NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
mislim da nije Miami favorit ako Boston uspije da se sastavi, ustvari zavisi koliko su pregazeni.
Sinoc sam ocekivao dosta laksu pobjedu Heata i da nece biti potrebna ovakva partija Butlera, tako da su me Celticsi donekle iznenadili.
Ali opet nisu dobili nista, na njihovom mjestu ja bih tankao sinocnu utakmicu.
Bitniji je oporavak od 1-0 u seriji
Jimmy ce imati 15 bacanja u prosjeku po utakmici, to se svi iznenade kad se prvi put suoce s njim, ali covjek tako igra. Moli za kontakt.
nego pisao sam o tome kad sam vidio raspored istoka i zapada, i za sad izgleda da se ostvaruje. Istok prijeti da se samounisti ove godine. Ko god izadje sa istoka, pogotov ako i ovo ode recimo u 6 bice sažvakan
Sinoc sam ocekivao dosta laksu pobjedu Heata i da nece biti potrebna ovakva partija Butlera, tako da su me Celticsi donekle iznenadili.
Ali opet nisu dobili nista, na njihovom mjestu ja bih tankao sinocnu utakmicu.
Bitniji je oporavak od 1-0 u seriji
Jimmy ce imati 15 bacanja u prosjeku po utakmici, to se svi iznenade kad se prvi put suoce s njim, ali covjek tako igra. Moli za kontakt.
nego pisao sam o tome kad sam vidio raspored istoka i zapada, i za sad izgleda da se ostvaruje. Istok prijeti da se samounisti ove godine. Ko god izadje sa istoka, pogotov ako i ovo ode recimo u 6 bice sažvakan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prvobitno lijena odbrana Bostona, slaba odbrana iza linije za tri poena a razlog tome je vjerujem navikavanje jer kod Bucksa nije bilo potrebe da se brani to kao protiv Majamija.
Lično kao i veliki broj forumaša sam očekivao pobjedu Majamija prije utakmice, nakon prvog poluvremena sam mislio sa će Tejtum, Prichard i Robert Williams nastaviti istim tempom ali Majami je sabio odbranu, Tatum je morao više imati loptu u rukama a vidno je umoran jer ima najveću minutažu kod Bostona u dosadasnjem dijelu PO.
Nedostatak Smarta, Horforda i povrede RWIII su dosta uticale na odbranu, Hero i Batler su lako dolazili do prostora i koša što neće biti slučaj kad se Smart vrati jer on često i probija blokove te će u napadu prilikom kreiranja rasterititi Jaylena i Jaysona te njegovi blokovi i blokovi Horforda u napadu će otvoriti više prostora.
Povratkom ovog dvojca nećemo ovoliko gledati Tajsa koji je maksimalno eksploatisan te Nesmitha koji nema iskustva i koji nije igrao u prve dvije serije sem u gabarge time. Jednostavno Tajs ne smije igrati više od 5-10 minuta i odma su i minute Pricharda gubile na smislu jer su u isto vrijeme bili na terenu. U jednom dijelu 3/4 na terenu su bili Prichard, Nesmith, Brown, Grant i Tajs što nije bio slučaj ni u RS.
Majami igra odličan difnens i mislim da neće ponoviti loše poluvrijeme kao prvo, ali sviđa mi se karakter Bostona koji uz sve nedostatke i umor je izašao da pobjedi te kad su gubili 18 nisu se predali već su nastavili igrati a Batler je uvijek preuzeo kad je trebalo i odigrao je vrhunski
Ako se Smart i Horford vrate sljedeću očekujem break, te pobjedu Bostona u 6, u najgorem slučaju 7, ali ako izostanu i ako RWIII ne bude čitav tokom ove serije i ta petorka RWIII, Alfred, Tatum, Brown i Smart ne bude kompletna realnost je da je Miami favorit i da uzimaju ovo u šest utakmica.
Edit: Smanjiti minute Grantu jer nema potrebe da se gura pod košem kao sa Milwaukee i minus je igrač na terenu jer kao i Tajs nema nikakvu reputaciju kod sudija i često donosi loše odluke, Pritchard s klupe treba da bude X faktor.
Lično kao i veliki broj forumaša sam očekivao pobjedu Majamija prije utakmice, nakon prvog poluvremena sam mislio sa će Tejtum, Prichard i Robert Williams nastaviti istim tempom ali Majami je sabio odbranu, Tatum je morao više imati loptu u rukama a vidno je umoran jer ima najveću minutažu kod Bostona u dosadasnjem dijelu PO.
Nedostatak Smarta, Horforda i povrede RWIII su dosta uticale na odbranu, Hero i Batler su lako dolazili do prostora i koša što neće biti slučaj kad se Smart vrati jer on često i probija blokove te će u napadu prilikom kreiranja rasterititi Jaylena i Jaysona te njegovi blokovi i blokovi Horforda u napadu će otvoriti više prostora.
Povratkom ovog dvojca nećemo ovoliko gledati Tajsa koji je maksimalno eksploatisan te Nesmitha koji nema iskustva i koji nije igrao u prve dvije serije sem u gabarge time. Jednostavno Tajs ne smije igrati više od 5-10 minuta i odma su i minute Pricharda gubile na smislu jer su u isto vrijeme bili na terenu. U jednom dijelu 3/4 na terenu su bili Prichard, Nesmith, Brown, Grant i Tajs što nije bio slučaj ni u RS.
Majami igra odličan difnens i mislim da neće ponoviti loše poluvrijeme kao prvo, ali sviđa mi se karakter Bostona koji uz sve nedostatke i umor je izašao da pobjedi te kad su gubili 18 nisu se predali već su nastavili igrati a Batler je uvijek preuzeo kad je trebalo i odigrao je vrhunski

