Sad sam tek naisao na Dzeninu izjavu, samo Avramovski fali, vjerovatno je Pidro spreman
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta, hendikep velikajdohordas je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:15Pisao sam neki dan ovdje. Prema rijecima jednog našeg igrača, on je zeznuo aduktor i neće ga biti jedan duži vremenaki period. I to sve našom greškom, tekmu protiv Borca je igrao pod injekcijama a nije trebao nikako i tu je nastao problem.
Sve utakmica sto smo odigrali da valja ove polusezone avramovski je bio kljucna figura
Imaju Hebib i Velkoski, ako sutra budu počeli izlazim sa stadiona automatski.Dadox je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:15Steta, hendikep velikajdohordas je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:15Pisao sam neki dan ovdje. Prema rijecima jednog našeg igrača, on je zeznuo aduktor i neće ga biti jedan duži vremenaki period. I to sve našom greškom, tekmu protiv Borca je igrao pod injekcijama a nije trebao nikako i tu je nastao problem.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 maj 2022, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Evo dva dana ga komentarisem sa rajom, i juce u Butmiru i danas evo na BP stomacic "napravljen" sjecanim burekom pizzama hamburgerima, i onda kad gdje odu vani ide prica kako su ih treneri šikanirali. Dobro mi i imamo bodova koliko imamo kakav skup igraca igra za nas, kako god sutrasnja utakmica zavrsila, veliki se remont mora napraviti ovde ako bilo sta u narednoj sezoni mislimo osvajati ili bar biti u borbi za trofeje.
A pocet ce jedan sigurno, dovoljno je i tofks74 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:21Imaju Hebib i Velkoski, ako sutra budu počeli izlazim sa stadiona automatski.Dadox je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:15Steta, hendikep velikajdohordas je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:15
Pisao sam neki dan ovdje. Prema rijecima jednog našeg igrača, on je zeznuo aduktor i neće ga biti jedan duži vremenaki period. I to sve našom greškom, tekmu protiv Borca je igrao pod injekcijama a nije trebao nikako i tu je nastao problem.
Šta god sutra bude, treba otjerati barem 12-13 igrača. Nema Avramovskog i ako Velež bude kompletan nisam optimista. Pičqe ne trče uopšte, umjesto da se igrači otjeraju mi mijenjamo trenere kao čarape.
Najgore je sto zbog ugovora koje su pojedini dobili od strane prosle uprave ne mozes odmah ni uraditi remont ekipe, kako god ostaju ti Hebibovic, Velkoski, Ahmetović
Prodajom Pidre, Sabanovica i Đokanovica faktički nam ostaju 5 igrača oko kojih bi trebali praviti ekipu za iducih sezonu Dizdarević, Trako, Mujakic, Suljic i Avramovski
Pročepit će sutra 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Imamo JEDNU kartu ne znam tačno koja je u pitanju. Da li je zapad ili istok. Mi imamo Sjever, tako da nam ta više nije potrebna. Pa ako neko nije dosao do karte, povoljnije cemo je dati u Zenici.
Isto tako uzeli smo prevoz sa vozom, međutim došlo je do promjena pa ćemo ipak sa autom direktno u Zenicu. Pa slucajno ako neko nema prevoz imamo dvije potvrde za voz, pa i to smo spremni povoljnije dati.
Javite se u pp...
Isto tako uzeli smo prevoz sa vozom, međutim došlo je do promjena pa ćemo ipak sa autom direktno u Zenicu. Pa slucajno ako neko nema prevoz imamo dvije potvrde za voz, pa i to smo spremni povoljnije dati.
Javite se u pp...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Dizdarevic
Sabanovic-Lazic-Mujakic-Pidro
Djokanovic-Kapic
Varesanovic-Catakovic-Suljic
Ahmetovic
Ocekujem ovaj sastav.Ili ako ne Merso onda ce nesto iskombinovati sa Secerovicem,Krletom ili Hebom.Uglavnom zbog nedostatka Avramovskog jedan od ove cetvorice ce sigurno 100% igrati.Sa Krletom je Dzeno kao brat rodjeni,ne bi me iznenadilo da on sutra krene.
ABd samo da istrce svjesni koliko je ova utakmica ustvari bitna.Manje vise zbog pehara,vise zbog Evrope,2.pretkola(gdje smo nosioci),da ne propadne koefcijent,pare od Evrope i da se sezona koliko toliko izvadi
Sretno nam sutra,aBd da nam se svi promasaji protiv Borca i Zelje vrate i da 'procepi' sutra
Po meni prvo poluvrijeme ce biti presudno.Ako prvi primimo gol vrlo tesko onda...
Sretno braco svima koji idu sutra,cuvajte mi se i da aBd slavimo duboko u noc
Djokanovic-Kapic
Ahmetovic
Ocekujem ovaj sastav.Ili ako ne Merso onda ce nesto iskombinovati sa Secerovicem,Krletom ili Hebom.Uglavnom zbog nedostatka Avramovskog jedan od ove cetvorice ce sigurno 100% igrati.Sa Krletom je Dzeno kao brat rodjeni,ne bi me iznenadilo da on sutra krene.
ABd samo da istrce svjesni koliko je ova utakmica ustvari bitna.Manje vise zbog pehara,vise zbog Evrope,2.pretkola(gdje smo nosioci),da ne propadne koefcijent,pare od Evrope i da se sezona koliko toliko izvadi
Sretno nam sutra,aBd da nam se svi promasaji protiv Borca i Zelje vrate i da 'procepi' sutra
Po meni prvo poluvrijeme ce biti presudno.Ako prvi primimo gol vrlo tesko onda...
Sretno braco svima koji idu sutra,cuvajte mi se i da aBd slavimo duboko u noc

