Realno,nasa liga je liga kriminala.Sto si veci krimanalac,bolje ces proci
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hora hora Secere
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sobzirom da smo opstanak skoro obezbijedili (osim ako ne izgubimo zadnje dvije utakmice sa ukupno 5 golova razlike a Rudar isto tako pobijedi), smijemol razmisljat o manje bitnim stvarima kao npr o novim dresovima il cemo nastavit u ovim istim, znal se sta?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Halo momak za to kriminalac.

Nije kriminalac nego snasao se, sposoban, ...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Azmir je izgradio povjerenje kod igraca i ljudi znaju da sto im obeca to ce dobit.
I mi smo izgradili reputaciju kod igraca, da i ono sto potpises cemo gledat da te zajebemo i da ti ni to nije sigurno. Jos su bas nasli da zajebu Bekrica i Bekice, igrace koji imaju uticaj u ligi, pogotov Bekric kojeg igraci zovu i pitaju za savjet.
njegov savjet je trenutno sto dalje od Slobode i prevaranata.
koja je to ironija, Sloga vara na porezu i vara drzavu i bije ih glas kao postene, mi ne varamo drzavu al varamo igrace i bije nas glas kao prevarante.
I mi smo izgradili reputaciju kod igraca, da i ono sto potpises cemo gledat da te zajebemo i da ti ni to nije sigurno. Jos su bas nasli da zajebu Bekrica i Bekice, igrace koji imaju uticaj u ligi, pogotov Bekric kojeg igraci zovu i pitaju za savjet.
njegov savjet je trenutno sto dalje od Slobode i prevaranata.
koja je to ironija, Sloga vara na porezu i vara drzavu i bije ih glas kao postene, mi ne varamo drzavu al varamo igrace i bije nas glas kao prevarante.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
najgore je stvaranje pritiska, nije ni zaslužio, šupak, naša djeca nas ukopavaju, itd..Brate napravite ugovor da možete otpustiti igrača ili smanjiti plata ako smatrate da ne zaslužuje.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:16...
...
Ali je kod nas sve na Azmir principu, daj još para, samo nema Azmira. Priča o stabilizaciji je da nađeš jeftinijeg i tvojoj formaciji, zamisli, korisnijeg igrača a ne da unaprijed polaziš od toga da ćeš nekog izvarat. Doći ćeš na loš glas, nije samo da nemaju para nego te izvaraju i za one što se dogovorite. Posle nadignu galamu i vrše pritisak ispast ćemo zbog njega i sl. Valjda prate fudbal i znaju ko su igrači koji nama mogu poslužiti a ne ko je Mandžukić, Vukušić, i sl
& $ ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovo oko Slobode je najsugavija prica ikad. Svi su krivi osim njih, cak i ono malo zaludjenika sto ih prati mozes mislit. A transferi su talovi, nikad vise igraca koji placaju da igraju i da treniraju, nikad vise igraca koji su tu a ne dobiju minutu, stranaca koji izbjegavaju sluzenje vojske preko Slobode. A to neko uredno naplati. I opet nikad manje prihoda u klubu. Haman pare kroz prozor bjezeklma1 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:36najgore je stvaranje pritiska, nije ni zaslužio, šupak, naša djeca nas ukopavaju, itd..Brate napravite ugovor da možete otpustiti igrača ili smanjiti plata ako smatrate da ne zaslužuje.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:16...
...
