Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:44Plaća kako da ne plaća i to na zakonom propisani iznos.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:39O pomosnji, ojebino stara. Gdje si sisojina poguzna muho, sta ima u gradu, imas li kakvu novu investiciju, novi objekat? Kako si dosao u carsiju, pravi gospodin postao, nisi mogao doci do izrazaja u svom selu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:26Ne bih ja puno moralisao sta je ispravno sta ne sve dok se zakoni i propisi poštuju, da se ne poštuju inspekcije bi vec davno odradile svoje.
Primjer 1. Covjek daje svoje zarađene pare. Na to plaća obaveze koje ga zakonski sleduju. Nije duzan državi, nije igračima. To bi vec neko utvrdio ili bi bilo tužbi igraca i porezne uprave.
Primjer 2. Klub dobije milion iz budžeta. Neko uz uprave potpiše sa igracem ugovor za platu 6.000 mjesecno. Igrac uzme 1.000 a 5.000 vrati tom s kim je potpisao ugovor. Izvlačenje budžetskih para. A tih 5.000 ide za izbore i finansiranje stranaka i pojedinaca.
Neka svako misli sta mu je volja i neka procjeni sta je ispravno ili ti moralno.
Cak znas kako i Sloboda funkcionise, tvoja rak rana. VIdim vladas materijom i na tom polju.
Mozes li mi dat informacije o tom igracu koji ima ugovor na 6k, a dobije 1k? Ili samo bezveze laprdas, kao i do sad. A na kraju krajeva, kada Sloboda iz budzeta dobije pare, nije ni tvoj problem, nit bilo ciji drugi, na sto ce potrosit. Moze se potrosit na plate igraca, cisto i posteno, a moze neko uzet u svoj dzep, ali to tvoj problem nije. Bavi se svojim klubom koji jos uvijek ne placa porez
Znam ti ja mnogo više od stanja u vašem udruženju/klubu. Zato sto čitam, istražujem.
Jest, da se primjetit sve to.
Je li to istrazujes o onoj Slobodi koja te ne zanima, sto je nebitna vama a i cijeloj drzavi. Imas li kakvih zicer informacija, gasimo li se, ispadamo li, hocemo li vise dobijati pare iz budzeta?Hahaha. Pa ja stavno ne vjerujem da ti mozes biti toliki levat. Ja stavrno ne znam, zasto ti imas kompleks zubi i oralne higijene. Mora da si patio od toga dok si na selu zivio, da ti u porodici nisu imali zubi. Zubi mi na broju, a sto jest jest, volim popit i poneko pivo. Da se ne mucis vise i da me ne poksuavas ponizit, mene a i svu pravu carsiju tim svojim bolesnim prozivkama. U zivotu sam veoma dobro ostvaren. Visokoobrazovana osoba, veci covjek i insan od tebe, to je sigurno. A i dobar dio onih koji prate Slobodu su skolovaniji i kulturiniji od tebe. Sa tom svojom seljackom politikom i pokusaja ponizvanja pokusaj u svom selu, tamo ti je mozda prolaziloBavim se nekim stvarima a nije mi dovoljno ko tebi samo znati cijenu dva litra piva i čekati da te zaboli jedan od tri zuba da odeš da izvadiš.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 17 maj 2022, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:47Pa do neki dan vam je bio dobar i koalicija.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:45Ma seljacka politika brate. Sad ce opet ove njegove pristalice da opravdaju ovo, jer eto, takva nam je drzava, pa on to moze. Nek znaju druge komentarisat, pogotovo nas, koji smo im za zivota komplekse nabili![]()
Šta je reć?![]()
Sad mu kuca daleko od Slobode bila.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
To je to. Nek kod svih isti arsini vrijedefks74 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:46Nema se šta tu pričati, trebaju svi raditi isto ili svi plaćati porez na stvarne plaće ili niko.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:41A neki i dan danas postuju zakon i rade sve po propisima. Kulturno, moralno i carsijskielvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:36[/b]
Vidis da se slazemo, neki su varali prije, neki sad.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Stvarno te smatram za normalnog lika, sta je Azmiru bio cilj sa Slobodom, o kakvim maskama pricas?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:47Pa do neki dan vam je bio dobar i koalicija.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:45
