Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I mi prizeljkujemo latentnog luzera da naslijedi jurgena 

Isi ba u picku materinu vise
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ma joj
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Al na koju foru primise 3 gola u 5 minuta, pa u tih 5 6 minuta bilo aktivne igre 3 minute i oni prime 3 gola, yebem ti led
- HuseinKapetan9
Malo je falilo za quadruple,ali sezona sa 3 trofeja je fantasticna
Nema rejal sanse u finalu
Nema rejal sanse u finalu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Izgleda nista nije naucio iz one utakmice kad nas je Mourinho sjebao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Čestitke momcima na krvavom tempu i na strašnoj sezoni, nije moglo gore posrat na kraju, 3 gola u 6 minuta **** Truman Show, da su svi izašli ne bi primili 3 u 6 minuta al ****
Walking on
to Paris, YNWA
SK
Walking on
SK

Walk on
Nemojte tako, a kad ste vi nama za 8min dali 3 gola tad niste tako govorili, uzmute LP i imate fantasticnu sezonu, kostale su vas lose tekme na pocetku i kad je bilo -14 niko vise nije ni razmisljao o tituli
Kakva guzla kod Diaza 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Felixians4
- Kontakt:
opet se gerrard "okliznuo" ,ehhhh. "samo" 1 titula u epl ,a u normalnim okolnostima bile bi 3-4,no s 2.lp i to protiv gospodara u finalima tog natjecanja koji je na čudesan način protiv top klubova(ali tzv.umjetnih)okretao sve 3 KO faze,bilo bi vrsno. Uz osvajanje kupova na penale protiv Bluesa,ne bi se trebalo žaliti na nesreću,jedino za kompletom.
Ne kažem, al osjećaj bi onda trebo razumjet

Niko nije očekivao ovo u finišu, al kad imaš sve u 15 minuta i 0-2 i primiš 3 gola, onda ga ****
Walk on
Baš sam iscrpljen. Ne znam kada me iscijedilo nešto ko ovo danas. Ni 18/19, ni Gerrard, ni Arshavin, ma ništa.
Da se vrtim i tražim greške i kikseve, nema smisla, to se ne radi u 90+ sezoni, ma kakvi ti kiksevi bili.
Kriviti Gerrarda i Villu, također, besmislica.
Na kraju svega, hvala im što su se digli zimus i doveli u ocu situaciju, da osjetimo bar da smo blizu. Nemamo baš ni sreće u EPL, eto, pobrojah gore te kobne scene. Ne znam, neke stvari nisu suđene ipak iako mislimo da jesu.
Pokušati već sutra ovo ostaviti po strani, stiže subota. Nadam se da će momci sve uraditi da zaboravimo na ovo danas i da proslavimo sedmicu. A poslije toga, puniti baterije do jula, isključiti se iz fudbala.
Rita...
Da se vrtim i tražim greške i kikseve, nema smisla, to se ne radi u 90+ sezoni, ma kakvi ti kiksevi bili.
Kriviti Gerrarda i Villu, također, besmislica.
Na kraju svega, hvala im što su se digli zimus i doveli u ocu situaciju, da osjetimo bar da smo blizu. Nemamo baš ni sreće u EPL, eto, pobrojah gore te kobne scene. Ne znam, neke stvari nisu suđene ipak iako mislimo da jesu.
Pokušati već sutra ovo ostaviti po strani, stiže subota. Nadam se da će momci sve uraditi da zaboravimo na ovo danas i da proslavimo sedmicu. A poslije toga, puniti baterije do jula, isključiti se iz fudbala.
Rita...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Thiago has a right hamstring injury and is a major doubt to be fit for Real Madrid next Saturday. #awlive [sky]
Samo nemoj keitu protiv rejala
Samo nemoj keitu protiv rejala
Sreca pa nam preostaje finale najveceg fudbalskog takmicenja da pokusamo ovo sve pretvoriti u reprizu 18/19 a riti **** mater.
Evo me opet nazad
Malo sam se smirio, ali me nekon ovog posta nema. Ne mogu čitati sve gluposti koje će uslijediti.
Svi smo oprostili od titule u decembru i nakon poraza od Leicestera. Veliki poduhvat je bio vratiti se u borbu za titulu i usput uzeti dva trofeja, te izboriti finale Lige prvaka. Momci su dali sve od sebe, dobili su i danas. Da su dali gol ranije možda bi bilo drugačije, možda.
Nekad se da sve najbolje i ne bude dovoljno.
Ima utakmica za žaliti, Brighton, Brentfod, blokovi protiv Tottenhama. Šta bi bilo, kad bi bilo. Neće nas u ligi, možda se jednom sve vrati. Već smo jednom bili u ovoj situaciji, izgubili za bod, pa uzeli Ligu prvaka. Maybe next season...
Krug oko navijača, pljesak, YNWA i za Pariz.
Bila je čast dijeliti ovu sezonu sa vama i prolaziti skupa sve pobjede, poraze (ona tri), remije, golove, promašaje. Ljepše i ružnije trenutke. Utopite tugu u alkoholu i lijepim ženama.
Do subote i Pariza

