Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la kraljttbvb » 22 maj 2022, 05:59

ASD je napisao/la:
21 maj 2022, 18:53
Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.

Da zanemarimo to što ja ne volim svadbe i što smatam to najdosadnijom glupošću ikad.
Moram biti van zemlje par dana. Faktički otići vani poslovno, vratii se na jedan dan pa opet vani odraditi tu obavezu i opet nazad.

Jel ok poslati mu kovertu i u njoj 100 maraka?
Nemoj mu ništa slati.

Kad se vratiš odeš kod njih i onda uz poklon ponesi i kovertu ;)

arelinho je napisao/la:
21 maj 2022, 18:56
ASD je napisao/la:
21 maj 2022, 18:53
Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.

Jel ok poslati mu kovertu i u njoj 100 maraka?
Sve ti govori ova prva rečenica. Rekao bi da ste baš dobri i da bi morao da dođeš na svadbu. Što se tiče koverte neki minimalac je što bi se reklo 100 eura.
Zavisi kakvog je neko imovinskog stanja.

Ako momak ne radi, dosta i 50 KM.

Ako mladoženja zna da mu jaran ne radi nigdje i opet očekuje neku veću lovu, onda to nije drugarstvo, nego je mladoženja sponzorusa :mrgreen:

alan_kardec je napisao/la:
21 maj 2022, 22:40
ja sam u septembru bio na svadbi kod rođaka, bio barjaktar, plus registacija, plus sjebo mi se mjenjač na autu, sve skupa u nekih 15ak dana :silent:
Ja sam prije par godina u razmaku od 6-7 mjeseci 3 puta bio kum.

OK mi je kad budem kum nekome sa kim sam stvarno blizak i dobar, ali kad mi dodje rodjak sa kojim u životu nisam kafu popio i pita da mu budem kum :roll:

Pokušao se kod ove dvojice daljih rodjaka izvući, ali nisam uspio, zavalise me :thumbdown:

StevieG8 je napisao/la:
21 maj 2022, 22:45
Marsal je napisao/la:
21 maj 2022, 22:37
Šutite, ja moram bit kum na svadbi uskoro :)
Najgora stvar na svijetu pogotovo na balkanskim prostorima, ni corleone ne mora iskesirat i ispostovat milion obicaja ko kum u bosni :kuknjava:
Zavisi i od mjesta do mjesta. Negdje ima nekih milion bacanja (na kicenje, na jabuku, na tortu), dok kod nas ljudi uglavnom kažu da će se jednom bacati lova (npr. samo prilikom kićenja). I onda se ta davanja nekako rasporede po osobama.

Mene ko kuma je zapalo da treba da bacim na kicenje i kupiti mladoj prsten, stari svat treba baciti najviše na kicenju, od mlade otac plaća prvu pjesmu...

Dok u nekim mjestima imaš neke prepreke, pa plaćaš nekoj djeci, pa negdje kum mora platiti (otkupiti) mladu i još bruku nekih stvari koje kuma udaraju po novčaniku...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 maj 2022, 07:45

Wilson33 je napisao/la:
22 maj 2022, 03:43
TheChief je napisao/la:
22 maj 2022, 02:29
Citam sad komentare vezane za cijenu Hadza ove godine...

Dosta ih je u fazonu "bolje da te pare daju siromasnim nego da idu tamo bezveze".

Strasno je dokle seze ta islamofobija.

Pored onog standardnog kad se pravi dzamija i "odgovora" na to u obliku bolje da su napravili fabriku sada imamo i ovo. Strasno.
Dzamije i crkve treba prenamijenit u nesto korisno tipa javne kuce valjda jednog dana narod prestane vjerovati u sranja zvana religija
Upotpunosti se slažem, potpuno beskorisni objekti koji niču na svakom pedlju. Ne kažem ja treba biti i dzsmija i crkvi ali ne da svaka mahala je ima. Napraviš 2-3 velike za cijeli grad i ćao

Wilson33
Kontakt:

Post Postao/la Wilson33 » 22 maj 2022, 07:48

FoSte95 je napisao/la:
22 maj 2022, 07:45
Wilson33 je napisao/la:
22 maj 2022, 03:43
TheChief je napisao/la:

Dosta ih je u fazonu "bolje da te pare daju siromasnim nego da idu tamo bezveze".

Pored onog standardnog kad se pravi dzamija i "odgovora" na to u obliku bolje da su napravili fabriku sada imamo i ovo. Strasno.
Dzamije i crkve treba prenamijenit u nesto korisno tipa javne kuce valjda jednog dana narod prestane vjerovati u sranja zvana religija
Upotpunosti se slažem, potpuno beskorisni objekti koji niču na svakom pedlju. Ne kažem ja treba biti i dzsmija i crkvi ali ne da svaka mahala je ima. Napraviš 2-3 velike za cijeli grad i ćao
Tek kad ih nestane narod ce poceti razmisljati svojom glavom do tad cemo biti zadnji supak civilizacije
Sto razvijenija drzava to je uticaj religije manji dosta vise kozojeba

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2022, 09:00

Marsal je napisao/la:
21 maj 2022, 21:36
Gadna su vremena, teža nego ikad. Nevezano za pare, svi nešto tersaju, ne daju svog ponosa, ne vide svoje greške.