Ma seljacka politika brate. Sad ce opet ove njegove pristalice da opravdaju ovo, jer eto, takva nam je drzava, pa on to moze. Nek znaju druge komentarisat, pogotovo nas, koji smo im za zivota komplekse nabili![]()
Šta je reć?![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jedina ispravna stvar, skinuti sve klubove sa budzeta, dozvolit mogucnost privatizacije, uvesti stroge Kontrole i rjesen problem.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:56To je to. Nek kod svih isti arsini vrijedefks74 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:46Nema se šta tu pričati, trebaju svi raditi isto ili svi plaćati porez na stvarne plaće ili niko.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:41
A neki i dan danas postuju zakon i rade sve po propisima. Kulturno, moralno i carsijski
-
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:52Za tvoju informaciju nikad nisam živio na selu. Iako protiv sela nemam nista. Tamo žive divni ljudi bez kojih ni mi u gradovima ne bi mogli funkcionirati. Najgori soj ljudi su seljačine, poput tebe i slični, a to nema veze sa selom nego sa prazninom u glavi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:44Plaća kako da ne plaća i to na zakonom propisani iznos.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:39
O pomosnji, ojebino stara. Gdje si sisojina poguzna muho, sta ima u gradu, imas li kakvu novu investiciju, novi objekat? Kako si dosao u carsiju, pravi gospodin postao, nisi mogao doci do izrazaja u svom selu.
Cak znas kako i Sloboda funkcionise, tvoja rak rana. VIdim vladas materijom i na tom polju.
Mozes li mi dat informacije o tom igracu koji ima ugovor na 6k, a dobije 1k? Ili samo bezveze laprdas, kao i do sad. A na kraju krajeva, kada Sloboda iz budzeta dobije pare, nije ni tvoj problem, nit bilo ciji drugi, na sto ce potrosit. Moze se potrosit na plate igraca, cisto i posteno, a moze neko uzet u svoj dzep, ali to tvoj problem nije. Bavi se svojim klubom koji jos uvijek ne placa porez
Znam ti ja mnogo više od stanja u vašem udruženju/klubu. Zato sto čitam, istražujem.
Jest, da se primjetit sve to.Hahaha. Pa ja stavno ne vjerujem da ti mozes biti toliki levat. Ja stavrno ne znam, zasto ti imas kompleks zubi i oralne higijene. Mora da si patio od toga dok si na selu zivio, da ti u porodici nisu imali zubi. Zubi mi na broju, a sto jest jest, volim popit i poneko pivo. Da se ne mucis vise i da me ne poksuavas ponizit, mene a i svu pravu carsiju tim svojim bolesnim prozivkama. U zivotu sam veoma dobro ostvaren. Visokoobrazovana osoba, veci covjek i insan od tebe, to je sigurno. A i dobar dio onih koji prate Slobodu su skolovaniji i kulturiniji od tebe. Sa tom svojom seljackom politikom i pokusaja ponizvanja pokusaj u svom selu, tamo ti je mozda prolaziloBavim se nekim stvarima a nije mi dovoljno ko tebi samo znati cijenu dva litra piva i čekati da te zaboli jedan od tri zuba da odeš da izvadiš.
A to za zube govorim jer vidim vas na tribini.
-
- Kontakt:
Nabrojat cu ti par stvari.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:56Stvarno te smatram za normalnog lika, sta je Azmiru bio cilj sa Slobodom, o kakvim maskama pricas?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.
Politika, Zajko Zeba, Ivan Kostic, Mahir Karic, Dzidic...
"Ipak sve nije bilo tako bajno ni za vrijeme dok je Azmir Husić bio na čelu Slobode. “Govorilo se da je otišao bez dugovanja. Ostala su dugovanja nekim igračima, ostalo se dužno i nekoliko stanarina. Glavni razlog što sam otišao je što je bivši predsjednik uticao na igrače da opstruišu nas ostale, da ne treniraju“, emotivno je istakao Zeba, te je dodao: “Nije to više bila ta ekipa, prepolovila se na dvije. Novi ljudi su bili korektni. Hvala im na saradnji. Vratili su neka dugovanja. Žao mi je što se tako desilo. Ne znam šta se desilo bivšem predsjedniku. Do ljeta je bio prekorektan, a posljednja tri mjeseca skroz drugačiji. Ne znam šta je razlog."
