Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pa zarađuju jer šutaju loptu, a šutanje lopte je unosno i prikazuje se na TV-u jer svijet to hoće da gleda.
Čime se danas bavi ovaj iz naslova teme?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nece ga ni Napoli 

Tuzla City bi bio boom transfer, a i dobra promocija lige.
Salu na stranu, nevjerovatno sta lik sebi uradi od karijere za nepune 2 godine.
Ja nesto vjerujem da je iskljucivi razlog: nacin zivota.
Ne mozes zaboraviti igrati fudbal, ali mozes biti ne spreman, mahmuran itd iz cega slijedi sjedanje na klupi itd itd
I onda sa trijest godina zavrsis ozbiljan fudbal....strasno.
Salu na stranu, nevjerovatno sta lik sebi uradi od karijere za nepune 2 godine.
Ja nesto vjerujem da je iskljucivi razlog: nacin zivota.
Ne mozes zaboraviti igrati fudbal, ali mozes biti ne spreman, mahmuran itd iz cega slijedi sjedanje na klupi itd itd
I onda sa trijest godina zavrsis ozbiljan fudbal....strasno.
- ASD
- Kontakt:
Gdje će. Nema više nigdje lake love. Kinezi ne plaćaju kao prije. Arapi plaćaju ali ne kao prije.
Kao da gledam, ostati će u Turskoj samo će naći neku nebitnu ekipu kao Zukanović.
Kao da gledam, ostati će u Turskoj samo će naći neku nebitnu ekipu kao Zukanović.
Nece ga niko bazirano na onome sto on trazi ili sebe smatra vrijednim. U tome i jeste problem vec godinama. Da on spusti svoje prohtjeve vidio bih ti listu italijanski klubova koji bi se poredali za njega.
Meni prije bio jedan od nasih drazih igraca, ali mislim da je sam sebi upropastio karijeru.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ka'e pjanke jednom orao, uvijek orao
Pjanke kao orao

Pjanke kao orao

Konacno ode iz raspale turske lige.
Daje Mira!

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Mislim da ga i sreća nije pratila nakon odlaska u Barcu,sve se nekako okrenulo kontra njeg. Slučaj sa Koomanom, korona i sve to ali isto tako ima stvari koje su i do njega!
Zaista mi je bio jedan od dražih naših igrača i sada je to,mislim da je mogao vise,bio je predodređen za nesto više ali ipak najveci domet je bio Juve sve ono u narednom periodu sto mu se desi ,dal serija A,ili neka druga liga petice,bit će značajan pomak... ja mu želim svu sreću, ali da bi bio sretan u životu ,tu istu sreću moraš o zaslužiti!
Zaista mi je bio jedan od dražih naših igrača i sada je to,mislim da je mogao vise,bio je predodređen za nesto više ali ipak najveci domet je bio Juve sve ono u narednom periodu sto mu se desi ,dal serija A,ili neka druga liga petice,bit će značajan pomak... ja mu želim svu sreću, ali da bi bio sretan u životu ,tu istu sreću moraš o zaslužiti!
Zadnja izmjena: safun79, dana/u 20 maj 2022, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Nece ga sa ovakvom igrom niko.Neka pogleda sta radi Modric u Realu i bit ce mu sve jasno.Miretova igra dodaj prvom do sebe je kurcevaca,to se vise neigra tako.
Hajmo u Juventus. Izmislio fudbal za Arthura, Rabiota i Lokatelija
Moramo prokomentarisati i slučajno snimljeni razgovor Lulića i Handanovića gdje je okupljanje bh. reprezentacije okarakterisano kao prilika za posjet rodbini, pojest baklavu...
"Ne znam šta je sa time htio da kaže. Tačno je da smo imali i određenu slobodu da se vidimo s porodicom, možda je kod nas malo više dopušteno nego drugdje, a možda nije. Malo nam je falio pravi kamp gdje bismo imali prave teretane i sve ono što nam treba u jednom kampu, pa smo onda morali ići na neka mjesta gdje dolazi narod. Možda nam fali što nemamo to u Zenici."
I kako čovjek da ga shvati ozbiljno nakon jednog ovakvog odgovora
"Ne znam šta je sa time htio da kaže. Tačno je da smo imali i određenu slobodu da se vidimo s porodicom, možda je kod nas malo više dopušteno nego drugdje, a možda nije. Malo nam je falio pravi kamp gdje bismo imali prave teretane i sve ono što nam treba u jednom kampu, pa smo onda morali ići na neka mjesta gdje dolazi narod. Možda nam fali što nemamo to u Zenici."
I kako čovjek da ga shvati ozbiljno nakon jednog ovakvog odgovora

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne valja mu kamp u Zenici pa zato mora na Ilidzu jer tamo imaju sve.Raonffa je napisao/la: ↑23 maj 2022, 22:15Moramo prokomentarisati i slučajno snimljeni razgovor Lulića i Handanovića gdje je okupljanje bh. reprezentacije okarakterisano kao prilika za posjet rodbini, pojest baklavu...
I kako čovjek da ga shvati ozbiljno nakon jednog ovakvog odgovora![]()
Ma goni se ti majmune kalesijski u picku materinu seljacku i bezobraznu da Bog da da u drugoj turskoj ligi iduce godine zavrsis fudbalsku karijeru.
- ASD
- Kontakt:
"možda je kod nas malo više dopušteno nego drugdje, a možda nije."
kako bi ti znao kad svakako nećeš poštovati bilo dopušteno ili ne.
kako bi ti znao kad svakako nećeš poštovati bilo dopušteno ili ne.

Zločin protiv sporta je stavljati ovog Pjanića u prvu postavu. Lik se oprostio od fudbala već odavno. A izgleda da se i brzo zaboravilo šta se desilo u novembru prošle godine.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedina mu je šansa da ga Metz vrati, mada teško pored onih crnaca u veznom redu, možda neki Amiens
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Oprosti se!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], HariTz i 18 gostiju.