Ako se Smart i Horford vrate sljedeću očekujem break, te pobjedu Bostona u 6, u najgorem slučaju 7, ali ako izostanu i ako RWIII ne bude čitav tokom ove serije i ta petorka RWIII, Alfred, Tatum, Brown i Smart ne bude kompletna realnost je da je Miami favorit i da uzimaju ovo u šest utakmica.
Edit: Smanjiti minute Grantu jer nema potrebe da se gura pod košem kao sa Milwaukee i minus je igrač na terenu jer kao i Tajs nema nikakvu reputaciju kod sudija i često donosi loše odluke, Pritchard s klupe treba da bude X faktor.
Btw slična utakmica kao u bubble, Majami pokazuje odličan karakter također 
Samo da se ne nastavi kao u bubble

Samo da se ne nastavi kao u bubble

Prva je utakmica, najmanje bitna utakmica u playoff seriji koja nikad nece odrediti tok serije. Miami svjez, Boston umoran- teska serija, back to back game 6 i 7 , falio im Horford i Smart. Da je Miami dobio prvu sa 40 razlike, ne bi nikakve razlike bilo. Nisam gledao tekmu, samo box score. Sve navedeno je i prelomilo u korist Heata.
Uh kakva samarcina Butlera Bostonu, to je ono sto se trazi
Jos veceras da majstor Luka poprska onog zvalju i ljepota
Jos veceras da majstor Luka poprska onog zvalju i ljepota
Čuj samarčina igraš bez 2 startera sa 6-7 ljudi u rotaciji, dok Miami ima 9 ljudi 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovi lakeri se javljaju jedini, koji kompleksi, a njihove super zvijezde ni 10-te nisu mogle biti imu nikad slabijem zapadu
Mah kompleksi nista drugo, ljudi se oglasavaju nakon prve tekme i donose neke zakljucke, smijesno
- Nail for Real
- Kontakt:
Nase zvijezde su u dobrom sistemu pocistili konkurenciju, vase se muce da dodju do finala. Ne izuvajte se prije vode.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Koju konkurenciju, onaj osakaceni Miami, da je bio kompletan Miami pitao bih te, al hajd, uzivajte u 11-om mjestuNail for Real je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:30Nase zvijezde su u dobrom sistemu pocistili konkurenciju, vase se muce da dodju do finala. Ne izuvajte se prije vode.
Bili zdravi citav Balon, Nuggetsi zalkalni sa 2 serije sa 7 utakmica 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa vi taj Miami niste mogli proci, nemojte se bahatiti.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:37Koju konkurenciju, onaj osakaceni Miami, da je bio kompletan Miami pitao bih te, al hajd, uzivajte u 11-om mjestuNail for Real je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:30Nase zvijezde su u dobrom sistemu pocistili konkurenciju, vase se muce da dodju do finala. Ne izuvajte se prije vode.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Poredis LAL gdje je AD ušao u prime, LeBron još imao motora da pokaže koliko je velik igrač.Nail for Real je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:59Pa vi taj Miami niste mogli proci, nemojte se bahatiti.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:37Koju konkurenciju, onaj osakaceni Miami, da je bio kompletan Miami pitao bih te, al hajd, uzivajte u 11-om mjestuNail for Real je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:30
Nase zvijezde su u dobrom sistemu pocistili konkurenciju, vase se muce da dodju do finala. Ne izuvajte se prije vode.
Sa Bostonom gdje je su Tatum i Brown bili (22 i 23 godine), Hayward bio out do 5 utakmice, Rob nije uopće bio bitan igrač

Jimmy i Al

Sta kazu pojedini. Bolji Memphis bez Temetriusa.

Nadam se da ce Lukica izbacit cigane. Samo se treba cuvati jer ce ici na to da ga povrijede.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.