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:00Jesi li siguran ili se tjesis samo tim? Da se razumijemo, ja prema selu i seljaku kao geografskoj odrednici ne mislim nista lose, nit prozivam, vec prozivam one karakterne seljacine i papke kao sto si ti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:52Za tvoju informaciju nikad nisam živio na selu. Iako protiv sela nemam nista. Tamo žive divni ljudi bez kojih ni mi u gradovima ne bi mogli funkcionirati. Najgori soj ljudi su seljačine, poput tebe i slični, a to nema veze sa selom nego sa prazninom u glavi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:44
Plaća kako da ne plaća i to na zakonom propisani iznos.
Jest, da se primjetit sve to.
Hahaha. Pa ja stavno ne vjerujem da ti mozes biti toliki levat. Ja stavrno ne znam, zasto ti imas kompleks zubi i oralne higijene. Mora da si patio od toga dok si na selu zivio, da ti u porodici nisu imali zubi. Zubi mi na broju, a sto jest jest, volim popit i poneko pivo. Da se ne mucis vise i da me ne poksuavas ponizit, mene a i svu pravu carsiju tim svojim bolesnim prozivkama. U zivotu sam veoma dobro ostvaren. Visokoobrazovana osoba, veci covjek i insan od tebe, to je sigurno. A i dobar dio onih koji prate Slobodu su skolovaniji i kulturiniji od tebe. Sa tom svojom seljackom politikom i pokusaja ponizvanja pokusaj u svom selu, tamo ti je mozda prolazilo
A to za zube govorim jer vidim vas na tribini.
Ja sam prema ostalim sasvim korektan, a s tobom postupam samo na onaj nacin koji je tebi adekvatan.
Sta ocekujes od covjeka 60-70 godina, da ima sve zube na broju?
Ja medju vasom publikom mogu vidjet samo kockaste glave, ljude sa 2 zuba u glavi, samo sto za razliku od nasih, vasi imaju 20-30 godina
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dobro, veoma sam dobro upoznat sa situacijom koju navodis. Politika ili pripadnost nekoj stranci je stvar licnog izbora, nicim njegova politicka opredjeljenost nije nastetila Slobodi, ali jeste Jasminu Imamovicu, jer ga je gledao kao politickog protivnika. Od trenutka predizborne kampanje, kada je vidio koga podrzava, Imamovic je odlucio da "angazuje" dio fukara, da bojkotuju Azmira, traze finansijske izvjestaje ljudi koji nisu Marke davali za Slobodu. Vrati se u period AH u Slobodi, provjeri koliko je imao budzet. Druga stvar, Zeba i gore nabrojani igraci su placani kesom A. H, njegovim "tjeranjem" nisi valjda ocekivao da nastavi PLACATI igrace. A Zajko Zeba ako je bio toliko posten, zasto ne rece kako je i sta je dogovorio u Azmirovoj kuci, ali sto bi, zinulo duoe na pare pa bolje da naplati sta bilo od Slobode. Ako su ti ovo argumenti da je Azmir zelio i zeli Lose Slobodi, grdno se varas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:01Nabrojat cu ti par stvari.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:56Stvarno te smatram za normalnog lika, sta je Azmiru bio cilj sa Slobodom, o kakvim maskama pricas?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54
Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.
Politika, Zajko Zeba, Ivan Kostic, Mahir Karic, Dzidic...
"Ipak sve nije bilo tako bajno ni za vrijeme dok je Azmir Husić bio na čelu Slobode. “Govorilo se da je otišao bez dugovanja. Ostala su dugovanja nekim igračima, ostalo se dužno i nekoliko stanarina. Glavni razlog što sam otišao je što je bivši predsjednik uticao na igrače da opstruišu nas ostale, da ne treniraju“, emotivno je istakao Zeba, te je dodao: “Nije to više bila ta ekipa, prepolovila se na dvije. Novi ljudi su bili korektni. Hvala im na saradnji. Vratili su neka dugovanja. Žao mi je što se tako desilo. Ne znam šta se desilo bivšem predsjedniku. Do ljeta je bio prekorektan, a posljednja tri mjeseca skroz drugačiji. Ne znam šta je razlog."
