FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bukvica ostavit u Sarajevu, ne vracat ga nazat... dzaba mu sve dobre partije kad prima ovakve golove i onakve ko u bijeljini
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Koliko nam je valjao Bukvic, toliko puta nas je i kostao ovakvim debilni reakcijama. Ovo se samo nama desava, glupe i nelogicne reakcije golmana i odbrane, i to nazalost redovno. Mentalni patuljci.
Jedan grad, jedna ljubav!
Dešava se jbg. Prvi ja sam govorio da ne bih volio da dođe kod nas, ali toliko me puta demantovao, da ne bih volio da nas napusti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Žalim jedino gorivo potrošeno
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Majko mila šta profula Dzenis i košta nas vise i Bukva
Biće bolje SAMO SLOBODA

Biće bolje SAMO SLOBODA
-
- Kontakt:
Spaha razočarenje veliko
mi smo vam jedini prijatelji izgleda ovo sve protiv vas igra izdrzite zelim vam od srca
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ostali smo u ligi.. Vrijeme je da se podvuce crta nakon ove utakmice..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Cestitke ekipi na zalaganju! Bas su se potrudili da sto losije odigraju.
Jedan grad, jedna ljubav!
Mi smo na Koševu bili smotani i kad smo puno kvalitetniji bili. Hajmo sad željkana nabiti. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisu bas danas zasluzili poraz solidno 2. pol mada vidjelo se da fali napad od pocetka utakmice. Spaha bas ne zna napraviti izmjene vadi Fedora koji je po meni bio medju najboljima posebno u 2. pol ostavlja Dzenisa koji gotovo nista nije napravio, isto vazi vađenje Mehmedovica koji nista nije napravio ubacuje Abida koji isto nista nije napravio. Bukvic i nije imao toliko posla mada me pocelo nervirati ovo njegovo kiksanje koliko god mi bio gotivan. Jusic odlican, kenin dobar u zraku ovako kikser, Osmic danas nije postojao, Kapetanovic solidan u odbrani naprijed nista. Balic sredina, Kurtalic ni dobar ni los koliko je znao igrao je. Nek se zavrsilo i ovo a sad lagano kuci.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Dociii ce dan kad cemo u vrh BH Fudbala vratiti dva crveno crna tima ! Hvala na podrsci !
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
I ja care moj gledo ali ne tako crnim ocima ovo je realno trebalo biti x da golman nije pogriješioPashoni je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:32Nisu bas danas zasluzili poraz solidno 2. pol mada vidjelo se da fali napad od pocetka utakmice. Spaha bas ne zna napraviti izmjene vadi Fedora koji je po meni bio medju najboljima posebno u 2. pol ostavlja Dzenisa koji gotovo nista nije napravio, isto vazi vađenje Mehmedovica koji nista nije napravio ubacuje Abida koji isto nista nije napravio. Bukvic i nije imao toliko posla mada me pocelo nervirati ovo njegovo kiksanje koliko god mi bio gotivan. Jusic odlican, kenin dobar u zraku ovako kikser, Osmic danas nije postojao, Kapetanovic solidan u odbrani naprijed nista. Balic sredina, Kurtalic ni dobar ni los koliko je znao igrao je. Nek se zavrsilo i ovo a sad lagano kuci.
Veselog trebalo mijenjati utusi igru Maksimović treba da igra na lijevoj strani od početka dzene istrči toliko puta Kapetanovic
danas odličan Balic takodje , Fedor uz Balica odličan
Osmic korektno odigrao a stamota me vise Dzenisa i njegovog padanjaotd Itd mislim da moramo dovesti iskusnog trenera
Spaha vodi meč kao da je djeci trener. Nešto maše rukama, gestikulira i slično. Treba prvo malo po nižim rangovima da stekne rutinu, pa da se vrati na Tušanj... Jedno su juniori, a drugo je prvi tim.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mišljenja sam i da je Spaha preuzeo ekipu kad je bilo najteže, i da je izvukao maksimum. Po meni, treba mu dati šansu sljedeće sezone.
Hvala Bogu, iako smo od gotovog napravili veresiju, ostali smo u ligi, i u zadnjem kolu idemo pokušati srušiti Želju rasterećeni.
Zatim, odmah po pojačanja, definitivno nam treba pojačanje u svakoj liniji, u nekim i više igrača, nekih 7-8 pojačanja je neophodno, pa vidjeti ćemo kako i šta uraditi. ❤
Hvala Bogu, iako smo od gotovog napravili veresiju, ostali smo u ligi, i u zadnjem kolu idemo pokušati srušiti Želju rasterećeni.
Zatim, odmah po pojačanja, definitivno nam treba pojačanje u svakoj liniji, u nekim i više igrača, nekih 7-8 pojačanja je neophodno, pa vidjeti ćemo kako i šta uraditi. ❤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
A sad spektakl
nema više dugova na nuli smo, godine stabilizacije su iza nas , 11 najboljih igrača PL za sl sezonu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 15 gostiju.