Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Portillo
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:
Zar se ti nisi kladio sa Faraonom jucer u kiks Manchestera?
Nisam, nije bilo dvoljno zelje s obe strane da sklopimo dogovor, zvanicno
Nego, ima li povrijedjenih pred duel sa politickim poluklubom iz Katalonije?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 06 feb 2011, 17:31
Portillo je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Zar se ti nisi kladio sa Faraonom jucer u kiks Manchestera?
Nisam, nije bilo dvoljno zelje s obe strane da sklopimo dogovor, zvanicno
Nego, ima li povrijedjenih pred duel sa politickim poluklubom iz Katalonije?
nemoj lagat poslao sam ti pp sa dogovorom,ti si rekao da je uredu al eto
Rođen s tobom da budem
-
Arnelinho
-
Kontakt:
Wenger: Piksi Stojković bi bio moj idealni nasljednik
Francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger naveo je ime čovjeka koji bi ga trebao naslijediti na klupi ''topnika''. U pitanju je Srbin Dragan Piksi Stojković...
Wenger je bio trener Stojkoviću u japanskoj Nagoyi u sezoni 1995/96, baš prije odlaska u Arsenal. Stojković je u Nagoyi igrao sedam godina, te je 2001. godine u tom klubu i okončao igračku karijeru. Stojković je prošle sezone u tom klubu osvojio svoj prvi trenerski naslov prvaka, ali i prvu titulu japanskog prvaka u povijesti kluba.
- Volio bih da Stojković postane moj nasljednik u Arsenalu. Postoje stotine razloga za to. Imamo iste nogometne ideje i obojica težimo perfektnom nogometu. Znao sam da će on težiti vođenju momčadi koje će igrati napadački nogomet s mnogo dodavanja. To je i činio, pokazao je da će biti veliki trener - izjavio je Wenger za Večernje novosti, kako prenosi The News of the World.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
-Paja
-
Kontakt:
Ma to su sve dezinformacije pazi ti molim te News of the World odma racunas ne da je izvuceno iz konteksta nego i izmisljeno

Dio Arsenala
-
Arnelinho
-
Kontakt:
-Paja je napisao/la:Ma to su sve dezinformacije pazi ti molim te News of the World odma racunas ne da je izvuceno iz konteksta nego i izmisljeno

Ma svejedno,samo neka nama Wengera jos dugo,pa ko god ga zamjenio,samo da i ta zamjena dodje za 15 godina i da bude uspjesna kao Arsene

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
ensadek
-
Kontakt:
-
Arnelinho
-
Kontakt:
a kad na to dodas i ovu vijest:
Sagna: Sudac Dowd me fino počastio
Desni branič Arsenala Bacary Sagna otkrio je medijima da ga je sudac Phil Dowd počastio psovkama tijekom subotnje utakmice 26. kola Premiershipa protiv Newcastlea...
"Topnici" su ispustili prednost 4-0 na St. James Parku u posljednjih dvadesetak minuta dvoboja, te dopustili domaćinima povratak na 4-4, a u tom periodu sudac Phil Dowd dosudio je dva jedanaesterca u korist "svraka". Sagna je nakon prvog dosuđenog penala nakon navodnog prekršaja Laurenta Koscielnyja nad Leonom Bestom tražio objašnjenje od suca, a ovaj mu je, kaže, pošteno odbrusio.
- Zatražio sam suca za objašnjenje, a on je bio prilično grub prema meni. Neću ponoviti riječi koje mi je rekao, ali one nikad ne bi trebale doći od jednog suca – rekao je Sagna za The Sun.
Onda se vidi da tu nesto smrdi

-
-Paja
-
Kontakt:
Sigurno su dosli do saznanja da je korumpirani Phil Dowd sa namjerom pokrao Arsenal i ukrao nam pobjedu kako bi sprijecio nas neminovni povratak na vrh.
Dowd je kloc koji nas je sa namjerom ove sezone ostetio nekoliko puta pogledajte samo statistike njegove kad sudi Arsenalu.
Dio Arsenala
-
Andres
-
Kontakt:
Siroti mali Arsenal, inace da vas ne zakidaju sudci , vi bi ovo hladno sve oderali...
Bice bolje ipak ste vi Gigant sa Emiratesa.
-
-Paja
-
Kontakt:
Evo i sad bi se ja trebao zaliti sto je jedan plagijatcic dosao ovdje ali naprovit ja to podrzavam jer dolazak smijesnih navijaca smradalonaca je dobrodosao da nas oraspolozi da se mi dominantni topnici njima smijemo i rugamo naravno sve u granicama dobrog ukusa.
Budi cool!
Dio Arsenala
-
Arnelinho
-
Kontakt:
Dovoljno da se takmicimo u EPL,da budemo veliki,jer je svaki trofej krvavo zaradjen,a ne kao spanski poluklubovi,koji u sezoni odigraju dvije velike tekme i po mogucnosti jos jednu u kraljevom pokalu,osim ako ih petoligas ne izbaci.

-
DAVID VILLA 7'
-
Kontakt:
Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 feb 2011, 15:13
-Paja je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Kao sto je @Rooneya88 reko:
Vi jedino pomocu Caps Lock-a mozete biti VELIKI.
Ali zato imamo veliki a Barcelona nije velika ni pomocu Zooma na maxu ali su zato gay klub.
Pa ja zato ti vjerujes u svoj klub arsenal.Smijes da se kladimo u avatar ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
-Paja
-
Kontakt:
Ne mozes nekoga zvati pedofilom kad dovede par petneastogodisnjaka i sesnaestogodisnjaka a poluklub za koji ti navijas dovodi 11-godisnju nejac iz Turske, Izraela, Afrike itd itd.
Ko ne vjeruje u Arsenal nije pravi navijac!
Dio Arsenala
-
DAVID VILLA 7'
-
Kontakt:
Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 feb 2011, 15:16
-Paja je napisao/la:Ne mozes nekoga zvati pedofilom kad dovede par petneastogodisnjaka i sesnaestogodisnjaka a poluklub za koji ti navijas dovodi 11-godisnju nejac iz Turske, Izraela, Afrike itd itd.
Hajde paja,sta si se prepo politickog kluba,pa nece se kladit ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
Andres
-
Kontakt:
-Paja je napisao/la:Ne mozes nekoga zvati pedofilom kad dovede par petneastogodisnjaka i sesnaestogodisnjaka a poluklub za koji ti navijas dovodi 11-godisnju nejac iz Turske, Izraela, Afrike itd itd.
ahahahahhaha pa vas vodza je doveo jedno 90 % igraca kad su mali 13 16 god, a barci niko ne igra a da ga je dovela sa tim godinama !Svi su od malena u Barci ili dosli sa 23+
Jebga kod vas prvo Arsen mora pecat opalit po guzi da bi se prosao medical test.
-
-Paja
-
Kontakt:
Dio Arsenala
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Iniesta,Messi... svi bili mojih godina kad su došli u Barcu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Andres
-
Kontakt:
-
-Paja
-
Kontakt:
Nismo mi 2 koraka ispred Barcelone u svim segmentima mi smo u skroz drugom segmentu sa klubovima iz Premiershipa a ostatak evroep je u onim ostalim nizim segmentima.
Dio Arsenala
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Čekam poziv njihov,ali za košarkaški tim
P.S.Kako paja kulturno odbija opkladu vjernik čovjek

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.