Povedi nas Kevine!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bastoni impresionira ne samo fizičkom spermom, već i fudbalskim umijećem odnosno u igri s lpotom.
Ima Sarmu u PPsoxx je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:29Sto ovog fodena guraju katastrofa.
Vjerujem da je kdb uzeo jer su prvaci öa da neko eto bude od njih, a realno je da su sona zakinuli
Pa i nije offtopic kad nemas gdje ni pitatCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:22Jest off topic, ali je li moguće 100 milijuna eura Mbappeu za sami potpis ugovora
Nemam ja para za tako skupe usluge.anell je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:36Ima Sarmu u PPsoxx je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:29Sto ovog fodena guraju katastrofa.
Vjerujem da je kdb uzeo jer su prvaci öa da neko eto bude od njih, a realno je da su sona zakinuli
Pa i nije offtopic kad nemas gdje ni pitatCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:22Jest off topic, ali je li moguće 100 milijuna eura Mbappeu za sami potpis ugovora
Niko ko engleska kultura nogometaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:57jel vrijeme za novu sezonu Sunderland 'TIl I Die![]()
72 000 ljudi na mecu trece lige
samo im jos Dojclanderi mogu prici u tom segmentu navijacke kulture i odlaska na utakmice, kod njih jucer na mecu trece lige blizu 50 000Lillard je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:34Niko ko engleska kultura nogometaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:57jel vrijeme za novu sezonu Sunderland 'TIl I Die![]()
72 000 ljudi na mecu trece lige![]()
Chapman1886 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:01odbijam povijerovati dase ljudi žale za kevinovu nagradu.superstar i najbolji igrač lige u svemu,ono što je nekad bio ronaldo GOAT ove lige to je on sad.
ne čudi me što luzerpulove luzerčine pijene,po njima je trebalo dati možda padavičaru iz egipta nagradu jer je zabio watfordu u novembru dobar goigrač za male utakmice,dokazala su oba finala kupa,luis diaz dođe odradi dva treninga i odigra doktorski dva finala popiša se u čvalje padavičaru.a ova moja riječ ćese povtrditi za 7 dana gdje nećemo n iznat da je salah igro dok ne dođe da pokupi luzersku medalju kakva pristaje njemu i njegovom luzerskom klubu
kevin de bryune najbolji igrač a foden najbolji madi a luzeri neka kmeče
I sa Sanchom, Weghorstom, Keitom.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 1 gost.