Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2022, 13:14
Smjenjuju se Uprave(opravdano), smjenjuju se treneri(vjerovatno opravdano), a ko je konstanta u FKS ?
Velkoski(6 god od povratka), Hebibovic(7 god.), Ahmetovic(6 god, 3 dobre, od povrede ???), Oremus(3 god.) oni su konstana u FKS. Hajka na H.Handzica, Hodzica i ine, eto nema ih. Ostat ce jos min. sezonu, a mozda i duze. Krvopije koje umjesto da im se "zahvalimo" mi ih svrstavamo u LEGENDE.
Odu Toti,Del Piero, Bekham i mnogi, a nase "konstante" ostaju.
Krivite uvijek neke mlade, tipa Saban,Pidro,evo sad Varesanovic, sve momci koji u zbiru nemaju primanja kao pojedinac iz "konstante".
Sto LEGENDE ne preokrenu na stranu FKS i obraju Vas(nas) ?
Ima ovdje 5 do 10 likova sa po 2-3 nicka koji ce krivicu usmjeriti u pogresno smjeru, ali "konstantu" ne, njih ili brane ili zaobidju.
Naravno nismo od pocetka ulaska Tana imali cestite ljude(bh gradjane)koji su radili u interesu Kluba, pa "konstantama" ce uvijek biti mjesta.
Star sam(65), mene su otjerali ovi iz "konstante", a ni Comor to nije uspjeo. Comoru(mnogi jesu) nisam zvizdao, a ovim iz "konstante" necu jer necu biti u prilici, otjerali su me. Zao mi je Vas mladih momaka koji dajete dusu,pare i zdravlje za FKS. Zbog Vas se nadam da ce biti bolje u sto skorije vrijeme.
Zivi i zdravi mi bili.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.