FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 06 feb 2011, 14:46

Devil je napisao/la:
NukeR je napisao/la:Cini ti se, to jeste definitivno nasa najslabija linija ali kad se Kizito vrati u tim, kad dovedemo sad jos jednog stopera i kad Smiljanic krene da igra nece to delovati tako lose pozadi...
Ti i dalje polazes nade u Kizita. :lol: Bolje ti je pocni na vreme da shvatas da on nije kalibar za Zvezdu i Partizan.
Sta i da dovede stopera,kada vam ne moze igrati u play offu,mogao bi tek od grupe igrati,a i cisto sumnjam da ce se iko dovoditi jer odavno je rekao Djuric da nikoga vise nece dovoditi osim Mrdje eventualno.

Ovo je napisano pred pocetak sezone,rodila me keva pametnoga. :lol:
Cuj Kizito fudbaler. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 07 feb 2011, 01:18

Svaka cast, bio si u pravu! :)

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 07 feb 2011, 01:26

sOrBoNa je napisao/la:Prince veliko pojačanje,definitivno. Onaj mali Kusko nije loš,al realno teško da će njega Stanoje ostavit,onaj Rosi ništa naročito,ako dodje ovaj što ga najavljuju Shabalala,to će bit najveće ime koje je došlo do sada u JSL,a uz to čovjek je fantastičan igrač.
:shock:
Ne lupaj Boga ti, kako je on veće ime od Tariba i Ailtona!?

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 07 feb 2011, 11:00

Nzm samo otkud ti pravo da mi kažeš da lupam. :evil:
Razloga za tu moju tvrdnju je i previše. Sam znaš da su i Taribo i Ailton došli u četvrtoj deceniji života,sam znaš šta je Ailton pokazao ništa,jeo je ćevape po Beogradu a na treningu jedva je trčat mogao.Taribo je isto došao star,za razliku od Ailtona bar je nešto pokazao.Stoga ovaj momak je veće ime od njih dvojice sigurno,druga bi stvar bila da su njih dvojica došli sa 25,26 godina. Daj Bože da ovaj dodje sama liga bi bila kvalitetnija. ;)

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 07 feb 2011, 13:53

Pa kad si lupio jbg, nikakva loša namjera ;)
Kako može igrač koji u 26-oj godini života još uvijek igra u Africi, i za koga 90% ljudi ovde nije ni čulo prije poslednjeg SP-a da bude veće ime od nekada prvog strijelca Bundes lige i jednog Tariba Westa. Možda je on trenutno kvalitetniji nego su njih dvojica bili u tom trenutku, ali je sigurno da nikada neće biti poznat kao oni i nikada neće biti veće ime od njih.

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 07 feb 2011, 14:07

& je napisao/la:Pa kad si lupio jbg, nikakva loša namjera ;)
Kako može igrač koji u 26-oj godini života još uvijek igra u Africi, i za koga 90% ljudi ovde nije ni čulo prije poslednjeg SP-a da bude veće ime od nekada prvog strijelca Bundes lige i jednog Tariba Westa. Možda je on trenutno kvalitetniji nego su njih dvojica bili u tom trenutku, ali je sigurno da nikada neće biti poznat kao oni i nikada neće biti veće ime od njih.
Slažem se ja da su dvojica koju pominješ možda imala veću karijeru,al i ovaj Shabalala u nekom vidjenju ne zaostaje puno bar kada su u pitanju reprezentativni nastupi,a i dao je čovjek gol na SP.
Ja i nisam pravio poredjenje na osnovu toga koje je ime veće,već na osnovu toga u kom trenutku ko dolazi u JSL. A ovog Shabalalu bolji poznavaoci sigurno poznaju i cijene,jer koliko god mi mislili kako su te afričke lige smješne,nije to baš tako,a on je sjajno krilo koje bi moglo igrati i u najjačim ligama Evrope.
Ponavljam da ne ostanem neshvaćen,nisam rekao daje Shabalala veće fudbalsko ime od Tariba,već da je on ime koje će doći u 26. godini,za razliku ovih amatera,a da ne pričam o nekim tehničkim mogućnostima gdje je daleko bolji Shabalala,doduše to je i zbog pozicija. ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 feb 2011, 23:03

% $ - " " $ трансфера овог ?,наравно $ " ?,' је " & ? " &,а ? $ " ? $ % $ ? ",? ту " свега на %," " у тој ? 2-3 ? %," " је & 500 000 евра.А ' $ " " $ за 10 пута - ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 08 feb 2011, 12:50

Fudbaleri Partizana okončali su drugi deo priprema, odrađen u Antaliji, a napadač crno-belih Ivica Iliev smatra da ne treba donositi bilo kakve zaključke posle pet odigranih pripremnih mečeva u Turskoj.
Posmatrajući rezultatski učinak iz kontrolnih mečeva odigranih u Antaliji, u kojima su crno-beli ostvarili jednu pobedu, uz čak četiri remija, na prvi pogled se stiče utisak da su izbranici Saše Stanojevića donekle podbacili, ali Ivica Iliev po povratku u Beograd uverava da će se sve ''kockice'' složiti do početka prolećnog dela prvenstva.

