Najljepsi teren u Europisvrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:12Cestitam
I Europu na LJEPOTICI
Zna se gdje je izbacen AEK

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najljepsi teren u Europisvrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:12Cestitam
I Europu na LJEPOTICI
Zna se gdje je izbacen AEK
U Sarajevu opasno negdje lova curi.scudetto89 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:47Licno mirva nista ni je kriv bar za mene , covjek je dosta svoje love ulozio, plate redovne, ali bogalji ne znaju, pa ne znaju , ne mozemo mi bajramski turnir osvojit .
Vidjet cemo naredne sezone sta ce se izdesavati, vise nemam ni snage ni zivaca da se nerviram .
Mi smo ti ko i BiH. Administracija nas jede, dusu nam vadi. Dosta nekih bespotrebnih pozicija u klubu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:43Cestitke komsijama na prvom samostalnom trofeju u povijesti.
Velika stvar za tako mali klub jos pobjediti divove u finalu.
Sarajevo jednostavno nakon 4 odlicne sanse nisu mogli nastaviti ni psihicki ni fizicki ,kriminalno spremljeni igraci.
U ovom trenutku ne znam sta bih ti rekao, toliko sam se iznervirao, razocarao ja ne znam sta vise da se uradi, da ovaj klub pocne igrati jako muski, dovetite igrace prave za fks, a ne neke polovnjake cast izuzetcima kojih je malo .Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:50U Sarajevu opasno negdje lova curi.scudetto89 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:47Licno mirva nista ni je kriv bar za mene , covjek je dosta svoje love ulozio, plate redovne, ali bogalji ne znaju, pa ne znaju , ne mozemo mi bajramski turnir osvojit .
Vidjet cemo naredne sezone sta ce se izdesavati, vise nemam ni snage ni zivaca da se nerviram .
Ne mozes sa proracunom duplo vecim od ostalih ovako igrati zadnjih godinu i pol dana,jednostavno mislim da sportski segment nije u prvom planu vec pljacka.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.