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 17 maj 2022, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Azmir nije neko ko je otišao osjeći metar drva da preživi. Nego je političar vladajuće stranke, koji te pare vrtoglavo troši kroz tendere.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:41Azmir kao dobrotvor dobija i porezne olaksice, usput pere lovu. PLus ne znam o kakvim porezima pricate, nema zakona koji nema rupe u sebi i pametni ljudi ih koriste. E sad ako se patriotizam pokazuje sa tim koliko dobro sutis i pustas da te yebu kriminalci na vrhu onda ja nisam patriota ni najmanje. Dok god nestaju desetine miliona drzavnog novca i trose se besmisleno, dotle ni onaj obicni zanatlija ne treba da placa nikakve poreze. Je li se patriotizam iskazuje u situaciji da kada cijelu Evropu drma finansijska kriza, domaci proizvodjac stavlja cijene skuplje od uvoznog, halo, pa gdje to ima, domace mora uvijek da je jeftinije, ne palcas akcize, marze, nista, i onda dodjes i stavis uzegli Bimal ili zamascenu mazu da su skuplji od floriola i nutele. PATRIOTE ! O cemu pricamo ovdje
Kako ti valjas gluposti to su prikaze. Ne mozes ti izbore finansirat sa 5000 maraka znaci za 4 godine svaki igrac ili 90 posto njih mora igrati gladan da bi jedni izbori bili odradjeni. To su desetine igraca....Ma vala neko bi progovorio do sada,da ga yebes.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:26Ne bih ja puno moralisao sta je ispravno sta ne sve dok se zakoni i propisi poštuju, da se ne poštuju inspekcije bi vec davno odradile svoje.
Primjer 1. Covjek daje svoje zarađene pare. Na to plaća obaveze koje ga zakonski sleduju. Nije duzan državi, nije igračima. To bi vec neko utvrdio ili bi bilo tužbi igraca i porezne uprave.
Primjer 2. Klub dobije milion iz budžeta. Neko uz uprave potpiše sa igracem ugovor za platu 6.000 mjesecno. Igrac uzme 1.000 a 5.000 vrati tom s kim je potpisao ugovor. Izvlačenje budžetskih para. A tih 5.000 ide za izbore i finansiranje stranaka i pojedinaca.
Neka svako misli sta mu je volja i neka procjeni sta je ispravno ili ti moralno.
Drugo, porezna visi u Slobodi, disati ne mozemo. Ne mozes zavrnuti ni macki rep, a kamoli marku. Ali polako past ce i Azmir a valja proci carsijom, neko normala a neko ce obarat pogled od sramote.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Odeš u tužilaštvo, SIPU. stavis dokaze na sto i eto ga, nego mi samo laprdamo preko tastatura, kad smo ovce nek nas sisaju, od sad branim svakoga ko vara drzavu na bilo koji nacin, i treba !ASD je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:15Azmir nije neko ko je otišao osjeći metar drva da preživi. Nego je političar vladajuće stranke, koji te pare vrtoglavo troši kroz tendere.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:41Azmir kao dobrotvor dobija i porezne olaksice, usput pere lovu. PLus ne znam o kakvim porezima pricate, nema zakona koji nema rupe u sebi i pametni ljudi ih koriste. E sad ako se patriotizam pokazuje sa tim koliko dobro sutis i pustas da te yebu kriminalci na vrhu onda ja nisam patriota ni najmanje. Dok god nestaju desetine miliona drzavnog novca i trose se besmisleno, dotle ni onaj obicni zanatlija ne treba da placa nikakve poreze. Je li se patriotizam iskazuje u situaciji da kada cijelu Evropu drma finansijska kriza, domaci proizvodjac stavlja cijene skuplje od uvoznog, halo, pa gdje to ima, domace mora uvijek da je jeftinije, ne palcas akcize, marze, nista, i onda dodjes i stavis uzegli Bimal ili zamascenu mazu da su skuplji od floriola i nutele. PATRIOTE ! O cemu pricamo ovdje
- ASD
- Kontakt:
