Bukvalno

Pade mi Krezo u očima full

Seljačka posla.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bukvalno
Seljadija mrrrrrrtva što bi rekao Savo iz Kikinde.
A koji je razlog što je nisi poništio ?Federer17 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:28Ma gori je Zmaj sto je njima obecavao dijeljenje para na 3 dijela. Bukvalno radis nesto sto bi svako mogao raditi (smijat se i glupirat) i ocekujes da dobijes kao neko ko je bio razlog da te neko uopste 'vidi' i koga ljudi gledaju i prate bio neko tu s njim ili ne. Zalosno zbog cega ljudi danas prekidaju odnose i postaju mrtvi neprijatelji. Zmaja sam vidio 100x, sasvim korektan lik i iskreno sumnjam da je muljator i varalica, ali se mozda malo preracunao u procentima koje je zamislio davati ovoj dvojici.Mozda sam u zivotu odgledao 20min njegovih videa i to kad mi neko naglasi da ne psuje. Ima lik fazon u pricanju tih prica, mogao se dosad obogatit i imat 500+k pratilaca da je na vrijeme skontao fol i razmisljao iskljucivo o zaradi.
Nego, skoro sam platio kaznu tim revizorima u Sa. Boze sacuvaj.
Usao dole na Cengic Vili, kupim uredno kartu i nisam ponistio, kad ne putujem tramvajem 5x u 5 godina. Dolaze likovi, cura neka ispred mene lagano nema nista, samo je potapsa po ramenu i prodje dalje. Meni prilazi, tipkam mob i vadim iz dzepa kartu, ni gledao nisam u njega. Kaze lik daj mi licnu, ja ono 'je l' bas moram' i kontam neka uobicajena procedura. Kaze hajd izadji s nama na stanicu tu, gdje sam bas i mislio izaci () i kontam ja ok, vratit ce mi licnu i kraj price. Objasnjava on meni, vidis sta pise na poledjini karte, rekoh druze nisam odavdje, ne putujem tramvajem, nemam tu naviku uopste, kunem im se da sam kupio i da ne lazem. Jednostavno smetnuo. Nista kaze kazna 27 28KM, ako neces platit zovemo policiju i cekamo ih ovdje zajedno (a licna kod njih). Sta cu, platim i trazim mu kusur od nekoliko feninga jer je bilo cini mi se 27,40 (ili tako nesto). Imao nesto ovamo gdje sam kasnio i bukvalno mi nije bilo do toga.
Nema sanse da bih mu dao licnu da sam znao o cemu se radi, nit da bi tako lahko sve to proslo, ali eto. Kud mu se iz usta osjeti alkohol, mogao sam lagodno cekati policiju s njima.Bilo mi je poslije, kad se glava vec ohladila i dosao kuci, krivo jer su me napravili debilom i platio kaznu za kartu koju sam imao.
Sve ti govori ova prva rečenica. Rekao bi da ste baš dobri i da bi morao da dođeš na svadbu. Što se tiče koverte neki minimalac je što bi se reklo 100 eura.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:53Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.
Da zanemarimo to što ja ne volim svadbe i što smatam to najdosadnijom glupošću ikad.
Moram biti van zemlje par dana. Faktički otići vani poslovno, vratii se na jedan dan pa opet vani odraditi tu obavezu i opet nazad.
Jel ok poslati mu kovertu i u njoj 100 maraka?
Ma ne putujem tramvajem gotovo nikad i nemam uopste tu naviku. Uzeo kartu od vozaca, stavio u zadnji dzep i sjeo ljudina gore na kraj da chata.
Uh kako si se dobro izvukaoASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:53Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.
Da zanemarimo to što ja ne volim svadbe i što smatam to najdosadnijom glupošću ikad.
Moram biti van zemlje par dana. Faktički otići vani poslovno, vratii se na jedan dan pa opet vani odraditi tu obavezu i opet nazad.
Ma kita. Odoše pare, a svejedno poslije toga više ništa neće bit isto heheStevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:02Uh kako si se dobro izvukaoASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:53Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.
Jel ok poslati mu kovertu i u njoj 100 maraka?![]()
Hbg druže. Obaveze su obaveze. Od velikog značaja za moju karijeru.arelinho je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:56Sve ti govori ova prva rečenica. Rekao bi da ste baš dobri i da bi morao da dođeš na svadbu. Što se tiče koverte neki minimalac je što bi se reklo 100 eura.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:53Uskoro se ženi jedan od top 3 jarana s kojim sam prošao mnogo toga u zadnjih 10 godina.
Hocu da kazem da je svijet postao takav da ti moras vagati koliko para trebas staviti u kovertu a da te taj tvoj jaran i dalje smatra dobrim prijateljem. Isto tako ne mozes doci zbog svojih obaveza za koje te nije niko ni pitao a kad tad ce biti u fazonu ti nisi meni ni na svadbu dosao a to se jednom desava bla bla
Strašno nešto. Pratim ljude u svom bližem okruženju, imam osjećaj da samo čekaju da se raspičkaraju sa sebi bliskim ljudima, jer eto. Ne kontam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.