FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestita Velezu idemo dalje..
Mi smo ovu utakmicu mogli uzet i bilo bi zasluzeno dasmo, al nismo platili smo cjenu primasenih sansi..
Velez pokazao da je veoma ne kvalitetna ekipa za bilo kakvu euro scenu..jer ovakvo SARAJEVO dobit na penale je dokaz ne kvaliteta i ekipe o trenera. Ovo stvarno ne govorim iz neke mrznje i revolta vec (ekipa 3 godine na okupu isti trener) i pobjedi SARAJEVO u finalu na penal gdje SARAJEVO bilo bolje u najgorem slucaju ravnopravan protivnik i trenerom iz juniora koji je 7 dana sa ekipom..
Mislim da ce ispast u prvom kolu ako im dodje imalo normalan protivnik..
E sad na nama je da uvidimo sve greske da Mirvic Tan naprave 10 to godisnji plan i da vec sutra obezbjede budzet za narednih 10 godina..
Dovedu Trenera sa znanjem
Sd koji ce bit saradnik sa trenerom i koji ce usko saradjuvat i koji ce imat slicnu viziju
Bagaric krste ahmet moraju dobit ciste papire pokusat to dogovorit 50% ugovora im izplatit isporazumno se razic
Uz cmiljenica oremusa bodula kojima istice ugovor, to bi bilo zadovoljavajuce za ovo ljeto..
U slucaju da svi ostali ostanu, za ovih 6 igraca doveo bi samo 2 dobra igraca sa radnom etikom odgovornoscu. Na zimu pokusat otjerat hebibovica dupovca i jos kojeg koji se pokaze kao los u prvom djelu za ta dva igraca doveo bi jednog igraca al suhi kvalitet. Ostalo bi pokrio sa juniorima..
NAJ BITNIJA STVAR I KOJA MI TEZE PADA OD GUBITKA KUPA BH I EVROPE JESTE STO HZ PITARI SIMPATIZERI FK SARAJEVO NEPODRZAVAJU POMAZU NAVIJANJEM KUPOVINOM KARTI KLUB, prvo veoma mali broj navijaca, xy slucaji kazne se placaju, a zelimo svi da TAN MIRVIC sve te nase zadace i budalastinje nadomire svoim novcem..
Nismo fer vise se HZ MAHALA brinu o tom jel Ajla dosla u klub radi organa medju nogama i hocel ukras 20,40,100 k km od kluba (Mirvicu) nego da podrzimo klub.
Prosjek na tribinama imamo ko listica zrinjski..
Zeljo u zadnjih 10 godina nije igrao 8 puta u evropu trofej ni nadlici nije vidio 12-13 godina al navijaci su uzeli preko 40% bodova u zadnjih 6-7 godina takodje 5x su vise para preko ulaznica dali klubu uz to sto su rijetko kad izbili napravili kaznu koju je klub platio.. ja im cestitam i zavidim na tom.
Mi smo ovu utakmicu mogli uzet i bilo bi zasluzeno dasmo, al nismo platili smo cjenu primasenih sansi..
Velez pokazao da je veoma ne kvalitetna ekipa za bilo kakvu euro scenu..jer ovakvo SARAJEVO dobit na penale je dokaz ne kvaliteta i ekipe o trenera. Ovo stvarno ne govorim iz neke mrznje i revolta vec (ekipa 3 godine na okupu isti trener) i pobjedi SARAJEVO u finalu na penal gdje SARAJEVO bilo bolje u najgorem slucaju ravnopravan protivnik i trenerom iz juniora koji je 7 dana sa ekipom..
Mislim da ce ispast u prvom kolu ako im dodje imalo normalan protivnik..
E sad na nama je da uvidimo sve greske da Mirvic Tan naprave 10 to godisnji plan i da vec sutra obezbjede budzet za narednih 10 godina..
Dovedu Trenera sa znanjem
Sd koji ce bit saradnik sa trenerom i koji ce usko saradjuvat i koji ce imat slicnu viziju
Bagaric krste ahmet moraju dobit ciste papire pokusat to dogovorit 50% ugovora im izplatit isporazumno se razic
Uz cmiljenica oremusa bodula kojima istice ugovor, to bi bilo zadovoljavajuce za ovo ljeto..
U slucaju da svi ostali ostanu, za ovih 6 igraca doveo bi samo 2 dobra igraca sa radnom etikom odgovornoscu. Na zimu pokusat otjerat hebibovica dupovca i jos kojeg koji se pokaze kao los u prvom djelu za ta dva igraca doveo bi jednog igraca al suhi kvalitet. Ostalo bi pokrio sa juniorima..
NAJ BITNIJA STVAR I KOJA MI TEZE PADA OD GUBITKA KUPA BH I EVROPE JESTE STO HZ PITARI SIMPATIZERI FK SARAJEVO NEPODRZAVAJU POMAZU NAVIJANJEM KUPOVINOM KARTI KLUB, prvo veoma mali broj navijaca, xy slucaji kazne se placaju, a zelimo svi da TAN MIRVIC sve te nase zadace i budalastinje nadomire svoim novcem..