Misliš da će ga stranka tek tako pustiti niz vodu, pa da ga korumpirano tužilaštvo osudi? Jer je maznuo par miliona?DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:21Odeš u tužilaštvo, SIPU. stavis dokaze na sto i eto ga, nego mi samo laprdamo preko tastatura, kad smo ovce nek nas sisaju, od sad branim svakoga ko vara drzavu na bilo koji nacin, i treba !ASD je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:15Azmir nije neko ko je otišao osjeći metar drva da preživi. Nego je političar vladajuće stranke, koji te pare vrtoglavo troši kroz tendere.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:41Azmir kao dobrotvor dobija i porezne olaksice, usput pere lovu. PLus ne znam o kakvim porezima pricate, nema zakona koji nema rupe u sebi i pametni ljudi ih koriste. E sad ako se patriotizam pokazuje sa tim koliko dobro sutis i pustas da te yebu kriminalci na vrhu onda ja nisam patriota ni najmanje. Dok god nestaju desetine miliona drzavnog novca i trose se besmisleno, dotle ni onaj obicni zanatlija ne treba da placa nikakve poreze. Je li se patriotizam iskazuje u situaciji da kada cijelu Evropu drma finansijska kriza, domaci proizvodjac stavlja cijene skuplje od uvoznog, halo, pa gdje to ima, domace mora uvijek da je jeftinije, ne palcas akcize, marze, nista, i onda dodjes i stavis uzegli Bimal ili zamascenu mazu da su skuplji od floriola i nutele. PATRIOTE ! O cemu pricamo ovdje
Uredno on izdvaja u centralu pare da se takve stvari ne dese.
-
- Kontakt:
Care nije samo Sloboda u pitanju. Kamo sreće da jeste.FKBilder je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:18Kako ti valjas gluposti to su prikaze. Ne mozes ti izbore finansirat sa 5000 maraka znaci za 4 godine svaki igrac ili 90 posto njih mora igrati gladan da bi jedni izbori bili odradjeni. To su desetine igraca....Ma vala neko bi progovorio do sada,da ga yebes.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:26Ne bih ja puno moralisao sta je ispravno sta ne sve dok se zakoni i propisi poštuju, da se ne poštuju inspekcije bi vec davno odradile svoje.
Drugo, porezna visi u Slobodi, disati ne mozemo. Ne mozes zavrnuti ni macki rep, a kamoli marku. Ali polako past ce i Azmir a valja proci carsijom, neko normala a neko ce obarat pogled od sramote.
Izbori se grade i na javnim preduzećima, CG, ViK, komunalno itd itd na javnim radovima, tenderima i sl. Kad sve sabereš eto glasova.
Mi živimo u državi gdje nam ne smeta sto je neko potrošio 100 miliona budžetskih, narodnih, naših para na beskorisne respiratore ali nam smeta sto jedan privatnik koji je na svoj zarađeni novac već platio porez jednom negdje tamo gdje ga je zaradio gleda da ispoštuje zakonske norme. Kakve su takve ali zakonske norme dozvoljavaju da neko bude prijavljen na 543 KM, ukoliko taj neko pristane.
Ma vise sam mislio na @ASD, on brani Kuku i PDA kao da su mu familija. A dok je Azmir bio u PDA bio je odličan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.
Također jako koristan kao koalicioni partener SDP-a.
Njegov period u Slobodi ne bih komentarisao. Slobodi zelim sve najbolje.
Nemojmo biti licemjerni. Tuzilastvo neka češlja redom, od rudnika preko "15.maja" do škola i vrtića. Azmir je čak i najmanji problem. I nije tačno da ne plaća porez.

- ASD
- Kontakt:
Nisam nikad branio. Ni njih, niti Azmira. Pogledaj moje postove kad su bili prva liga federacije. Isto sam pisao kao i sad. I kad nije bio u politici, i kad je bio PDA i kad je bio SDA tajno i sad kad je SDA javno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:41Ma vise sam mislio na @ASD, on brani Kuku i PDA kao da su mu familija. A dok je Azmir bio u PDA bio je odličan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.
