovi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:22pa naravno da uvijek postoje linkoviRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
a mozes i da uvedes mSat
Justin je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:38Kad imas top net mozes sve naci. Tona linkova sa hd kvalitetom slike. Svakako je bolje gledati na Sky Sportsu nego na Areni.RaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:33Nema mSat ovdje, bukvalno samo Telemach ima. Ima li linkova da prenosi arenu ili samo neki strani linkovi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:22
pa naravno da uvijek postoje linkovi
a mozes i da uvedes mSat
MojaWebTV uplatiš, 3 mjeseca 25 kmRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
ima i besplatna opcija Kodi, sve Arene, od sprskih ArenaPremium do Arene 8RaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
Kako se manifestuje kod tebe?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:23Imao? Brate, ti problemi ne prolaze da ih se svrsta u prošlo vrijeme![]()
Kakva je slika, rezolucija, bude li kakvih bugova? To ispadne pljacka u odnosu na arena cloud 8eura mjesec.FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:37MojaWebTV uplatiš, 3 mjeseca 25 kmRaZuti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Kako gledati narednu sezonu Premier League, a i naše lige, s obzirom da prelaze na ArenaSport? Kao korisnik Telemacha bez mogućnosti da pređem na BHTelecomovu kablovsku ostao sam uskraćen naše lige, LŠ, Evropa lige, a sada i Engleza... da li imaju kakvi linkovi ili šta?
Džaba realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.