Nekad sam bukvalno jedini ja i moj razum koji stoji između katastrofe. Shvatam i da je gadno vrijeme, sve skupo, slab standard ali opet stalno ta neka nervoza i onda čekanje da se popičkaraš sa nekim... Ne znam. Nismo ovakvi bili.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Ne može niko nikog. Asocijalizacija je uznapredovala tokom korone. Psihički aspekt nije zanemariti.Marsal je napisao/la: ↑21 maj 2022, 21:52Nekad sam bukvalno jedini ja i moj razum koji stoji između katastrofe. Shvatam i da je gadno vrijeme, sve skupo, slab standard ali opet stalno ta neka nervoza i onda čekanje da se popičkaraš sa nekim... Ne znam. Nismo ovakvi bili.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ama daj u kovertu 100 eura , kad budeš dolazio flašu Johnnie Black-a i sve je OKASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 21:43
100 maraka na dan svadbe. Plus mislio poklon kakav kupiti kasnije kad im odem (u slučaju da me htjednu primiti). Nešto upečatljivije od para.
Ne znam kakvi su kod vas običaji. Kod nas se pokloni ne nose na svadbu, samo pare. Ali eto, pošto nisam tu mislio sam kasnije nešto miksati. Pare i poklon.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Ma nije to psihički aspekt, pustim pjesmu i skačeš za vrat, fino kažeš ljudino ne želim da je slušam iz tog i tog razloga, ja uvažim i pustim nešto drugo i nastavimo dalje.
-
- Kontakt:
Antidruštvene mreže i glupi telefoniShategabri je napisao/la: ↑21 maj 2022, 21:55Ne može niko nikog. Asocijalizacija je uznapredovala tokom korone. Psihički aspekt nije zanemariti.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Koja je bila Šemsina pjesma ?
Sve je stvar perspektive, promjeni misao da si uvrijeđen i nećeš biti uvrijeđen. Moj najbolji drug kojeg znam od djetinjstva se zaposlio otišao u inostranstvo, auto, telefon nema šta nije došlo i hvala Bogu neka je. Nakon što smo se vidjeli čitava porodica navalila da sazna šta je meni kupio i donio, nije ni žvaku i šta sad? Nisam ništa ni očekivao niti sam se ikad družio s njim da se materijalno okoristim ali nekim ljudima to ne može doprijet do mozga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Ma "Sude mi" od Škore i Thompsona

- ASD
- Kontakt:
Nego. Šta bi za onu svadbu što si skoro pisao?StevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:01Sve je stvar perspektive, promjeni misao da si uvrijeđen i nećeš biti uvrijeđen. Moj najbolji drug kojeg znam od djetinjstva se zaposlio otišao u inostranstvo, auto, telefon nema šta nije došlo i hvala Bogu neka je. Nakon što smo se vidjeli čitava porodica navalila da sazna šta je meni kupio i donio, nije ni žvaku i šta sad? Nisam ništa ni očekivao niti sam se ikad družio s njim da se materijalno okoristim ali nekim ljudima to ne može doprijet do mozga.
Jedna od najboljih pjesama ikada.
41:34
- Marsal
- Kontakt:
Ma drug mi je malo nacionalista, skonto sam to kasnije hladne glave. A slažem se da je pjesma dobra, još da ironija bude veća pustio sam onu verziju sa Atifom Dudakovićem gdje se u pozadini čuju njegove kultne izjave...
I jbo majku, opet kontam da ja njega zovnem da sjednemo i popijemo piće, da pružim ruku. A fakat nisam sekunde kriv.
Nista nema termina jos.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:06Nego. Šta bi za onu svadbu što si skoro pisao?StevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:01Sve je stvar perspektive, promjeni misao da si uvrijeđen i nećeš biti uvrijeđen. Moj najbolji drug kojeg znam od djetinjstva se zaposlio otišao u inostranstvo, auto, telefon nema šta nije došlo i hvala Bogu neka je. Nakon što smo se vidjeli čitava porodica navalila da sazna šta je meni kupio i donio, nije ni žvaku i šta sad? Nisam ništa ni očekivao niti sam se ikad družio s njim da se materijalno okoristim ali nekim ljudima to ne može doprijet do mozga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Jel ideš? Koliko dobar drug? Koliko daješStevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:22Nista nema termina jos.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:06Nego. Šta bi za onu svadbu što si skoro pisao?StevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:01Sve je stvar perspektive, promjeni misao da si uvrijeđen i nećeš biti uvrijeđen. Moj najbolji drug kojeg znam od djetinjstva se zaposlio otišao u inostranstvo, auto, telefon nema šta nije došlo i hvala Bogu neka je. Nakon što smo se vidjeli čitava porodica navalila da sazna šta je meni kupio i donio, nije ni žvaku i šta sad? Nisam ništa ni očekivao niti sam se ikad družio s njim da se materijalno okoristim ali nekim ljudima to ne može doprijet do mozga.

Ma ne znam vjerovatno cu reci kako i jest da nisam covjek za te svadbe pa nek se ljuti ko hoce. Ako krenem s jednim morat cu otic na jos 5.
- alan_kardec
- Kontakt:
cijenim da previše dramiš oko toga, što i nije loše jer pokazuješ da ti je stalo do tog jarana i prijateljstva sa njim.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:09Hbg druže. Obaveze su obaveze. Od velikog značaja za moju karijeru.
Ja termine kada moram te obaveze obavljati nisam birao. On je termin svadbe birao i nije me pitao da li mi odgovara.
Mislim. Razumijem i njega. Hoćeš svadbeni salon gdje se naručuješ unaprijed i to određuješ u skladu sa svojim obavezama. Ne možeš svakog ponaosob pitati.
Međutim. Imaš ljudi kojima ti termini ne odgovaraju.
Ma 100 maraka ču mu dati u koverti preko drugih ljudi na dan svadbe. I kupit ću mu poklon kad se budemo vidjeli uživo.
Naravno, ako me budu htjeli primiti.![]()
Pozoveš ga, objasniš mu situaciju, neću biti tu zbog tog i tog razloga, izvineš mu se i to je to. Ako ti je pravi jaran, shvatiće te. Mada, kao što kažete, čudna su došla vremena, ne treba isključiti ni mogućnost da se naljuti na tebe, iako tebi gori pod nogama.
A to koliko ćeš para ubaciti u kovertu, treba da se konsultuješ i sa ostalim jaranima koji će biti na svadbi. Ok bi bilo da svi istu cifru date.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Marsal
- Kontakt:
Šutite, ja moram bit kum na svadbi uskoro 

- Marsal
- Kontakt:
Nisam ni u vezi, kamoli oženjen

- alan_kardec
- Kontakt:
ja sam u septembru bio na svadbi kod rođaka, bio barjaktar, plus registacija, plus sjebo mi se mjenjač na autu, sve skupa u nekih 15ak dana 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], rio_Ferdy88 i 33 gosta.