Hajduk-Lech 2 2.55 ili x2 1.45 za one koje nece da rizikuju
CFR Cluj - Rijeka 1 2.15 po meni najsigurniji par danas , Rijeka je igrala neki kup tako da ce igrati sa rezervnim sastavom
Blake J. - Levine J 1 1.40
Kvota 11
Sretno ko isprati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sta hoces reci da je turnir koji se odrzava u mojem mjestu (Čekrčići) niđe veze,jeliAnalitico je napisao/la:Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
ma to vazi dok niste promjenili podlogu, sada imate ipak jedan od jaciih svjetskih turnira...Cujem da i Federer trazi plac za vikendicu u okolici Cekrcica...padobranac1978 je napisao/la:sta hoces reci da je turnir koji se odrzava u mojem mjestu (Čekrčići) niđe veze,jeliAnalitico je napisao/la:Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
ja sam igrao x2 1.7 u bet livePonos Torina je napisao/la:Ethnikos Asteras - Diagoras18:00
1.80 3.20 3.60
hocu ovde 2 da igram sta mislite ja mislim da je ovo podvala na keca kvota???
AH na 1.25 Ah na 2 2.80 mislim da je ovo namjestena utakmica![]()
Jel to dojava il je analiza il pak odokativnoEmir_ZENICA je napisao/la:
Almere - Maastricht 2/X @15,00
Zanimljivo,7.minuta,već 2 penala!Ponos Torina je napisao/la:Ethnikos Asteras - Diagoras18:00
1.80 3.20 3.60
hocu ovde 2 da igram sta mislite ja mislim da je ovo podvala na keca kvota???
AH na 1.25 Ah na 2 2.80 mislim da je ovo namjestena utakmica![]()
Dobro je poceloEmir_ZENICA je napisao/la:Ja bi Hajduk probao 1x
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.