Nismo fer vise se HZ MAHALA brinu o tom jel Ajla dosla u klub radi organa medju nogama i hocel ukras 20,40,100 k km od kluba (Mirvicu) nego da podrzimo klub.
Prosjek na tribinama imamo ko listica zrinjski..
Zeljo u zadnjih 10 godina nije igrao 8 puta u evropu trofej ni nadlici nije vidio 12-13 godina al navijaci su uzeli preko 40% bodova u zadnjih 6-7 godina takodje 5x su vise para preko ulaznica dali klubu uz to sto su rijetko kad izbili napravili kaznu koju je klub platio.. ja im cestitam i zavidim na tom.
- napoleon72
- Kontakt:
Fakat, protiv Slobode im treba neku prigodnu parolu objesit na sjever i istok, cak i na zapad dole ispod loze, i niko da ne dodje na tekmu. Nek skontaju malo do cega su nas doveli.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Pa evo Salah promasio penalu u finalu africkog kupa nacija. Jel **** igrac?napoleon72 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:09Ma ja, lutrija, najljepsa vadiona luzerima. Sto Lampardu nisu bili lutrija nego rutina? Ili da se spustimo na nas nivo, Bekicu, Puzigaci? Raspalis je svom snagom po zraku i nema tog golmana koji ce skinut. Nama uvijek lutrija kad nam manekeni plasiraju poluvisoke lopte na 2.5 metra od golmana, znaci tako se na treningu golman zagrijava. Oremusev penal je jedan od najgorih koje sam u zivotu vidio. Kako je Secerovic pucao penal, treba da puca svaki igrac u klubu, da na svakom treningu 10 onakvih opali, da stekne rutinu.keli je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:02Hahaha kakvi glupani pisu na ovom forumu to ne za nepovjerovat, jah eto penali nisu lutrija... Sta ce benzema levat ne zna zabit dva penala na tekmi, da. Ista valja zabio bi oba u raslje... Da ne spominjem salaha vahila ne moze senagalu gol u finalu zabit, **** od igraca...stvarno pisete nebuloze nmgu ih se nacitat
Ramos promasio protiv bayerna jel **** igrac?
Robben protiv chelsea? Jel **** igrac?
Trezegeut protiv italije?
Schweinsteger i olic protiv chrlsea?
Eto samo mali primjeri gdje vrhunski igraci promase penal od vrlikog znacaja. Valjda ne znaju nategnut u cosak jako i precizno.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Meni u principu nije nesto posebno zao sto nismo uzeli Kup, vec mi je muka na komplet sezonu i na cinjenicu da ostajemo bez Evrope i da smo sjebali rejting…eh to je ‘uspjeh’ ovako se syebati i pasti na najnize grane u ovoj usranoj ligi. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Jedini klub a planeti koji sa vlasnicima milionerima nije uspjeo izboriti Evropu u jednoj od najgorih evropskih liga. I to nam je uspjelo evo po drugi put
Golemo.
Golemo.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 maj 2022, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dal' je novi reprezentativac hahahaha. Pa umro večeras zajedno sa babom lojavim
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bas sam to isto htio napisati staviti parole na tri tribine i svi izaci niko da bude na utakmici ,bice jedino ovi uhljebi sto zive od kluba treba napraviti komplet remont ekipe.napoleon72 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:16Fakat, protiv Slobode im treba neku prigodnu parolu objesit na sjever i istok, cak i na zapad dole ispod loze, i niko da ne dodje na tekmu. Nek skontaju malo do cega su nas doveli.
Još mi veca muka kad vidim da Denis Zvonić slavi trofej, onakva seljačko - mesarska njuška

Kakve gl.upe ideje. Navijaci sarajeva a ne rezultata.
- napoleon72
- Kontakt:
Dezurni Omar Mjesecar.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ahmet i Hebib. Pametnom dosta.
Ne krivim Dzenu, isao je na siguricu, ali ne mozes sa njima kad ne mogu. A rodjeni ne znaju. I na kraju penali..vise srece velez i cao Evropa.
Ne krivim Dzenu, isao je na siguricu, ali ne mozes sa njima kad ne mogu. A rodjeni ne znaju. I na kraju penali..vise srece velez i cao Evropa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ko nas je kleo definitivno nije štedio.
Znao sam da penale necemo uzeti poslije svega,bukvalno zadnje tri utakmice preslikane gdje mi mašimo zicere i tako gubimo utakmice.
Odlicna priprema utakmice od strane Uscuplica,ali isto tako debakl u drugom poluvremenu sa kasnim izmjenama,gdje je Dudic ipak pokazao kako se mjenja tok utakmice.
Definitivno srece nemamo,nemogu nikako drugacije reci na sav taj nekvalitet pojedinaca.
Nadam se da cemo kroz te transfere kolko tolko kompenzovati Evropu u vidu novca.
Bit ce bolje aBd.Hladne glave nadam se da ce se pametni potezi povuci.Nek nam je sretno
Znao sam da penale necemo uzeti poslije svega,bukvalno zadnje tri utakmice preslikane gdje mi mašimo zicere i tako gubimo utakmice.
