Bice patnja ova dva kola.
Ma treba vise da ti je Želje žao, nije da nisi imao spremne statuse za ove dvije tekme misleci da cete nas preskociti na tabelisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:13Glavobolju treneru mostarske ekipe Feđi Dudiću stvara pokrivanje lijeve strane terena. Naime, jedan od najstandardnijih fudbalera mostarskih Rođenih, Đani Salčin, nema pravo nastupa protiv Sarajeva.
Dogovor je to bio dvije strane kada je sklopljena posudba 22-godišnjaka iz Sarajeva u Velež prošlog ljeta - da Salčin ne može igrati protiv svog Sarajeva.
Podsjetimo, Salčin je ove sezone za Velež u svim takmičenjima odigrao 31 utakmicu, postigao dva gola i dodao četiri asistencije.
Posudba ističe na kraju sezone i očekuje se da se fudbaler nakon nje vrati u Sarajevo.
Utakmica Velež - Sarajevo počinje sutra od 19 sati, a osim bitke za trofej, bit će to i utakmica za izlazak na evropsku scenu, koju kroz Premijer ligu nisu izborila ova dva kluba.
Zao mi momka
U pravu siOsttribine je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:43Ma treba vise da ti je Želje žao, nije da nisi imao spremne statuse za ove dvije tekme misleci da cete nas preskociti na tabelisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:13Glavobolju treneru mostarske ekipe Feđi Dudiću stvara pokrivanje lijeve strane terena. Naime, jedan od najstandardnijih fudbalera mostarskih Rođenih, Đani Salčin, nema pravo nastupa protiv Sarajeva.
Dogovor je to bio dvije strane kada je sklopljena posudba 22-godišnjaka iz Sarajeva u Velež prošlog ljeta - da Salčin ne može igrati protiv svog Sarajeva.
Podsjetimo, Salčin je ove sezone za Velež u svim takmičenjima odigrao 31 utakmicu, postigao dva gola i dodao četiri asistencije.
Posudba ističe na kraju sezone i očekuje se da se fudbaler nakon nje vrati u Sarajevo.
Utakmica Velež - Sarajevo počinje sutra od 19 sati, a osim bitke za trofej, bit će to i utakmica za izlazak na evropsku scenu, koju kroz Premijer ligu nisu izborila ova dva kluba.
Zao mi momka![]()
A Tomo kaze na pressu da ostaje i iduce sezoneKontroverzni srbijanski nogometni trener Nenad Lalatović blizu je preuzimanja klupe banjalučkog Borca, saznaje portal Klix.ba.
Ako dođe, bit će vrhunskog cirkusa sa publikom širom naše lijepe BiH.
oni su stari 200.-300 godina
Miljacka je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:14svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
Prijatelju
U četvrtak sam u restoranu Dubrovnik
Jedem, pijem i useravam se
Da prenesem pozdrave?
svrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 08:03Miljacka je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:14svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
Prijatelju
U četvrtak sam u restoranu Dubrovnik
Jedem, pijem i useravam se
Da prenesem pozdrave?
Tako je prijatelju moj
Prenesi pozdrave konobaricama i konobarima
I vidjet ces promjenu
Bit ce ti dobro pravo
Reci ces ovako:Nosim Selame i pozdrave od jednog Svrakindolca iz Metropole a kojeg vi znate po tome jer se vase konobarice uzbude kad on uđe ovdje kod vas da objeduje
A objeduje-domace njoke sa morskim plodovima i uz to naruci pice-jamnica od 1l i na kraju objedovanja obavezno naruci veliku kafu sa mlijekom toplim
A objedujem na ovoj poziciji u Restoranu Dubrovnik
Odmah ispod vina
Al ja ne pijem ovo
P.S.
Uvjek je u smjeni 3-4 konobara
Ako skoce na tebe da te lemaju poslije ovih pozdrava
Tu samo reci @svrakino 1921
I rijeseno
Ja ipak vama dajem prednost, jer ne osvaja ko je bolji nego ko ke naviko