Ali je kod nas sve na Azmir principu, daj još para, samo nema Azmira. Priča o stabilizaciji je da nađeš jeftinijeg i tvojoj formaciji, zamisli, korisnijeg igrača a ne da unaprijed polaziš od toga da ćeš nekog izvarat. Doći ćeš na loš glas, nije samo da nemaju para nego te izvaraju i za one što se dogovorite. Posle nadignu galamu i vrše pritisak ispast ćemo zbog njega i sl
Ali eto hvala bog uspio sam sebe ubijediti da me Tusanj nece vidjeti dok su ovi u klubu pa me puno i ne zanima ko ce doci, kako ce doci. nek se gradska djecica igraju vodjenja kluba
Sto Bekric ne kaze igracima nemojte u Zelju, necete dobiti godinu dana platu, a kake po Slobodi koja je placala po nekoliko puta ugovore istim igracima.....po osnovu tuzbe 

🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zato sto mu je Zeljo obecao posao u Omladinskom kad zavrsi karijeru.
svako od nas gleda kakav je neko prema njemu, i jel zajebo mene, a ne jel zajebo nekog desetog. Ako mene zajebes normalno da cu pricat da ne valjas taman da si Majka Tereza. kod nas tako ide
Pa onda nije do Slobode, nego do Bekrica koji gleda svoj interes i normalno da ce hvaliti propalog Zelju, koliko znam ovi djecaci sto se igraju tehno menagera u Slobodi nisu zavalili Slobodu u dugove ko macak TOM i oni prije njega, mada nisu dorasli situaciji da vode klub.....
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bravoSkver je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:52Pa onda nije do Slobode, nego do Bekrica koji gleda svoj interes i normalno da ce hvaliti propalog Zelju, koliko znam ovi djecaci sto se igraju tehno menagera u Slobodi nisu zavalili Slobodu u dugove ko macak TOM i oni prije njega, mada nisu dorasli situaciji da vode klub.....
- Beduin
- Kontakt:
Ako se dobro sjecam i neke info sto sam tada imao jeste da po dolasku ove Uprave na celo kluba dosta se radilo na tome da se distancira menadzerski lobi i vrbovanje mladih igraca, cak je u jednom momentu to i pocelo funkcionisati i cistiti se, a izgleda da od ove sezone je sve otislo u helac.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:42ma ovo oko Slobode je najsugavija prica ikad. Svi su krivi osim njih, cak i ono malo zaludjenika sto ih prati mozes mislit. A transferi su talovi, nikad vise igraca koji placaju da igraju i da treniraju, nikad vise igraca koji su tu a ne dobiju minutu, stranaca koji izbjegavaju sluzenje vojske preko Slobode. A to neko uredno naplati. I opet nikad manje prihoda u klubu. Haman pare kroz prozor bjezeklma1 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:36najgore je stvaranje pritiska, nije ni zaslužio, šupak, naša djeca nas ukopavaju, itd..Brate napravite ugovor da možete otpustiti igrača ili smanjiti plata ako smatrate da ne zaslužuje.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:16...
...
Ali je kod nas sve na Azmir principu, daj još para, samo nema Azmira. Priča o stabilizaciji je da nađeš jeftinijeg i tvojoj formaciji, zamisli, korisnijeg igrača a ne da unaprijed polaziš od toga da ćeš nekog izvarat. Doći ćeš na loš glas, nije samo da nemaju para nego te izvaraju i za one što se dogovorite. Posle nadignu galamu i vrše pritisak ispast ćemo zbog njega i sl
Ali eto hvala bog uspio sam sebe ubijediti da me Tusanj nece vidjeti dok su ovi u klubu pa me puno i ne zanima ko ce doci, kako ce doci. nek se gradska djecica igraju vodjenja kluba
Izgleda kad si dekintiran i pritisne sa svih strana, onda sva prica i pozitiva padaju u vodu. A mi para nemamo i Bog dragi zna kad cemo i da li cemo ikada imati.
Slobodu yebali desetine igraca, Sloboda zahebala Bekrica i katastrofa, propast svijeta.....moramo i mi nekog, mada nisu trebali Bekrica, pitanje je sta je bilo i u tom slucaju.....taj Zeljo otjero Bekrica, Bekric ozivio karijeru u Slobodi, Zeljo ga opet vratio, Sloboda popusila i opet Sloboda kriva.....niko nije kriv osim Slobode koja stalno pusi od igraca i menagera....ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:54bravoSkver je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:52Pa onda nije do Slobode, nego do Bekrica koji gleda svoj interes i normalno da ce hvaliti propalog Zelju, koliko znam ovi djecaci sto se igraju tehno menagera u Slobodi nisu zavalili Slobodu u dugove ko macak TOM i oni prije njega, mada nisu dorasli situaciji da vode klub.....