Odlicna priprema utakmice od strane Uscuplica,ali isto tako debakl u drugom poluvremenu sa kasnim izmjenama,gdje je Dudic ipak pokazao kako se mjenja tok utakmice.
Definitivno srece nemamo,nemogu nikako drugacije reci na sav taj nekvalitet pojedinaca.
Nadam se da cemo kroz te transfere kolko tolko kompenzovati Evropu u vidu novca.
Bit ce bolje aBd.Hladne glave nadam se da ce se pametni potezi povuci.Nek nam je sretno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Yebote za Ahmeta se govorilo doveli smo starog igraca kad je dolazio. Covjek i sad igra. Volim ga ko brata al de nemoj.
A Hebiba ne mogu ocima ko ga yebe zbog par hiljada vise nego modza u nekom drugom klubu yebe klub koji kao voli od djetinjastva. Volis ti k moju
A Hebiba ne mogu ocima ko ga yebe zbog par hiljada vise nego modza u nekom drugom klubu yebe klub koji kao voli od djetinjastva. Volis ti k moju
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 19 maj 2022, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemoj dolazit na tekme niko te ne tjera, dodji kad bolji vakat a ne moras ni tad
Nadam se da će neko Mujakiću pokazati video onog šta je uradio i što bi za ono u Hajduku plivao oko onih jahti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa na forumu se kroz poruke vidi ko zivi za sarajevo a ko OD sarajeva, kako li je tek u ekipi..
Bas ste za batina
Hvala vam za -15 godina zivota veceras i za kompletnu sezonu, vratilo vam se na djeci i na djecinoj djeci.
AMIN
Holymanova detaljna i realna analiza sezone i kupa neki drugi dan, hladne glave, ako skupim nesto sna.
Ovo veceras je gore od svakog ispadanja iz evrope i svakog izgubljenog derbija. Vri u meni
Bas ste za batina
Hvala vam za -15 godina zivota veceras i za kompletnu sezonu, vratilo vam se na djeci i na djecinoj djeci.
AMIN
Holymanova detaljna i realna analiza sezone i kupa neki drugi dan, hladne glave, ako skupim nesto sna.
Ovo veceras je gore od svakog ispadanja iz evrope i svakog izgubljenog derbija. Vri u meni
NEMA NAZAD
Zadnji put je na Koševu bio trocifren broj navijača, onda kad smo po prolomu oblaka izgubili od Olimpika 1:3, maj 2016. E u nedjelju ce ti biti jos manje ljudi nego tada.napoleon72 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:16Fakat, protiv Slobode im treba neku prigodnu parolu objesit na sjever i istok, cak i na zapad dole ispod loze, i niko da ne dodje na tekmu. Nek skontaju malo do cega su nas doveli.
Tako da ljudi nemojte se nervirati, imamo mi svi svoje privatne živote i gradite se tu.Za ove hadalje se ne treba sekirati jer nisu zaslužili.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:08+1Suki46 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:03Mi smo svoj Kup predali u prvom poluvremenu.Užasna realizacija i to je to.Košmarna sezona završena na ovaj način.Antipatični ste nam svima , izuzev par pojedinaca kojima je jedino stalo da osvoje kup po borbi u 2 poluvremenu.Otjerati 10 igrača i proklinjati prošlu sezonu i odlazak Rahmana i Tatara.Tad nam je kraj bio što se tiče iskoraka i svega.Liga i Kup popušili u 2 sezone + koeficijent europski će nam biti sada užasan.
Niste zaslužili podršku ni oni 1500 što vas gleda.Skinite dresove svi u nedjelju i mrš iz kluba.
Znalo se odma da cemo izgubiti nakon prvog poluvremena.
Odlazite ublehe svi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenera koji stavlja Ahmetovica koji gola dao nije cijelu sezonu prije Catakovica ttrba odma protjerat iz kluba. Imal ko ovom Mirvicu reci da psihopata Sabanovic,Hebibovic,Cmiljanic,Bodul,Krste,Ahmo i slici da nema sta da trazis sa njima? Ako ti igra kadet mozda nekom i zapne za oko,ovako gledaj sad evropu na tvu hebem vam od do,pa kad smo 10 puta slabiji bili isli smo u evropu. Nikakve zelje,zara,borbe kod ovih jadova treba istok pojacat psovke,treba ih pljuvat na svakom koraku ova vreca vanago nisu za bolje. Svi nekakve bekove prizivaju i slicno a mi nemamo jednog hebenig igraca koji zna povuc loptu i organizovat napad,sve hebeni derpasi u ekipi a ovdje strucnjaci agresivnu igru pljuvali Rahmanovica.
Ma procice nas sve, normalno je ovo.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:53Ma ne sikiraj se tebra, retardirane igrace imamo jbg
I meni je tesko poraz pao ali kad skontam kakve amatere imamo od igraca lakse je![]()

A sto se tice igraca, od sutra opet ide shisha, doner, cevapi itd. Zaboli njih za poraz. Cast izuzecima, ako ih uopste ima.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Haksss, miguelramos, Tatamata1946 i 38 gostiju.