Safet Sušić - Pape

amho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la amho » 07 feb 2011, 09:10

gruezi je napisao/la:da se opkladimo da ce ga opet pozvat cim mediji dignu malo pompe...safet ce sve uradit da zadovolji masu
pa i na ovom forumu ce raja za mjesec trazit', da se pozove begovic bez obzira na to sto bira utakmice i sto ne zarezuje repku ni 2 % odkako je prvi golman u klubu.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 feb 2011, 09:46

Ja mislim da je Safet sebi ovom utakmicom zapecatio karijeru selektora, jer koliko se da vidjeti vise ga igraci ne postuju niti jedne sekunde, rade sta im volja, te cak najavljuju da ce napustiti reprezentaciju zbog selektora :roll:, tako da u biti ovo nece na dobro ali nikako.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 feb 2011, 09:51

cole-ch je napisao/la:Safete bravo! za onu izjavu u vezi Begovica i Ibricica... nek se zna ko kosi, a ko vodu nosi!

PS: Da se ovo Begovicu prvi put desava rekao bih da trazi isti kriterijum kao Dzeko (postedjen za Mex.), ali, ovako... jako lost gest od Asmira. :(

Reprezentacija treba da vam svetinja bude, drugovi..., svetinja!
Jeste, dobro je sto se Safet sjetio sada da bude autoritet, ali totalno licimjeran ispada, jedne igrace postedi, od drugih trazi da dodju igrati. To tako ne ide, sam je izjavio da ako jednom igracu da postedu, da ce i ostali to uraditi i svjesno je sam sebe doveo u ovu situaciju.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 feb 2011, 10:05

Bravo Safete razvali ti nama i ono malo stoje bilo reprezentacije,svim te srcem molimo da nas konacno vise ostavis i vratis se u svoj Pariz i nastavis zivjeti zivotom jednog neskolovanog seljacine iz Vozuce u velikom gradu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 10:07

Za_raju je napisao/la:Bravo Safete razvali ti nama i ono malo stoje bilo reprezentacije,svim te srcem molimo da nas konacno vise ostavis i vratis se u svoj Pariz i nastavis zivjeti zivotom jednog neskolovanog seljacine iz Vozuce u velikom gradu...
Sta ti je Susic kriv sto je Senijadu preca prijateljska sa Hajdukom od one s reprezentacijom cccccc...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 feb 2011, 10:10

Safet jenostavno ne vlada situacijom! Imao je izlaz ali tipovi kao on ne znaju naci vrata, takvi udaraju o zid glavom.
To im se vrati kao glavobolja koja ce da potraje malo duze vremena.
Jednostavno rjesenje je postojlo! Ako je vec dogovoreno da se igra ova utakmica, a nije trebalo jer evo vidite da nam donosi samo ono sto nam ne treba.
Selektor da ima i malo pronicljivosti i mudrosti, mogao je precutati, neodreagovati na ove otkaze igraca, jednostavno mudro sutiti. Neka se odigra sa onim igracima koji se odazovu.
Svi cemo reci da je drzavni dres svetinja. Jeste ako ste osigurali egzistenciju za sebe!
Pa da vidimo, Edin je zamolio da ne ide na utakmicu sa Meksikom. Upravu je. Povreda, propustanje utakmica u MC, gubljenje mjesta u timu...
Niko to od nas ne zeli, zato neka, bice ga za utakmicu za kvalifikacije.
Begovic jos se nije ustalio u prvom timu, covjek bije bitku i da je propusti za jedno poluvrijeme koje ce braniti protiv Meksika, mnogi ce reci ne isplati se.
Ibricic isto novi u klubu, bije bitke isto kao i Begovic. Treba ga razumjeti.
Uostalom recite koja nam je utakmica prijateljska od kako je dosao Pape licila na nesto, niti jedna!
Zasto onda tako grube-tvrde rijeci selektora koji zna da nemamo nadomjestak za igrace koji budu kaznjeni?
Jel on treba sada da ih proziva po novinama, kaznjava, a onda moli da igraju kvalifikacione utakmice?