Nemojmo biti licemjerni. Tuzilastvo neka češlja redom, od rudnika preko "15.maja" do škola i vrtića. Azmir je čak i najmanji problem. I nije tačno da ne plaća porez.![]()
Necemo nadugo i naširoko. Ali ja se sjećam da si brani izbor Kamerica za direktora UKC-a, samo zato jer je PDA u sustini. Lik doktorirao na hebenom Kallosu. Lik koji je(direktno ili indirektno) otjerao, između ostalih, dr. Kačara i dr. Vujadinovica sa UKC-a. Vjerovatno najbolje ortopede u državi.ASD je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:43Nisam nikad branio. Ni njih, niti Azmira. Pogledaj moje postove kad su bili prva liga federacije. Isto sam pisao kao i sad. I kad nije bio u politici, i kad je bio PDA i kad je bio SDA tajno i sad kad je SDA javno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:41Ma vise sam mislio na @ASD, on brani Kuku i PDA kao da su mu familija. A dok je Azmir bio u PDA bio je odličan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:54Dobar bio, dok mu nije pala maska i pokazao svoje prvo lice. Ljudi smo, pogrijesimo nekad u procjeni.
Nemojmo biti licemjerni. Tuzilastvo neka češlja redom, od rudnika preko "15.maja" do škola i vrtića. Azmir je čak i najmanji problem. I nije tačno da ne plaća porez.![]()
- ASD
- Kontakt:
Nisam branio ni Kamerića niti ću negirati da je otjerao doktore, iako se na tu temu može puno pisati jer su odlasci krenuli u Bayer za vrijeme vlade prije. Ali nebitno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:54Necemo nadugo i naširoko. Ali ja se sjećam da si brani izbor Kamerica za direktora UKC-a, samo zato jer je PDA u sustini. Lik doktorirao na hebenom Kallosu. Lik koji je(direktno ili indirektno) otjerao, između ostalih, dr. Kačara i dr. Vujadinovica sa UKC-a. Vjerovatno najbolje ortopede u državi.ASD je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:43Nisam nikad branio. Ni njih, niti Azmira. Pogledaj moje postove kad su bili prva liga federacije. Isto sam pisao kao i sad. I kad nije bio u politici, i kad je bio PDA i kad je bio SDA tajno i sad kad je SDA javno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:41
Ma vise sam mislio na @ASD, on brani Kuku i PDA kao da su mu familija. A dok je Azmir bio u PDA bio je odličan.
PDA stranka je seljacka interesdzijska stranka, jedan od seljackih kriminalaca u toj stranci je bio Azmir dok su imali uticaj u Elektroprivredi. Kasnije kad su iz SDA preuzeli u potpunosti elektroprivredu onda je Azmir prešao u SDA. Jednostavno, tenderi.
Možeš komotno naći moje postove gdje sam pisao da je Azmir prešao u SDA davno prije nego je to postalo zvanično.
Ja sam tu informaciju dobio od SDA kriminalaca koji su zajedno s njim u savezu.
Uglavnom. Taj Azmir je sve samo ne sportski radnik. Utakmice Sloge, a kasnije Tuzla Citya su cirkusi još od 2.kantonalne lige. Prije nekih desetak godina sam gledao kad su odradili jednu malu ekipu uživo. Pa se to nastavljalo svake godine.
U federalnoj ligi su takođe pravili cirkus. Pravdali su se da je takva liga. Onda su se pojavili kasnije Velež i Posušje koji su čisto pokazali da se može ući bez kupovine utakmica.
edit: i Sloboda je igrala najprljavije kad je Azmir bio u Slobodi (u federalnoj).
-
- Kontakt:
Cijelo Sarajvo crveno je , i živi samo za tebe . FKV
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ne znam drug što se svađaš sa ovim ćopavim seoskim varalicama, vidiš da moralisu i samo je njihovo ispravno. Pustit ih da žive sa tim uvjerenjem u svom prigradskom naselju i nek se polako vraćaju u mišje rupe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:34Joj ovih levata, pristalica sisoje. Pa jel moguce da i za ovo opravdanje imaju. Svako zna da ovdje zakona nema i da radi ko sta hoce, pogotovo ko je malo veca "riba".
Forza!
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.