Meni se raspalo jedno fino prijateljstvo zbog **** pjesme koju sam pustio iz zajebancije.
Evo nedavno meni se kolegica naljuti i nece da prica sa mnom jer sam joj rekao sta pricaju neki momci u gradu o njoj, da je ismijavaju i to joj odma prenio kao kolega i prijatelj, jer sam sjedio iza njih u kaficu, a nisu znali da radimo skupa. I sad ja ispao gori sto sam je htio upozoriti na to i kakvi su likovi, jer je mogao tu biti neko drugi sa posla i vrlo lahko to prosiriti dalje jer znam kakvi su ljudi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 maj 2022, 09:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:
22 maj 2022, 09:00
Marsal je napisao/la:
Gadna su vremena, teža nego ikad. Nevezano za pare, svi nešto tersaju, ne daju svog ponosa, ne vide svoje greške.

Meni se raspalo jedno fino prijateljstvo zbog **** pjesme koju sam pustio iz zajebancije.
Evo nedavno meni se kolegica naljuti i nece da prica sa mnom jer sam joj rekao sta pricaju neki momci u gradu o njoj, da je ismijavaju i to joj odma prenio kao kolega i prijatelj, jer sam sjedio iza njih u kaficu, a nisu znali da radimo skupa. I sad ja ispao gori sto sam je htio upozoriti na to i kakvi su likovi, jer je mogao tu biti neko drugi sa posla i vrlo lahko to prosiriti dalje jer znam kakvi su ljudi.
Rule number one: gledaj svoja posla. Al uvijek nebitno šta, ko i kad pričao. Iskustvo govori da te manje boli glava. Čuo i zadržao. Boli te patka.
Koševo Zapad

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 22 maj 2022, 12:07

TheChief je napisao/la:
Realno ovo je go to komentar Bošnja za bilo šta što se gradi a da nije fabrika :mrgreen:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 maj 2022, 12:13

Blejzer10 je napisao/la:
22 maj 2022, 12:07
TheChief je napisao/la:
Realno ovo je go to komentar Bošnja za bilo šta što se gradi a da nije fabrika :mrgreen:
i ona sta ce vam ovo de nahraniti gladni i napaceni narod :urnebes: :urnebes: kad to procitam na komentarima automatski pozelim da sam slijep :damn:

Wilson33
Kontakt:

Post Postao/la Wilson33 » 22 maj 2022, 12:16

Vjerske objekte treba rusiti narodu su isprali mozak kozojebi i pedofili zato i jesmo zadnji supak civilizacije sto jaci uticaj religije to zaostalija i siromašnija drzava vise korupcije kriminala i ubistava
Zakonom zabraniti to zlo

CYN3
Kontakt:

Post Postao/la CYN3 » 22 maj 2022, 12:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
22 maj 2022, 09:00
Marsal je napisao/la:

Ma ljudi svakog ismijavaju :lolno: najgore je kad se poslije pravdaju pogotovo muskarci kako je to samo zajebancija da nisu mislili nista lose i jos im nije jasno zasto se ljutis :urnebes: jer je to samo sala.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 maj 2022, 13:05

TheChief je napisao/la:

Čitaš komentare neukih i nepismenih ljudi , i to predstavljaš kao islamofobiju !?!?

Mislio sam da si pametniji , e čuj čita komentare u Bosni i Hercegovini i to je kao relevantno :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 22 maj 2022, 13:25

bombaysaphire je napisao/la:
22 maj 2022, 13:05
TheChief je napisao/la:

Čitaš komentare neukih i nepismenih ljudi , i to predstavljaš kao islamofobiju !?!?

Mislio sam da si pametniji , e čuj čita komentare u Bosni i Hercegovini i to je kao relevantno :rol: :rol: :rol:
Komentari su realnost druze. Po svakom pitanju.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 maj 2022, 13:26

TheChief je napisao/la:
22 maj 2022, 13:25
bombaysaphire je napisao/la:
22 maj 2022, 13:05
TheChief je napisao/la:

Komentari su realnost druze. Po svakom pitanju.
Apsolutno NE . Društvene mreže i portali su prepuni botova i lažnih profila .
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 22 maj 2022, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 maj 2022, 14:09

TheChief je napisao/la:
22 maj 2022, 13:34
Za pare bi majku prodao
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 22 maj 2022, 14:32

Crnogorska zastava je u ovom momentu uz našu jedan od simbola jedinstva protiv hegemonističke politike na balkanu. Naravno da je Dino dinar-efendija al zna i on šta radi
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 maj 2022, 14:34

Surreal je napisao/la:
22 maj 2022, 14:09
TheChief je napisao/la:
22 maj 2022, 13:34
Za pare bi majku prodao
Dino je najveća 🌟 na ex-Yu prostoru , znaju Crnogorci šta rade .
Odličan potez , nema šta .
Kako slute rekordnu turističku sezonu bez Rusa i Ukrajinaca ???

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 maj 2022, 14:39

Nisam siguran ni da ce biti puno ljudi iz eks-Ju s obzirom na to koliko su porasli troskovi zivota. Pretpostavljam da ce se dosta teze skupiti pare za more ove godine nego proslih.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 maj 2022, 14:45

dscile je napisao/la:
22 maj 2022, 14:39
Nisam siguran ni da ce biti puno ljudi iz eks-Ju s obzirom na to koliko su porasli troskovi zivota. Pretpostavljam da ce se dosta teze skupiti pare za more ove godine nego proslih.
Upravo tako , možda Dritan misli na rekordan uvoz "banana" :hmmmmm:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 maj 2022, 15:01

Kontao otici za vikend na Prokosko, koliko izadju one kolibe i opcenito kakvo je stanje?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 maj 2022, 15:10

Surreal je napisao/la:
22 maj 2022, 15:01
Kontao otici za vikend na Prokosko, koliko izadju one kolibe i opcenito kakvo je stanje?
Bolje je pitanje , kako si mislio otići tamo ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.