Premijer liga BiH - aktuelno

simonknows
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la simonknows » 18 maj 2022, 08:47

Stvarno nema smisla raspravljati se sa ovim iz predgrađa, prvenstveno jer su spremni i izmisliti neki novi zakon po kojem je to sve Bože, regularno! Ali šta mi znamo, ipak oni imaju ponosnogbiznismena, on im valjda objasni neke svoje zamišljene firme i zakone pa oni to shvataju ozbiljno. A dovoljan dokaz njihovog obraza je i ova ponuda 36, znat' će oni na šta mislim! 😉
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 maj 2022, 11:13

vlakanje je napisao/la:
17 maj 2022, 17:32
killafrommanilla je napisao/la:
27 feb 2022, 13:17
vlakanje je napisao/la:
27 feb 2022, 12:14

Evo ti i ja se kladimo u avatar! Ili nesto drugo, moze sta god. Ja kazem da Borac nece prici Zrinjskom na manje od 7-8 bodova do kraja sezone.
Bujrum!
dogovoreno! Neka bude 7b granica et :mrgreen:

kako smo g-dine killa :wave: spremas se za finale kupa? ajd nek' je sa srecom :thumbup:
Pripremaj avatar moze i gico samo da uzmemo kup :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 maj 2022, 11:49

Evo i sindikata fudbalera :mrgreen:

Neka Azmir objasni UEFI, federalnom tuzilastvu i PU kako je platio porez u Americi :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 maj 2022, 12:16

antisisoja1919 je napisao/la:
17 maj 2022, 22:34
Joj ovih levata, pristalica sisoje. Pa jel moguce da i za ovo opravdanje imaju. Svako zna da ovdje zakona nema i da radi ko sta hoce, pogotovo ko je malo veca "riba".
FK Tuzla City je kao "prihode od vlastite aktivnosti" prijavio 25.000KM. Takav klub treba ugasiti odmah. Shvataš li ti besmisao ovoga? Imbecil je napravio klub na kojem pere pare, sa najsmješnijim brojevima u historiji sporta u BiH. Pogledaj bilans stanja, kao da je fiktivna firma u pitanju. Obrati pažnju na Izvještaj o novčanim tokovima, gdje je novčani tok od poslovnih aktivnosti toliko negativan da je veći od recimo ukupne bilansne sume. Prijavljen je "priliv iz finansijskih aktivnosti" od haman 600.000KM, šta je to? Imaju prijavljen kapital ko da je u pitanju udruženje ribolovaca. i povrh svega, **** je našao revizora u BL koji mu je napisao pozitivno mišljenje, jer niko normalan ne bi na ovo stavio potpis. Pazi ti dijela mišljenja gdje kaže "u skladu sa računovodstvenim propisima važećim u Republici Srpskoj" :)

Izvještaj FK Velež je također sramotan. Izvještaj Slobode je gospodski za ovo, kao i većine drugih klubova.

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 18 maj 2022, 12:42

Zasto sportsport ne objavi da je Borac jedini klub koji nije objavio finansijski izvjestaj, a dobio je licencu, sto treba da je nemoguce?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2022, 12:46

OsmaDolazi je napisao/la:
18 maj 2022, 12:16
Joj ovih levata, pristalica sisoje. Pa jel moguce da i za ovo opravdanje imaju. Svako zna da ovdje zakona nema i da radi ko sta hoce, pogotovo ko je malo veca "riba".
FK Tuzla City je kao "prihode od vlastite aktivnosti" prijavio 25.000KM. Takav klub treba ugasiti odmah. Shvataš li ti besmisao ovoga? Imbecil je napravio klub na kojem pere pare, sa najsmješnijim brojevima u historiji sporta u BiH. Pogledaj bilans stanja, kao da je fiktivna firma u pitanju. Obrati pažnju na Izvještaj o novčanim tokovima, gdje je novčani tok od poslovnih aktivnosti toliko negativan da je veći od recimo ukupne bilansne sume. Prijavljen je "priliv iz finansijskih aktivnosti" od haman 600.000KM, šta je to? Imaju prijavljen kapital ko da je u pitanju udruženje ribolovaca. i povrh svega, **** je našao revizora u BL koji mu je napisao pozitivno mišljenje, jer niko normalan ne bi na ovo stavio potpis. Pazi ti dijela mišljenja gdje kaže "u skladu sa računovodstvenim propisima važećim u Republici Srpskoj" :)

