Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Upitnik?
Upravu si, treba i njega upamtitiTrebinjac94 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:08Nemoj superkup da zaboravljaš, bitno je da se trofeji gomilaju. Evo nakon korekcije rezultata sve je jasno, ni gol razlika nas ne može zeznuti![]()
Čestitke mojoj ekipi na finoj sezoni i sjajnom plasmanu i povratku u samu elitu.Idemo daljeTrebinjac94 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:08Nemoj superkup da zaboravljaš, bitno je da se trofeji gomilaju. Evo nakon korekcije rezultata sve je jasno, ni gol razlika nas ne može zeznutianonimni je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:23Superiorno, u odnosu na to kako smo počeli sezonu maestralno smo je završili. Kad se uzme u obzir još da smo prošle sezone umalo u trećoj ligi završili i u baražu sačuvali obraz, ovo djeluje i nerealnoTrebinjac94 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:56Kolo prije kraja osigurali promociju i osvojili titulu. Bravo momci na odličnoj sezoni
, nadam se da nastavljamo u istom ritmu.
![]()
Čestitke tebi kao najboljem strijelcu ekipe i @Sukiju kao jokeru po potrebi, a meni je drago što ću sljedeći vikend podići i pehar osvajača druge lige nakon što smo trofej kupa timski donijeli u naše vitrine![]()
Kulesa je duze u ekipi, pa ako hoće da bude kapiten, upišite njega.
9 postova ima covjek, sta stoji u pravilniku? Samo staz na forumu ili?
Drug moj na forumu sam svaki dan a mislim da je druga stvar to što ja ne pišem ništa. I već sam bio član ekipe Pivopije prije par sezona tkd mislim da to nema veze sa postovima.
Samo pitam sta pise u pravilniku. Ako si bio clan onda si vjerovatno na tipovanju skupio te postove.Trikolor je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:59Drug moj na forumu sam svaki dan a mislim da je druga stvar to što ja ne pišem ništa. I već sam bio član ekipe Pivopije prije par sezona tkd mislim da to nema veze sa postovima.CROtorious je napisao/la: ↑19 maj 2022, 16:189 postova ima covjek, sta stoji u pravilniku? Samo staz na forumu ili?
Moguće da je ovaj član i suspendovan od strane Miga. Broj postova nema nikakve veze, Godinama je igrao lik s jednocifrenim brojem postova.Clan 3i.
Za ulazak u ligu potrebno je minimum 3 mjeseca biti prijavljen na forumu
Ne znam cime se zamarate?! Momak u zadnjem kolu lige trazi ekipu?! Vidjet ćemo u julu sta ce i kako biti, ispunjava uslove propisane pravilnikom, ostaje samo da ga neka od ekipa prijavi za narednu sezonu. Do tada, uzivajte u zavrsnici lige.Mokes je napisao/la: ↑22 maj 2022, 00:00CROtorious je napisao/la: ↑19 maj 2022, 16:189 postova ima covjek, sta stoji u pravilniku? Samo staz na forumu ili?Moguće da je ovaj član i suspendovan od strane Miga. Broj postova nema nikakve veze, Godinama je igrao lik s jednocifrenim brojem postova.Clan 3i.
Za ulazak u ligu potrebno je minimum 3 mjeseca biti prijavljen na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.