''Ne treba donositi prerane zaključke posle ovih mečeva. Tek smo na polovini priprema, jak je intenzitet treninga i svaki igrač prolazi kroz neki krizni period, neko pre, neko kasnije, ali sam uveren da prave stvari dolaze s početkom prvenstva.
Sviđa mi se i kako su pripreme koncipirane ovoga puta. Prvi deo je trajao deset dana, drugi osam, sada ćemo ponovo imati priliku da se vidimo sa svojim porodicama, što nam svima mnogo znači, a zatim sledi završnica priprema i brušenje forme'', ističe Iliev.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:19

Velika mana beogradskog kluba po meni je vraćanje nekih igrača tipa Boye,koji je već otišao,Stevanovića,ilieva,mislim da Partizan je jedan od rijetkih timova na prostoru nekadašnje države koji ima kvalitetnu omladinsku školu iz koje bi svake godine izašla dva odlična mlada igrača spremna za igre na najvišem nivou,mislim da klupska politika vraćanja,sada eto i Vukića nije recept po kako kaže sam njihov predsjednik se ide i koji će dovest do uspješnog igranja u Evropi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 08 feb 2011, 18:53

Partizanova skola je inace druga u Evropi posle Ajaxove...:)

Izbacuje se godisnje nekoliko fudbalera ali se brzo prodaju tako da slaba vajda od toga...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 18:57

NukeR_G1970 je napisao/la:Partizanova skola je inace druga u Evropi posle Ajaxove...:)

Izbacuje se godisnje nekoliko fudbalera ali se brzo prodaju tako da slaba vajda od toga...
Upravo o tome i pričam,doduše nisam znao da je druga,a i sada vidim spominju se momci poput Brašanca i Nastasića.
Šta jel ovaj drugi prodat Fiorentini ili je to bila novinarska patka?

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 08 feb 2011, 19:45

melanholicar je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Partizanova skola je inace druga u Evropi posle Ajaxove...:)

Upravo o tome i pričam,doduše nisam znao da je druga,a i sada vidim spominju se momci poput Brašanca i Nastasića.
Šta jel ovaj drugi prodat Fiorentini ili je to bila novinarska patka?
nije patka,prodan je. ;)
it's football day

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 19:48

Mladić prodan a nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu,o tome ja pričam djeca se prodaju,za nikakve pare i što je najgore većina njih ništa ne uradi,to je valjda ta Djurićeva politika kojom želi svoj klub dići na viši nivo ali i ustaliti igranjem u evropskim takmičenjima značajnije uloge.Nažalost tako je u svim klubovima bivše države,s tim što je ipak njihova škola najjača.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2011, 20:30

Nekada bila najbolja posle Ajaxa,prvenstveno mislim na period do neke 2007.godine.U poslednje vreme nije vise sto je nekada bila,naravno izbaci se i sada igraca Nastasic,Brasanac prvenstveno u ovoj sadasnjoj generaciji da tako kazem,ali ostali jos uvek nisu ni blizu nekih visina.Ja sam mislio da ce mali Askovski da pokaze sav svoj potencijal nakon proslih priprema ali nije to u velikoj meri pokazao,sto su pokazale i ove pripreme gde ga je Stanojevic ekspreno poslao nazad u Teleoptik i rekao da uopste nista nije napredavao.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 08 feb 2011, 20:32

Nikad mi neće biti jasno po kom osnovu!?

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 feb 2011, 01:39

Polako, tek treba da stigne generacija 1994. koja je mozda i najbolja koju je imala Partizanova skola!!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:42

NukeR_G1970 je napisao/la:Polako, tek treba da stigne generacija 1994. koja je mozda i najbolja koju je imala Partizanova skola!!!
Možeš li nama slabije upućenim u dešavanja kada su u pitanju mladje kategorije navesti argumente za takvu konstataciju. ;)
Slažem se da je vaša škola jedna od najboljih uz naravno velike i jake škole Ajaxa,Atalante,Feyenoorda,Liona,Empolia....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2011, 18:05

Generacija '94 je ako se ne varam Saka,Mandic,Markovic,Savic,Bruncevic,Pavic.Ako je to to,to je ludjacka ekipa samo tako i nenormalno talentovana.Ove sezone su na skoru 17-0-0,uz ne vise od desetak primljenih golova. :lol:
Mada jake su itekako i '93 generacije Rada i Zvezde,a u toj grupi Partizan je tanak.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 feb 2011, 21:23

Ove sezone su odigrali jedan medjunarodni turnir u Firenci i osvojili naravno, a Italijanski klubovi su bili fascinirani njihovom igrom...

Do sada je ova generacija odigrala 34 meca u Evropi i zabelezila 31 pobedu i 3 neresena rezultata...

Ta generacija prosto gazi!

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 09 feb 2011, 21:32

Osnovni cilj škole fudbala treba da bude proizvodnja igrača za prvi tim, i po tome se ogleda njena uspješnost i kvalitet. Rezultati omladinskih timova i nisu toliko bitni, i ne može se po tome gledati koja škola je najbolja. Mnogo je primjera da igrači koji su dominirali u omladinskim selekcijama ne naprave baš zapažene seniorske karijere.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.