Najvaznije stati na loptu, ne dizati tenzije. Oni koji mogu da odigraju neka, a oni koji ne mogu da ih se shvati!
Sta je to da u nama nema mudrosti niti trunke! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 07 feb 2011, 10:16

Safet nema vlast u repci, kao što je to imao Ćiro...
Možete vi pričat za Ćiru šta hoćete, al brate, kod njega nije bilo zvijezda, Mravac je bio jednak Džeki!
Safet neiskusan, nervira me što puno kritikuje igrače preko novina, te pokrenut će postupak, lijevo desno...
Safete, sam idi, nemoj da te mi tjeramo!
Nil Satis Nisi Optimum

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 10:19

Ma sta ce Safet, nema autoriteta nad igracima ni sekunde..Njemu ce Dzeko i Spahic crtati taktiku i odlucivati ko ce, kad i gdje igrati....Ebo tog trenera....Safet je mozda u dusi dobar covjek, ali nista vise od toga..Za trenerskog posla nije i jako me iritira sto forsira taj posao..Davno je barem u mojim ocima izgubio sav fudbalski ugled kjeg je imao..Moze tebe ne ici u jednom klubu, u jednoj sezoni, ali ako imas imalo talenta za taj posao, promjenit ces vec naredne sezone i dokazati se..A kod naseg Saje se nizu Bajrami i godine a on jos uvijek na istom mjestu, na nuli...

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 07 feb 2011, 10:22

Da nesto napisem izjutra, mislio sam sinoc al rekoh ajd jutro je pametnije ali opet nista novo.
Opet se ponavlja situacija da se obicna raja ovdje "glode", te kriv je onaj, te ovaj, ma nije, onaj je i tako u nedogled.
Nazalost nas narod je lako okrenuti od pravog puta, samo mu baci kost i rjeseno(pobjeda protiv danske,muzurovic-turska, dolazak cire, smrt clana predsjednistva) a narod e sad je to ono pravo, sad ce sve da ide po loju.
SAVEZ!!!!
Zalosno, zalosno, pa ljudi nase omladinske selekcije su privatnog karaktera, trenutno ni jedna selekcija nema selektora, plan za ovu godinu, ma jednostavno nista. Milion stvari mogu napisati ali jako malo pozitivni, jednostavno muka ali ja drugu domovinu nemam i molim dragog Boga da se rjesimo smradova i da dodu normalni ljudi da rade svoj posao.
Cuj igraci moraju sebi vaditi vize, ganjati se po ambasadama a smradovi u savezu dogovore utakmicu i kazu to nam je bila najbolja solucija??? jest, jer su dobro podmazali, pa do neke druge takme.
Negdje sam procitao neznam da li je istina, uslov da dode najjaci tim??? e da ih hoce masiti te pare.
poz svima

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 feb 2011, 10:23

mma_hz je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Bravo Safete razvali ti nama i ono malo stoje bilo reprezentacije,svim te srcem molimo da nas konacno vise ostavis i vratis se u svoj Pariz i nastavis zivjeti zivotom jednog neskolovanog seljacine iz Vozuce u velikom gradu...
Sta ti je Susic kriv sto je Senijadu preca prijateljska sa Hajdukom od one s reprezentacijom cccccc...
Jeli ti mislis da igraci ne znaju za koji k.urac se igra ova utakmica???
Sine moj da su nasi igraci toliko glupi nebi igrali za pare koje igraju nego bi bili konobari,zidari...
Pravi selektor bi procijenio sta znaci izloziti nekoga ko igra svaki 2-3 dan tekme na najvisem nivou putu koji bi i najveci neradnik sa najvise slobodnog vremena na svijetu vagao dali ce ici...
Ma u ostalom na jednom snimku utakmice repke (mislim protiv Francuske) se lijepo vidi kakvo misljenje imaju igraci o njemu, upravo Ibricic je trebao biti zamjenjen Medunjaninom i fino kamera uhvati kada Ibro kaze "j.ebo ti on mater" sa jos onim presicama mislim pametnom je dosta da se uvidi u inteligenciju i sposobnost nekoga sa incijalima S.S.
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 07 feb 2011, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 feb 2011, 10:25

Ovdje jedinu gresku njegovu vidim u tome sto je izjavio da ce mu pojedini igraci otkazati ako da dopust Dzeki.
On je selektor, on je taj koji donosi odluke ko ce ici, a ko nece. Ovim je pokazao da nije svjestan svoje odgovonosti i mogucnosti koje ima. Mozemo mi pricati sta hocemo, ali se Ciri ovo ne bi moglo desiti tek tako.
Ok, to je zato sto je neiskusan kao trener.
Vidjecemo kako ce ici ove kvalifikacije dalje. U principu ova utakmica nista ne mora da znaci, ali vidjecemo da li ce Susic, zajedno sa igracima, moci iznijeti kvalifikacije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 10:27

