Ja bi sad to potpisao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba vratit sve iz sezone duple krune. Hadzija, Husref, Sabrina, Jahic i igrace Rahmanovic, Tatar, Crepulja
Ja bi sad to potpisao

Ja bi sad to potpisao
Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemoArnelv52 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:45Ne igraju u smislu da imaju male minutaže.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:48Arnelv52 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:28Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.
U tome i jeste problem. Dodaj jos Oremusa,pa i Bagarica i Bodula. Da li igraju na bankomatu ?
Bez ove sestorice bi mozda imali neki bod manje, a mozda i ne.
Uvjeren sam da njih sestorica i donose qrcobolju i da bi bez njih imali bolju atmosferu medju igracima, a i trener bi bio vise uvazavan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zato sto smo mi krelci. Mi mislimo da smo najbolji na svijetu opcenito. Vidi nas gdje smo. Bavimo se Tanovim i Ismirovim parama, koliko trose. Sta me boli kara kolike su plate, hocu da smo prvi, da igramo Evropu. Boli me kara i hocemo li prodati nekog ili necemo. Kontas me. Ne valja nam dupla kruna, ali valja nam da nema Evrope samo nek u klubu nema onih koje mi ne volimo jer smo strucnjaci i znamo sta treba klubu.mma_hz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:22Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
A nek Rahmanovica vrate i onda slobodno postave Amara Osima za trenera, a Seju Brajlovica za direktora kluba i ne bi se bunio. #jedanjeRahmanbordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:20Treba vratit sve iz sezone duple krune. Hadzija, Husref, Sabrina, Jahic i igrace Rahmanovic, Tatar, Crepulja
Ja bi sad to potpisao![]()
![]()
Cuj nece Spahica hoce Hadzica ublehu hahaha pa za njega je Ibrakovic doktor. Dzabe i SD i sve kad imamo skupinu jadova na terenu,kao i skupinu zena u klubu. Milion nekih uposlenih niko nista ne doprinosi,pa sve otpusti dovedi 2 trenera da valjaju i 3l2 osobe sposobne da vode a ne Oruce,Ajle i ostale zenske ublehe,jos nam samo neki derpe fali kao onaj Ceric. Svaki privatnik koji izgubi pare u svojoj firmi bi haos napravio,svi bi ko vojnici stajali,padali bi otkazi nadam se da je Mirvic toga svjestan i da mora bit cvrste ruke,autoritet.
'' Evo me u Milanu, čuo sam o čemu se radi, zovu me navijači i novinari. Ali, stvarno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu”, rekao je Trivunović
Sarajevo ljubavi moja.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ima, brate. Portal koji je iznio ovu informaciju je ku.rac, i cilj mu je da raja sto vise napada Mirvica da bi on digao ruke.
Mi ne kontamo koliko imamo dušmana, pa ja gledam u mahali navijači Zelje slave nas poraz kao svoju pobjedu.
Ismir, mora biti sad pametan i donijeti dobre odluke.
Njima je cilj da što više negative naprave, a ovaj je portal dokazani dušmani klubu.
Ne treba se pecati na ovo
Evo i oni tebe selame!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nece oni imenovati ni trenera ni sd prije 8-9.juna i ide opet prica "ekipa nije uigrana","pojacanja kasno dovedena", "ne mozemo uigrati 5+novi igraca poslije 7-8 otjerani za mjesec dana" itd.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Sve ok i za sve se slažem, samo nemoj Oruča u isti koš stavljati sa ostalim ubleharima, posebno ovim zenskim. Ako nista, barem voli klub i kakav god da je vec godinama, pa i decenijama tu i pravi je vojnik kluba, tu je bio i kad smo bili pred gasenjem i kad je bilo plata i kad su kasnile, a i u omladinskom pogonu i prvom timu.zagor1987 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:40Cuj nece Spahica hoce Hadzica ublehu hahaha pa za njega je Ibrakovic doktor. Dzabe i SD i sve kad imamo skupinu jadova na terenu,kao i skupinu zena u klubu. Milion nekih uposlenih niko nista ne doprinosi,pa sve otpusti dovedi 2 trenera da valjaju i 3l2 osobe sposobne da vode a ne Oruce,Ajle i ostale zenske ublehe,jos nam samo neki derpe fali kao onaj Ceric. Svaki privatnik koji izgubi pare u svojoj firmi bi haos napravio,svi bi ko vojnici stajali,padali bi otkazi nadam se da je Mirvic toga svjestan i da mora bit cvrste ruke,autoritet.
To što nema uloge u stručnom štabu je drugi par rukava, al sigurno da nije ni parazit neki i da neće pogoršati ništa, a sa tim da njemu daju platu milju, dvije mislim da niko nema problem, neka ga do penzije, još i njega treba tjerati. Bogila, Šoja, Oruč, onaj ekonom jel Haćko, sve su to neke "sitne legende kluba".
Sa druge strane te žene koje spominješ prvo što pojma o poslu nemaju, drugo što imaju sigurno veće plate od ovih svih nabrojanih zajedno, a treće što za klub ne bi ni znale da se nisu uhljebile u njega.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma i to za Hadžića je ubleha, kao i ovo za Vuleta. Sjetite se gađanja imenima raznoraznim za trenera, pa nam se ukaza ona makedonska nesreća.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:52Oremus, Bagaric, Kanuric, Kobiljar, Bodul, Cmiljanic.
