Svaki igrač ga brani, pročitao sam sigurno pet ovakvih izjava od različitih igrača, zaista zvuči nevjerovatno da mu ovoliko pružaju podršku.
Mislim daleko od toga da je Petev za sve kriv, nego onako čudno mi da lik ima ovako jaku podršku igrača.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Svaki igrač ga brani, pročitao sam sigurno pet ovakvih izjava od različitih igrača, zaista zvuči nevjerovatno da mu ovoliko pružaju podršku.
Ne vjerujem sta ljudi pisu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:59Džeki je baš upitan poziv pa ga zato mora hvaliti po medijima.![]()
Naravno da nije,Djekica najvise voli marionete,onda moze da dodje na odmor dvije sedmice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:59Džeki je baš upitan poziv pa ga zato mora hvaliti po medijima.![]()
Ne postoji trener koji može biti autoritet Džeki u reprezentaciji. Možda jedino Guardiola ili Klopp, ali oni nisu realna opcija za selektorsku poziciju. Ko god da dođe isto će biti što se toga tiče.L-Train je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:24Naravno da nije,Djekica najvise voli marionete,onda moze da dodje na odmor dvije sedmice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:59Džeki je baš upitan poziv pa ga zato mora hvaliti po medijima.![]()
Marioneta ili ne. On će ići na odmor u svakom slučaju jer niko ne smije otjerati Džeku.L-Train je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:24Naravno da nije,Djekica najvise voli marionete,onda moze da dodje na odmor dvije sedmice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:59Džeki je baš upitan poziv pa ga zato mora hvaliti po medijima.![]()
Nije ga samo mahalaš hvalio, hvalili su ga i drugi poput Šehića i Krunića, siguran sam da je još neko izlazio u medijima sa ovim narativom.ASD je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:39Marioneta ili ne. On će ići na odmor u svakom slučaju jer niko ne smije otjerati Džeku.L-Train je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:24Naravno da nije,Djekica najvise voli marionete,onda moze da dodje na odmor dvije sedmice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:59Džeki je baš upitan poziv pa ga zato mora hvaliti po medijima.![]()
Nisu ni prošli selektori imali kontrolu nad igračima u tom smislu pa nisu imali toliko hvalospjeva na svoj račun. Definitivno je da igrači gotive Peteva i to bi u nekim normalnim okolnostima bila super stvar, ali eto kod nas trenutno ni to nije dobro.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑18 maj 2022, 00:27Petev se ulizuje igracima i dopusta im da mahalisu... zato ga i vole
Očito da ne gledaju samo bodovni saldo vec sveukupni dojam (spiskovi, starteri, postavka na terenu, priprema utakmice, analize protivnika itd.).
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 25 gostiju.