Malo sam se smirio, ali me nekon ovog posta nema. Ne mogu čitati sve gluposti koje će uslijediti.
Svi smo oprostili od titule u decembru i nakon poraza od Leicestera. Veliki poduhvat je bio vratiti se u borbu za titulu i usput uzeti dva trofeja, te izboriti finale Lige prvaka. Momci su dali sve od sebe, dobili su i danas. Da su dali gol ranije možda bi bilo drugačije, možda.
Nekad se da sve najbolje i ne bude dovoljno.
Ima utakmica za žaliti, Brighton, Brentfod, blokovi protiv Tottenhama. Šta bi bilo, kad bi bilo. Neće nas u ligi, možda se jednom sve vrati. Već smo jednom bili u ovoj situaciji, izgubili za bod, pa uzeli Ligu prvaka. Maybe next season...
Krug oko navijača, pljesak, YNWA i za Pariz.
Bila je čast dijeliti ovu sezonu sa vama i prolaziti skupa sve pobjede, poraze (ona tri), remije, golove, promašaje. Ljepše i ružnije trenutke. Utopite tugu u alkoholu i lijepim ženama.
Do subote i Pariza

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čuj klasa za Liverpul, osvojili titulu za jedan bod, da su klasa za Liverpul ne bi je osvajali u poslednjem kolu i u poslednjih 15 minuta.FernandoGago je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:57Cijela sezona se svela na 6 inspirativnih minuta u Manchesteru. Klasa su za sve klubove u Engleskoj, pa tako i za Liverpool
Liverpul odigrao svaku moguću utakmicu ove sezone koju je mogao igrati, osvojio 2 kupa, igra finale Lige šampiona i za bod izgubio titulu u najjačoj ligi na svijetu. Ovo je prebrutalna sezona, samo da se ovjeri sa titulom prvaka Evrope.
Po mogućnosti latino guzla kao kod Diaza

Baš sam devastiran jbt, moram se ispuhati do subote.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lik ima IQ u minusu kad vidis sta izjavljuje, čuj klasa za sve a osvojili jedan trofej od 4 i to do zadnje minute se boriliFuerza je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:39Čuj klasa za Liverpul, osvojili titulu za jedan bod, da su klasa za Liverpul ne bi je osvajali u poslednjem kolu i u poslednjih 15 minuta.FernandoGago je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:57Cijela sezona se svela na 6 inspirativnih minuta u Manchesteru. Klasa su za sve klubove u Engleskoj, pa tako i za Liverpool
Liverpul odigrao svaku moguću utakmicu ove sezone koju je mogao igrati, osvojio 2 kupa, igra finale Lige šampiona i za bod izgubio titulu u najjačoj ligi na svijetu. Ovo je prebrutalna sezona, samo da se ovjeri sa titulom prvaka Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.