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na stranu zadnja izjava Rize Meskovica oko gasenja, ali ja imam osjecaj da kad su on i sin napustili klub, da je to bila indikacija da se skrenulo sa prvobitnog kursa. Dok su oni bili tu bila je to jedna drugacija i zdravija prica. I ne samo prica nego se podudarala prica i stvarno stanje. Prica je i sad top, al stanje bas i nijeBeduin je napisao/la: ↑18 maj 2022, 10:57Ako se dobro sjecam i neke info sto sam tada imao jeste da po dolasku ove Uprave na celo kluba dosta se radilo na tome da se distancira menadzerski lobi i vrbovanje mladih igraca, cak je u jednom momentu to i pocelo funkcionisati i cistiti se, a izgleda da od ove sezone je sve otislo u helac.
Izgleda kad si dekintiran i pritisne sa svih strana, onda sva prica i pozitiva padaju u vodu. A mi para nemamo i Bog dragi zna kad cemo i da li cemo ikada imati.
i niko od medija da pita sto su otisli, da drugi covjek i SD napuste Zelju il Sarajevo citali bi romane po portalima. U Slobodi to tako tiho prodje
@Skver sustina je bas to, nisu trebali Bekrica. Prvo sto je htio ostat, drugo sto bi nam pomogao, trece malu platu je bas htio. On i Said po poluvrijeme, taman. A jos ima i konekcije, dobili bi i igraca koji mogu pomoci. **** Bekrica, ne branim ja njega, nego smatram da je tim potezom Sloboda izgubila, a tu se pokaze neznanje rukovodstva.
Ja se slazem s tobom, izjebi Zoletice, Mirze Cejvanovice gdje god i kako god mozes. Al nemoj nekog od koga klub moze imat korist visestruko, ne zbog Bekrica vec zbog Slobode.
A zna li neko , da mi malo pojasnite sta se desilo izmedju slobode i onog mladog Kovcica? Sto je sad u zvijezdi gradacac ? Nije ono los igrac, a nestoo se tu svasta izdesavalo izmedju njega i naseg kluba ? O cemu je rijec ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trener tražio novac da mali ostane. Otac uzeo papire, to je čuo tc i gore potpisao iako mali nije bio za to.
Sad je dole u zvijezdi, kako kažu treneri odavno je za PL ne bi bilo loše dovesti njeg i imali bi njega za prvu opciju i Kapetanovića kao zamjenu
-
- Kontakt:
U planu je špic iz PL, očekujem i još jedno krilo da se dogovorimo, isto iz PL.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:11U planu je špic iz PL, očekujem i još jedno krilo da se dogovorimo, isto iz PL.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo bas citam kako se zeljo bori za investitore, kod nas su se te price o investitorima izgleda skroz zaboravile..
A rjesenje nasih problema upravo ovisi o tome. Nije mi jasno sto se na tome ne radi..
Uprava treba da kuca na sva vrata sto se tice tih investitora..
A ne ovako zadnjih godina borbe za opstanak, gledanje fudbala povecava rizik od nastanka čira...
A rjesenje nasih problema upravo ovisi o tome. Nije mi jasno sto se na tome ne radi..
Uprava treba da kuca na sva vrata sto se tice tih investitora..
A ne ovako zadnjih godina borbe za opstanak, gledanje fudbala povecava rizik od nastanka čira...

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Samo da nije Handzicsimonknows je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:11U planu je špic iz PL, očekujem i još jedno krilo da se dogovorimo, isto iz PL.

Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, klasik i 17 gostiju.