Ma pojedinci na strani istoka do juga su počeli vikati i dobacivati nešto
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je slika par pojedinaca zeljnih paznje, i kada je bila minuta sutnje za neku djevojku ne sjecam se sta je tacno bilo, zadesio sam se na zapadu i lik iza mene se dere Sabrijaa uci fatihu sprdajuci se..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
kako mislis dokazati da neko ima platu 10 000 a ne 700 na koliko je projavljen? Hajde evo reci mi?zagorski je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:21Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
Zakonski, njemu toliko legne na racun, on s e ne zali na to sto igra za 700 maraka. Drzava nema zakon koji regulise bogaćenje i povećanje stanja racuna bez pokrića, jeidno kad je to bas vidljivo pa se prvjerava
Dakle, igrac igra opasnu igru, vlasnik igra opasnu igru, a u biti, ova zemlja je idealna za to
samo bezveze trosite nerve, dolazila je u City inspekcija, par puta i sta? Nista, igraci kazu da igraju za te pare i cao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije to bas tako, ima ova drzava zakone i institucije koje takve stvari mogu istraziti, a odgovorne procesuirati, samo nekada to bas i ne zele.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Tesko je igrace tu optuzivati, nacin je da se prati kretanje novca. To jest odakle klubovi dobiju novac i gdje ga troše. Znamo da je naša drzava raj za kriminal i ove radnje ispd stola al mora se poceti uredjivati. Mislim da uefa moze puno pomoci oko ovog laziranja plata i izbjegavanja poreza.Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:32kako mislis dokazati da neko ima platu 10 000 a ne 700 na koliko je projavljen? Hajde evo reci mi?zagorski je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:21Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
Zakonski, njemu toliko legne na racun, on s e ne zali na to sto igra za 700 maraka. Drzava nema zakon koji regulise bogaćenje i povećanje stanja racuna bez pokrića, jeidno kad je to bas vidljivo pa se prvjerava
Dakle, igrac igra opasnu igru, vlasnik igra opasnu igru, a u biti, ova zemlja je idealna za to
samo bezveze trosite nerve, dolazila je u City inspekcija, par puta i sta? Nista, igraci kazu da igraju za te pare i cao
Sindikat ima sve koliko ko ustvari ima platu ili primanja,tako su jucer i napisali u onom saopstenju,to da se hoce sve moglo bi se istjerati na pravdu,dovedes tri strane cetiri,pa nek se dokazuje ali nije to u interesu instituacija a bit ce nekad jbg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dakle ispada da Sisoje ili njihov sportski direktor Samir Muratović kažu nekom od tih kapitalaca koje dovode sljedece: "U ugovoru ti piše da ti je plata 700 maraka, a evo ti na ruke 4000 eura i nemoj nikom pričati" 

Vrlo tesko, ali je itekako moguce kad bi se uradila ozbiljna i temeljita istraga odnosno kad bi bilo zeleno svjetlo da se to uradi. A po istim principu po kome drzava stiti svoje tajkune kojima inspekcije ne smiju nista po istom tom principu su i ovi zasticeni.Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:32kako mislis dokazati da neko ima platu 10 000 a ne 700 na koliko je projavljen? Hajde evo reci mi?zagorski je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:21Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
Hajd da mi pocnemo slicno raditi pa bi vidio kako se sve dokazuje.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo nije drzava, ovo je poligon za kriminal i bogacenje pojedinaca. Drzava je samo na papiru, u praksi vec odavno nije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Dajte ba ljudi nemojte biti smijesni, cuj kako dokazati... pa da se ne moze dokazati, citav svijet bi tako radio, mbappe bi bio prijavljen na 3 hiljade eura a ostalo u kesu. Sto se u svijetu onda ne radi tako?! Zato sto je i pticama na grani jasno da je kriminal i vrlo lako je dokazivo. Cim ima zrno sumnje da nesto nije po zakonu trebala bi policija hapsiti i klubu lupit kaznu i izbacit iz lige. To sto je seljacina sisoje podmazo od lokalnog policajca do vrha drzave to je druga stvar. Ali reci da je "nemoguce dokazati" je notorna nebuloza
-
- Kontakt:
Nas su pratili kad su dolazile tranše od Nama, porijeklo novca, gdje ga trošiš itd. Tako treba i drugim klubovima Azmira, Zrinjski ko i gdje upumpava novac i kako ga troši to se vrlo lagano moze ući u trag. Naravno ako se zeli
Ozbiljna drzava bi za 7 dana usla u trag novcu, nasla fizicke dokaze kriminala, podigla optuznicu, klub izbacila iz lige, a krmka zatvorila na visegodisnju kaznu.
Pa svaki forumas zna da yebeni Emiliano Nsue nece doci da igra za 400 maraka, ali eto to drzavi nije uopce sumnjiva rabota.
Pa svaki forumas zna da yebeni Emiliano Nsue nece doci da igra za 400 maraka, ali eto to drzavi nije uopce sumnjiva rabota.
Krepamo ko kerovi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- LutakSutko
- Kontakt:
neko spominje Emira Spahica
bolje da se rasformiramo nego da taj **** dodje
bolje da se rasformiramo nego da taj **** dodje
Najjaci su ovi sto traze dokaz za te radnje, pa jesu li toliko glupi ili misle da npr jedan Krpic ili Mehanovic koji su trebali potpisati za npr FKS za platu od sigurno 5-6 hiljada, na kraju se odluce za Tuzlu City i platu od 700 maraka. Haj da je Barcelona, pa mozes sutra pricati unucima i djeci da si igrao za Barcu, ne spominjuci da si igrao za 7 stoja.
Jel' mislite da je jedan Nsue dosao da igra za 7 stoja ??? Pa sam je on imao platu 10-20k mjesecno...
Jel' mislite da je jedan Nsue dosao da igra za 7 stoja ??? Pa sam je on imao platu 10-20k mjesecno...
- LutakSutko
- Kontakt:
Zar je toliki problem pročešljati region, pa probati nači nekog sportskog direktora sa tim iskustvom, nekoga ko je to vec radio. Spahic nakon igračke karijere apsolutno ništa nije radio, osim ubleharenja po Dubrovniku.
-
- Kontakt:
Lako je to dokazati, ali nema želje za tim.Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:32kako mislis dokazati da neko ima platu 10 000 a ne 700 na koliko je projavljen? Hajde evo reci mi?zagorski je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:21Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
Samo uzmeš kolika su nekome primanja, a koliko rashodi i eto dokaza. Meni su jadniji igraci koji na to pristaju, mozes misliti koji su to idioti da pristane na 700 KM ili 1000 prijave. Karijera brzo prodje, godine za penziju dodju i onda 300 KM penzije.
Hvala Bogu da mi prijavljujemo sve, neka oni rade kako hoće, ali nece dokle hoce.
Evo i oni tebe selame!
Imao je kepcija iskustvo pa noga, sad kad je neko ime ko topic ili spahic onda ne valja sto nema iskustvo. Morate znati da smo zadnja rupa na sviralu i da ne ocekujute monchija i marottu. Spahic i topic i udarati se nogom u guyicu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, OsmanhodzicBuco i 22 gosta.