Ne djeluje mi ni Dizdarević nešto posebno, limitiran golman pravi linijski. I ove sa ugovorima bi isplatio, bolje se tako isplati nego ih držati u klubu a ništa ne pomažu.pitara je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:56Najgore je sto zbog ugovora koje su pojedini dobili od strane prosle uprave ne mozes odmah ni uraditi remont ekipe, kako god ostaju ti Hebibovic, Velkoski, Ahmetović
Prodajom Pidre, Sabanovica i Đokanovica faktički nam ostaju 5 igrača oko kojih bi trebali praviti ekipu za iducih sezonu Dizdarević, Trako, Mujakic, Suljic i Avramovski
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ćemo se u ovo vrijeme sutra vraćati kući u Sarajevo sretni i zadovoljni 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A brate, ok, imamo tarabe od igrača to je svima jasno. Ali je li moguće da su manje tarabe od akademaca Hebib i Krle? Pa neko je već naveo da staviš dva čunja umjesto Hebiba i Krleta isti bi učinak imao.
P.S. a koliko smo netalentovana nacija za fudbal i sport općenito, možda najbolje govori podatak o Mamićevoj qurcobolji. Da ima tu nekog materijala, sigurno bi se i on aktivirao
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 18 maj 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Lijepo Boga mi, on i Secerovic zapustili stomacine, a ni ostali nisu nesto poletni na utakmicama i treninzima. A mi se nerviramo za sutra. Ovo mi samo govori da su im plate strasne i redovne, ovakav stomak se kod Seje Brajlovica nabacuje.
Bagro preplacena bezobrazna. Naredni trener treba kao Marselo Bielsa, da sve igrace posalje na fizicki rad 3-4 sata, da vide koliko jednom navijacu treba da zaradi za kartu. Sve bih ja ovo u rudnik poslao da rine nosaju na ramenima. Mater im yebem.
Bagro preplacena bezobrazna. Naredni trener treba kao Marselo Bielsa, da sve igrace posalje na fizicki rad 3-4 sata, da vide koliko jednom navijacu treba da zaradi za kartu. Sve bih ja ovo u rudnik poslao da rine nosaju na ramenima. Mater im yebem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Svidja mi se ova postava, mislim da ovih 11 moze dobro parirati posebno trkom. Varesanovic, Ahmetovic, Hebibovic, Velkoski, Bagaric i ostali i nisu fizicki dovoljno spremni i s njima eventualno mogu neke izmjene u drugom poluvremenu, to mogu izdrzati.Lucas je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:11Dizdarević, Šabanović, Lazić, Mujakić, Pidro, Đokanović, Šečerović, Kapić, Oremuš, Suljić i Čataković.
Džaba, ja bi Oremuša na desno krilo, ima dosta utakmica na toj poziciji + ima iskustvo osvajanja kupova, 4 kupa je osvojio do sada. Kocka je Varešanovića tu staviti, jer do sada od njega ništa nismo dobili protiv jačih ekipa.
Iskreno sumnjam, više sam nade polagao da ćemo Celtic izbaciti iz PO negoli što ćemo sutra pobijediti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja ne vidim kako mi sutra mozemo dobit sem nekog odbitka
Pa teško je malo da njih isplatiš a da dovedes nesto kvalitetnije umjesto njih zbog budzeta.fks74 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:31Ne djeluje mi ni Dizdarević nešto posebno, limitiran golman pravi linijski. I ove sa ugovorima bi isplatio, bolje se tako isplati nego ih držati u klubu a ništa ne pomažu.pitara je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:56Najgore je sto zbog ugovora koje su pojedini dobili od strane prosle uprave ne mozes odmah ni uraditi remont ekipe, kako god ostaju ti Hebibovic, Velkoski, Ahmetović
Prodajom Pidre, Sabanovica i Đokanovica faktički nam ostaju 5 igrača oko kojih bi trebali praviti ekipu za iducih sezonu Dizdarević, Trako, Mujakic, Suljic i Avramovski
Ja mislim da ekipa nece biti previše mijenjana ove sezone jedino igrače koje prodas da napravimo odredjeni upgrade na te pozicije i ovi kojima istice ugovor tipa Bodula da zamjenika nekim drugim
Trebat ce za finu rekonstrukciju jos barem 2 sezone sigurno
Jel važi za kup ovo pravilo o zasticenom godistu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je stvarno bruka, ovo treba da igra u evropi?napoleon72 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:48Lijepo Boga mi, on i Secerovic zapustili stomacine, a ni ostali nisu nesto poletni na utakmicama i treninzima. A mi se nerviramo za sutra. Ovo mi samo govori da su im plate strasne i redovne, ovakav stomak se kod Seje Brajlovica nabacuje.