Za_raju je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Jeli ti mislis da igraci ne znaju za koji k.urac se igra ova utakmica???
Sine moj da su nasi igraci toliko glupi nebi igrali za pare koje igraju nego bi bili konobari,zidari...
Pravi selektor bi procijenio sta znaci izloziti nekoga ko igra svaki 2-3 dan tekme na najvisem nivou putu koji bi i najveci neradnik sa najvise slobodnog vremena na svijetu vagao dali ce ici...
Ma u ostalom na jednom snimku utakmice repke (mislim protiv Francuske) se lijepo vidi kakvo misljenje imaju igraci o njemu, upravo Ibricic je trebao biti zamjenjen Medunjaninom i fino kamera uhvati kada Ibro kaze "j.ebo ti on mater" mislim sa jos onim presicama mislim pametnom je dosta da se uvidi u inteligenciju i sposobnost nekoga sa incijalima S.S.
Pa sincicu moj ,slusaj takvi nam onda uopste ne trebajuu .
Cuj psuje suigracu ccccc ma seljacina to samo moze tko drugi...
a svakako Lokomotiv je an pripremama i liga im nece jos poceti ..
JEDINI PROBLEM JE STOO SE IGRA UTAKMICA HAJDUKA 2 DANA POSLIJE UTAKMICE REPKEE !!!
I sta se vise pravimo ludi pa spisak je izasao davnooo ,sta je cekao rumeni seljacic da vidi hocel ga klub pustiti da igra za Hajduk iliiiiii????
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2011, 14:20

Bravo za Pusica, otjera nam igrace radi prijateljske utakmice. Ma Bravo legendo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 15:12

Cartman je napisao/la:Bravo za Pusica, otjera nam igrace radi prijateljske utakmice. Ma Bravo legendo.
Cuj ovog @Curtme,nisi bolji avatar mogao staviti.Slika i prilika.Taman kompletan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 feb 2011, 15:35

Number1 je napisao/la:Safet nema vlast u repci, kao što je to imao Ćiro...
Možete vi pričat za Ćiru šta hoćete, al brate, kod njega nije bilo zvijezda, Mravac je bio jednak Džeki!
Safet neiskusan, nervira me što puno kritikuje igrače preko novina, te pokrenut će postupak, lijevo desno...
Safete, sam idi, nemoj da te mi tjeramo!
:lol: :lol: :lol:
Nije bilo zvijezda, a cim je doso jednoga je proglasio dijamantom i nije bilo nikakve sanse da bude zamjenjen. Ma ja sta ces, nije bilo zvijezda :roll:
I koga cete "vi" tjerati? Ko ste to vi? Balonje sto prate repku od Cire.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 07 feb 2011, 15:37

efo Safetu u Frankfurtu trazili duplu kartu do Amerike jer ima veliku glavu i zauzima puno prostora....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 feb 2011, 16:15

Teleci pogledu odlazi !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 16:19

avenija je napisao/la:Teleci pogledu odlazi !
Rece @avenija ,cesljajuci se pred ogledalom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 16:30

MostaracVelezovac je napisao/la:Evo primjera zasto trener mora biti SVJETSKI trener da bi vodio repku - a ne shegrt kao sto je Pape Susic, dosao u repku da nauci posao trenera... nasao se na nama praksati.

Da je Susic ikada trenirao veliki klub znao bi da se nemoze prijateljska utakmica praviti u dalekoj Americi za pripreme za EP i to u sred sedmice. Znao bi da mu pola igraca nebi moglo doci i nebi htjelo na kraju krajeva zato sto je ta utakmica od pocetka do kraja nerealna.

Nerealno je ocekivati od Begovica da dodje iz Engleske u USA, da provede 12 sati po avionima u ponedeljak ili utorak (znaci da propusit trening u svom klubu) da onda igra protiv tamo nekog Meksika protiv koga necemo NIKAD igrati, a sigurno ne u EP za koje se navodno i spremamo.

Nerealno je ocekivati od Dzeke da u ovakvim momentima kada je on na klupi i kad se uklapa u novi klub, veci klub, da sada ode u sred sedmice zato sto je Pape Susic sredio utakmicu u Americi protiv Meksika.

Nerealno je traziti od Ibricica isto to.
kad si tako pametan sto ne dodje jedan od Mostarskih strucnjaka koji su priznati u svijetu fudbala za selektora,ovom jednom je preci Dinamo i to sad fol pametan :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 feb 2011, 16:40

Koliko strucnjaka na ovo forumu, a fudbal nam u drzavi sve vise i vise tone ...

Pojma vi nemate, Susic je najbolje sto trenutno imamo, on je najmanje kriv u ovo situaciji sto igraci ne zele da dodju.

Dzeko - nadigao se misli zato sto je u Manchesteru da moze da radi sta hoce, hajde on i nekako da izostane, nego Ibrici preci mu je Hajduk nego reprezentacija, takodje i Begovic prima ogorman broj golova u engleskoj i ima obraza da odbije poziv, a koliko mu je trebalo da uopste izbori nastup u reprezentaciji. !!!!

Jedna je domovina - neka ih je sram.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.