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj sastav na papiru uopste nije los. Nesto jednostavno ne stima u igri vec neko vrijeme, nadajmo se da ce nas sutra malo procepiti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:21Dizdarevic
Djokanovic-Kapic
Ahmetovic
Sretno braco svima koji idu sutra,cuvajte mi se i da aBd slavimo duboko u noc![]()
Suspendovati ovakve i zabraniti im treninge sa ekipom dok se ne dovedu u red
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bogte pa Said u drugom mandatu nije imao ni blizu ovoliku stomacinu

Ja se ipak nadam da je ovo samo vjetar ili nekako lose ispao na slici

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Problem ce biti Hamza, jer kad igra tu poziciju on je igrac manje u vezi opet. Necemo moci centra preci od njihovog visokog presinga. On kao spic uvijek ima tendenciju da ide na spica iz vezne linije.spezial je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:42Ovaj sastav na papiru uopste nije los. Nesto jednostavno ne stima u igri vec neko vrijeme, nadajmo se da ce nas sutra malo procepiti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:21Dizdarevic
Djokanovic-Kapic
Ahmetovic
Sretno braco svima koji idu sutra,cuvajte mi se i da aBd slavimo duboko u noc![]()
Morali bi prebaciti njega na spica, a nekog drugog staviti na CAM-a. Ovako cemo samo iste greske ponoviti. Kako bi sad samo Avramovski valjao tu...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dizdarević, Šabanović, Lazić, Mujakić, Pidro, Đokanović, Šečerović, Kapić, Oremuš, Suljić i Čataković.
Džaba, ja bi Oremuša na desno krilo, ima dosta utakmica na toj poziciji + ima iskustvo osvajanja kupova, 4 kupa je osvojio do sada. Kocka je Varešanovića tu staviti, jer do sada od njega ništa nismo dobili protiv jačih ekipa.
Džaba, ja bi Oremuša na desno krilo, ima dosta utakmica na toj poziciji + ima iskustvo osvajanja kupova, 4 kupa je osvojio do sada. Kocka je Varešanovića tu staviti, jer do sada od njega ništa nismo dobili protiv jačih ekipa.
Slika Kobiljara najbolje prikaziva krivicu Marinovića, Sablića i Vasoskog te njihovo ne znanje. 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.