Kobiljar, seco i bodul 40 kila viska
NEMA NAZAD
Da imaju babu guz0nju igra li bi ovako šipak. Imamo mi itekako talenta za sport ali kako ćeš uspjeti kad su tereni ravni onim iz 60-ih godina, kada pored škole kladara i kafana se nalaze, kada sa treninga ili prije idu na šišu nema tu uspjeha. Kod nas se rijetko nađe neki dijamant u blatu koje ima mnošto drugih dijamanata ali rijetko ispliva. Svi smo mi to blato roki počevši od mene moji kući pa nadalje takav nam je mentalitet hoćemo preko noći sve ali ne može tako. Ili što meni lično smeta kaže ima 21 godinu mlada nada a igra federalnu ili neku malo jaču ligu od naše. U današnjem svijetu momci u tim godinama su već kostur ozbiljnih ekipa dok je to kod nas mlada nada (ali šiša bara).MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:48A brate, ok, imamo tarabe od igrača to je svima jasno. Ali je li moguće da su manje tarabe od akademaca Hebib i Krle? Pa neko je već naveo da staviš dva čunja umjesto Hebiba i Krleta isti bi učinak imao.
P.S. a koliko smo netalentovana nacija za fudbal i sport općenito, možda najbolje govori podatak o Mamićevoj qurcobolji. Da ima tu nekog materijala, sigurno bi se i on aktivirao
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Hajcccccccccccc
KUP JE NAŠ!!!

KUP JE NAŠ!!!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Imamo zagarantovanih 900.000 KM od UEFE, ako sutra slavimo.
- napoleon72
- Kontakt:
Nismo netalentovani, dali smo mi odlicnih predstavnika u svakom sportu, samo ih pokupile ozbiljnije drzave i ozbiljniji ljudi radili s njima. A dijete kad se rodi od roditelja bosanaca, moze se na Mjesecu radit, nosi gen i talenat bosanca. Poslije ga okolina unisti i to je problem. Daj svako nase dijete od 6-7 god u neku njemacku skolu fudbala, al da zivi gore u njihovom rezimu, za 10 godina ce ih pola u Bundesligi igrat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Predsjednik frankfurta upozorava navijace da prestanu paliti baklje u finalu evropa lige inace ce biti primoran napustiti klub.
Po njemackim forumima oni pravi navijaci koji se nalaze iza tastature psuju bracu sa svoje tribine koji su trenutno na stadionu zbog baklji i stete ugledu kluba!
Po njemackim forumima oni pravi navijaci koji se nalaze iza tastature psuju bracu sa svoje tribine koji su trenutno na stadionu zbog baklji i stete ugledu kluba!
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bodul ispade maneken u odnosu na ovu dvojicuholyman je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:04Ovo je stvarno bruka, ovo treba da igra u evropi?napoleon72 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:48Lijepo Boga mi, on i Secerovic zapustili stomacine, a ni ostali nisu nesto poletni na utakmicama i treninzima. A mi se nerviramo za sutra. Ovo mi samo govori da su im plate strasne i redovne, ovakav stomak se kod Seje Brajlovica nabacuje.
Kobiljar, seco i bodul 40 kila viska

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Novcano kaznjavati svaku dobivenu kilu. A prije toga strucni stab da svakom igracu propise koja je to optimalna kilaza.
Ovi ko rekreativci. To se zdere, cuga boli ih briga.
Ovi ko rekreativci. To se zdere, cuga boli ih briga.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia i 18 gostiju.