Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim
MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:22Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim![]()
Jbt život, evo oni hadalji s Grbavice nam otkinuše 2 boda i to na Koševu. Kasnije ti isti hadalji s još većim hadaljima odigraše neriješeno. I šta čovjek da misli, čemu da se nada?BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:32MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:22Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim![]()
![]()
sve vrijeme kontam ma nema sanse kako god okrenes
onda naidje pa mozda nam se posreci
ko da se igra protiv Reala a ne Veleza takve su mi misli
a protiv Celtica, Atalante i Borusije sam govorio da cemo ih rastaviti i to na gostovanjima
bas sam splahnuo al mozda bude ko feniks al ne ovaj nas feniks nego onaj drugi feniks![]()
nafakasiMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:37Jbt život, evo oni hadalji s Grbavice nam otkinuše 2 boda i to na Koševu. Kasnije ti isti hadalji s još većim hadaljima odigraše neriješeno. I šta čovjek da misli, čemu da se nada?BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:32MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:22
Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim![]()
![]()
a protiv Celtica, Atalante i Borusije sam govorio da cemo ih rastaviti i to na gostovanjima
bas sam splahnuo al mozda bude ko feniks al ne ovaj nas feniks nego onaj drugi feniks![]()
Ne znam brate, samo sam siguran da na tekmu ne idem, neću gledati ni na TV-u. Ukućanima ću reći samo da mi traže muštuluk ako ih čvaknemo i to je to. Neću otvarati ni portale nit' koji qurac.BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:43nafakasiMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:37Jbt život, evo oni hadalji s Grbavice nam otkinuše 2 boda i to na Koševu. Kasnije ti isti hadalji s još većim hadaljima odigraše neriješeno. I šta čovjek da misli, čemu da se nada?BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:32
![]()
nikad nije bilo obratno da smo bili slabiji a da smo se provukli ko oni
al eto 90 je minuta detalj jedan moze odluciti od eurogola, crvenog kartona, penala il necija glupost i zuta minuta
nadati se da ce bar eurogol biti nas a neka od gresaka njihova
Preslikano kod meneBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:32MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 maj 2022, 00:22Jbg, da javno iznesem svoj, optužili bi me k'o nekad Evandera da crnjačim![]()
![]()
Goran uopšte nije loš trener, samo je došao u preloš vakat i sva kola su se svalila na njega, kao po običaju kod nas. Da je imao čistu situaciju po pitanju plata, dobru atmosferu u i oko kluba, te pojačanja koja je imao Vasoski, mislim da bi to bila uspješna priča. Ovako, potrošen još jedan trener, u moru njih.
Pa da nije budalesao s drugacijim sastavom svaku tekmu i eksperimentima ala dvometrasi Bagaric, Merso kao krila, imao bi on i vise bodova.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2022, 02:12Goran uopšte nije loš trener, samo je došao u preloš vakat i sva kola su se svalila na njega, kao po običaju kod nas. Da je imao čistu situaciju po pitanju plata, dobru atmosferu u i oko kluba, te pojačanja koja je imao Vasoski, mislim da bi to bila uspješna priča. Ovako, potrošen još jedan trener, u moru njih.
Dobro ovi treneri išta i mogu kad vidim kakve uhljupe imaju u ekipi. Gledaj Kobiljara k'o trudnica sunce ti poljubim, pa mu onda kriv Vasoski što ne igra. Bodul se plazi po Tik Toku, na terenu kao zadnja pickica samo se razmahuje. Bagarić raspad, Hebib komedija, Velkoski i Dupovac metuzalemi, Ahmo za okačiti kopačke o klin, Cmiljanić inventar u bolnici itd.
Ja bi samo volio znati platu Bodula. Frajer se krevelji po tik toku, nema 30 min ukupno aktivnog fudbala a uzeo je sigurno 100 000 na plati a mozda i viseGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2022, 02:12Goran uopšte nije loš trener, samo je došao u preloš vakat i sva kola su se svalila na njega, kao po običaju kod nas. Da je imao čistu situaciju po pitanju plata, dobru atmosferu u i oko kluba, te pojačanja koja je imao Vasoski, mislim da bi to bila uspješna priča. Ovako, potrošen još jedan trener, u moru njih.
Dobro ovi treneri išta i mogu kad vidim kakve uhljupe imaju u ekipi. Gledaj Kobiljara k'o trudnica sunce ti poljubim, pa mu onda kriv Vasoski što ne igra. Bodul se plazi po Tik Toku, na terenu kao zadnja pickica samo se razmahuje. Bagarić raspad, Hebib komedija, Velkoski i Dupovac metuzalemi, Ahmo za okačiti kopačke o klin, Cmiljanić inventar u bolnici itd.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, broj6, Confiance, Hamagara, hazarder, HZbec, miguelramos, MokraKifla, napoleon72, rimljanin90, sagem, sassari, tajsamja i 143 gosta.