Đe si Taramba legendo Veleža, 100 godina burazeru nije malo

Đe si Taramba legendo Veleža, 100 godina burazeru nije malo
Lik jednostavno opsjednut Međugorjemopalaopala je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:49Zanimljivo je i vidit da HSK Stečaj medjugorje na domaćim utakmicama i proslavi titule ne može da digne narod da dodje i mizerna posjeta za proslave titule . Dok jedini mostarski klub Velež igra finale kupa i sprema se mobilizacija čitave BiH , sa svih strana podrške i pozdravi . Svi putevi koji vode u Zenicu su u bojama Veleza , ulazak u tunel Crnaja okićen praznični . Golem je ovaj Velež , u odnosu na mali medjugorski Stečaj
Šta je sad vam smeta i mjesto nastanka . A u pm jeste ters ljudi , smeta vam kad se kaže da igrate na komunističkom stadionu , smeta vam medjugorje , smeta vam pominjanje nekih osoba i organizacija . Ima li ista da vam ne smeta a sto je vezano za vas ?Taramba je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:53Lik jednostavno opsjednut Međugorjemopalaopala je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:49Zanimljivo je i vidit da HSK Stečaj medjugorje na domaćim utakmicama i proslavi titule ne može da digne narod da dodje i mizerna posjeta za proslave titule . Dok jedini mostarski klub Velež igra finale kupa i sprema se mobilizacija čitave BiH , sa svih strana podrške i pozdravi . Svi putevi koji vode u Zenicu su u bojama Veleza , ulazak u tunel Crnaja okićen praznični . Golem je ovaj Velež , u odnosu na mali medjugorski Stečaj![]()
Dobro si ti napisao . Mi smo državni klub , a vi ste paradrzavni klub . Ne može klub koji slavi paradrzavnu Erceg Bosnu i rušenje starog mosta tražit pare od države . Jel vas stid uzimat pare od ove države ? Gdje vam je zastave ove države na dresu , gdje vam je zastava na tribinama ? Kad ne budete paradrzavni fasisticki tim , onda možete ocekivat a ovako ovo sto dobijate je previše za paradržavne tvorevine
Ima li igdje kupiti knjigu 100 godina zrinskog?
Vi ste donji evo već 30 godina taman ste se navikli i nećete mijenjat pozu..opalaopala je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:15
Kako ti zvuci podatak da u oktobru nakon izbora Željko Komsic uplaćuje 5 mil KM. Znam ,znam puknut će ti čir . Nažalost Sarajevo je kao državni klub dobilo puno manje para od vas koji ste paradrzavni klub i koji u toj godini nije ništa uradio osim 5og mjesta u ligi. Izdrži miki do oktobra , a od oktobra si donji .
Golemo da su te tako financijski izvještaji pogodili , opet prpa da se ne ugasite . Prvi put Tito , drugi put stečaj domoljuba . Hajde bgt i ako se ugasite opet vi računate godine kao da radite . Platite struju dok je nisu ugasili , a ja zaboravio da ste u stečajumiki651 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:17Vi ste donji evo već 30 godina taman ste se navikli i nećete mijenjat pozu..opalaopala je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:15
Kako ti zvuci podatak da u oktobru nakon izbora Željko Komsic uplaćuje 5 mil KM. Znam ,znam puknut će ti čir . Nažalost Sarajevo je kao državni klub dobilo puno manje para od vas koji ste paradrzavni klub i koji u toj godini nije ništa uradio osim 5og mjesta u ligi. Izdrži miki do oktobra , a od oktobra si donji .
Je..ga Velež za 100 godina napravi tri stadiona, neko ni tribinu ....
Rugao se lonac loncu a oba su šupljasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:56E svasta
Koga mi nismo pobjedili danas
Kakvi klocevi i krampe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.