Ovih 10 minimum mora otici i rasteretiri budžet za nova pojacanja.
Tako je svih 10 van, sto ne znaci da ovi bold nece u Laznih biti Bilbije. Nazalost u FKS je qrcobolja, zahvaljujuci bh gradjanima koji su vodili FKS.
Sve same interescije i poluljudi.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 20 maj 2022, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sad se nagadja, stalno je tako. Eto vidis i za Vuleta i Spahica se ispostavi suplja. Moguce i za Hadzica da bude iako bih volio da nije. Samo on i Ibrakovic u ovom momentu mogu voditi klub, a Ismir lagano u Ameriku. Kako je dosao i okruzio se mahalasima samo iz greske u gresku srlja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:55Ma i to za Hadžića je ubleha, kao i ovo za Vuleta. Sjetite se gađanja imenima raznoraznim za trenera, pa nam se ukaza ona makedonska nesreća.
Cuj Hadzic ? Pa zar on nije Sabrinin igrac ? E cuj da ga nasa velelepna direktorica vrati... Ma nema sanse, pa s Hadzicem ne mozemo biti za 2 godine najbolji na Balkanu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Cuo sam da je sef akademije novi Aco postrojio tamo sve i više urađeno u toku ovih par mjeseci nego u toku pet godina. I po prvi put nam nije otišao niti jedan igrač. Svi su na okupu. Kadeti izvrsni, juniori, koji su bili loši uzeli kup i imaju šansu i za prvenstvo. Formira se U-8.......
12. igrač kluba iz Titove 38b
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.
Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.
Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.
Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.
Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.
Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.
Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.
-
Sicparvismagna
- Kontakt:
Ko god da je bio trener u ovome Sarajevu, ili ko god bude direktor samo se isti igraci forsiraju. Vasoski, Sablic, Musemic, Uscuplic, Marinovic, ko god da dodje uvjek isto.
Dovedis Hamzu kao pojacanje a on ti sjedi na klupu, jer mora da igra ahmetovic, hebibovic, samo je falilo da ubaci jos velkoski u finalu. Protiv Siroki da forsiras mlade nove igrace za buducnost, ne trener nastavlja po starom sa velkoski u 11.
To sto fulas 100 prilika to vise nema veze sa srecom, to je neznanje i nemas kvalitet i to godinama vec. A ta uprava je isto skup neznalica, napises na instagram najdominantniji klub a nemozes ni evropu izboriti i onda izbrises to, direktorica izjavi da ce Sarajevo biti za 2 godine najbolji klub u balkanu a nemozes ni da uspijes evropu a kamoli da pobjedis tamo nekoga iz moldavije..
Neozbiljan klub, i kao navijac sarajeva nemam sta ocekivat tu, uvjek isto i to godinama vec, sarajevo ti je ko hertha berlin, dzabe tebi investitor i milione kad uvjek se forsiraju iste stvari, imaju srecu sto igraju u bih ligi, inace bi bili ko hertha u zonu ispadanje...
Dovedis Hamzu kao pojacanje a on ti sjedi na klupu, jer mora da igra ahmetovic, hebibovic, samo je falilo da ubaci jos velkoski u finalu. Protiv Siroki da forsiras mlade nove igrace za buducnost, ne trener nastavlja po starom sa velkoski u 11.
To sto fulas 100 prilika to vise nema veze sa srecom, to je neznanje i nemas kvalitet i to godinama vec. A ta uprava je isto skup neznalica, napises na instagram najdominantniji klub a nemozes ni evropu izboriti i onda izbrises to, direktorica izjavi da ce Sarajevo biti za 2 godine najbolji klub u balkanu a nemozes ni da uspijes evropu a kamoli da pobjedis tamo nekoga iz moldavije..
Neozbiljan klub, i kao navijac sarajeva nemam sta ocekivat tu, uvjek isto i to godinama vec, sarajevo ti je ko hertha berlin, dzabe tebi investitor i milione kad uvjek se forsiraju iste stvari, imaju srecu sto igraju u bih ligi, inace bi bili ko hertha u zonu ispadanje...
Poenta je koga boli **** ko je nama dobar. To treba **** za sva vremena. Skupi se nas 30 na forumu i palamudimo nesto. Od nas 30 jedno 23 Sarajeva nije vidilo osim na dnevniku face televizije. Glavna nam tema koliko ko ima platu i ko koga guzi. Najgori smo sami sebi.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:22Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.
Niko ih ne mrzi nego nisu to igrači koji su planirani da imaju velike minutaže. Kad je trebalo imati oni su imali i naosvajali se trofeja sa FK Sarajevom sad su tu da uskoče gdje treba kad se neko ozlijedi ili umori, da zamijene na deset minuta i tako to.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:28Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemo![]()
Sa druge strane njihov doprinos je u tome što su već dugo u klubu i ako ne vole barem poštuju klub i doprinose stabilnosti unutar ekipe.
Ali kako je grmilo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.