Izvještaj FK Velež je također sramotan. Izvještaj Slobode je gospodski za ovo, kao i većine drugih klubova.
Azmir fakat misli da su ljudi budale.Pa bog te vidio,veci prihod objavi obicna mala prodavnica,a on eto dovede Nsuea koji mu kao igra za 450 maraka.Moze to prosipat svojim "navijacima" (ako ih i ima).Ako su oni budale da to puse,nisu drugi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 maj 2022, 12:47

SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 18 maj 2022, 12:49

Rigoletto je napisao/la:
18 maj 2022, 12:47
:bih: :tokralju:
YEBEM TE lištico!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 maj 2022, 12:50

Ljudi dolaze u veliki klub iz Siminog Hana sa bogatom tradicijom da igraju onako volonterski za raju iz ljubavi prema klubu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2022, 12:50

Rigoletto je napisao/la:
18 maj 2022, 12:47
:rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2022, 12:53

Tristan10 je napisao/la:
18 maj 2022, 12:50
Ljudi dolaze u veliki klub iz Siminog Hana sa bogatom tradicijom da igraju onako volonterski za raju iz ljubavi prema klubu.
Oduvijek su sanjali da tamo igraju :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2022, 12:56

bhpremijerliga12 je napisao/la:
18 maj 2022, 12:42
Zasto sportsport ne objavi da je Borac jedini klub koji nije objavio finansijski izvjestaj, a dobio je licencu, sto treba da je nemoguce?
Objavili su ali im je zakljucan,kad im udjes na stranicu trazi ti sifru da vidis izvjestaj :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 18 maj 2022, 13:16

Konfederacijsku :rol: :urnebes:
YEBEM TE lištico!

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 18 maj 2022, 13:30

Gdje se mogu vidjeti financijski izvještaji svih klubova?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 18 maj 2022, 13:34

OsmaDolazi je napisao/la:
18 maj 2022, 12:16

Revizora ne nalaziš nego se dodijeli. Ne biraš ga sam :D
It's better when it's live

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 18 maj 2022, 13:39

Sto se tiče TC sve je to po zakonu sto bi rekao Brankovic.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2022, 13:40

Borac je objavio na klupskoj stranici. Ne treba nikakva sifra, mozda kad se pokusava otvoriti iz Federacije. :mrgreen:

Elem, u pismu koje je Sindikat polufudbalera poslao Uefi navode se, izmedju ostalih, dva kluba od kojih ce jedan igrati a drugi mozda igrati Evropu. :kafa:
HAJ FAJV

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 maj 2022, 13:42

Moji pitari pa u nas duplo manji proracun od vaseg.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2022, 13:43

Simpatizer je napisao/la:
18 maj 2022, 13:40
Borac je objavio na klupskoj stranici. Ne treba nikakva sifra, mozda kad se pokusava otvoriti iz Federacije. :mrgreen:

Elem, u pismu koje je Sindikat polufudbalera poslao Uefi navode se, izmedju ostalih, dva kluba od kojih ce jedan igrati a drugi mozda igrati Evropu. :kafa:
A bila je sifra ali su sklonili.
. Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom. Da biste ga vidjeli, molimo vas da unesete svoju lozinku ispod“, pisalo je jučer na web stranici FK Borac.

Nakon što smo objavili tekst, finansijski izvještaj je preko noći otključan,
a u njemu piše da su Banjalučanu za plaće potrošili pet puta manje nego u FK Sarajevo (bordo klub je za plaće i ostala primanja zaposlenih izdvojio 6,2 miliona KM).

Bilans uspjeha kaže da je Borac u 2021. godini ostvario prihode od 6.229.687 KM, a da su rashodi 3.028.031 KM. To znači da je trećeplasirani tim Premijer lige BiH u plusu gotovo 3,6 miliona KM (3.598.263).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 maj 2022, 13:44

Antipolitika3 je napisao/la:
18 maj 2022, 13:42
Moji pitari pa u nas duplo manji proracun od vaseg.
Zrinjski 3M na plate, Velez 800k. Vidi se ko je patriota ovdje. Golem si Zrinjski :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, pitara i 22 gosta.