FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
J**o vas Ivković, lik koji nas je zavio u crno, otjerao najbolje, doveo najveći ščjam u Zelju kako bi se njuemu napunili džepovi..
MULALIĆ EDIS JEDAN JE OD NAS!!!
MULALIĆ EDIS JEDAN JE OD NAS!!!
U SRCU NOISIM TE JA
Edisov ugovor nije važan, jer je u Crnoj Gori mogao imati minimalno tri puta bolji. Mogao je da bira klub, pa i Budućnost ili Sutjesku, toliko ga cijene.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:05Volio bih mu majstore vidjeti ugovor,rekao je na prvim presicama,da je potpisao a nije ni pogledao,da li bas ima toliko ljubavi,ja ne mogu svariti da neko na ovoj zemaljskoj kugli potpisuje nesto a istodobno okrene glavu,da ne kazem zmiri,pri tom zna, da sta je god pitpisao,neko ce platiti kad tad,slagao nas je,jos nesto vrlo bitno,na pocetku mandata on je bio veliki sef,ko hoce,hoce,svi ostali su nebitni,danas dobar dio njih Ž klasa,kompletnu sekekciju i kreaciju igrackog kadra uradio on,bar sto se tice minuta igranja i oni koji su nametali svoje pulene morali su njega vuci za rukav,on je takva tipa,svoj mali rejting znanja pokazuje svim ovim budalastinjama koje svi slusate,nije mu sveto ni ono sto je on odabrao i uredio.
Poenta je da mi u ovom trenutku ne možemo imati boljeg trenera od Edisa, obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Nemojte zboraviti da imamo prosječnu ekipu i da smo u ogromnim finansijskim problemima. U takvoj situaciji možeš dobiti istrošenog trenera, trenera bez posla, kojeg neće niko ili nekog mladog koji će da se "uči" na nama. Imali smo mnogo takvih posljednjih 7-8 godina, nijedan se nije proslavio.
Edis mora dobiti jednu čitavu sezonu u Želji, jer je oba puta preuzimao nakon otkaza drugima u sredini prvenstva, a sjetićemo se učinka u prvom mandatu kad je imao sjajne rezultate pa su ga idioti otpustili. Dugujemo mu jednu cijelu sezonu, da prođe pripreme sa ekipom, da dovede igrače pa da vidimo šta može.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi sto pravdate edisa tacno nit ste normalni nit pojma imate, a nit zelite dobro Zelji..pa lik nema 2 ciste, taktika mu je stociraj nekog da zubi ispadnu, ne gura mlade svojevoljno nego na silu, ne mijenja formacije, jos mahala i na presovima i izjavama se ponasa ko zadnja budala..i vi mislite da je on prava osoba za nas? Onda ne zelite dobro klubu definitivno.. 

- SoulEclipsee
- Kontakt:
I opet ista tema "Hajmo mijenjati trenera" ...itd vrtimo se u krug ..Promijenili smo trenera ko čarape i ništa nam dobro nije donijelo.Edisu treba dati jednu sezonu da odradi pa da vidimo šta dalje,uz to ne treba zaboraviti da imamo limitirane igrače + situacija u klubu te da i njemu nije lako.
- MocMahale444
Ivkovic je najgori trener ikad sto je bio u klubu.
Demir H je za Ivkovica ciro.
Edis voli Zelju to se zna ali zbog izmisljanja tople vode i ponasanja koje ima treba otici. Nje se ni pokazao kao neki trener.
Ova sezona je davno propala, treba neko ko nece kontrirati i glumatati budalu.
Demir H je za Ivkovica ciro.
Edis voli Zelju to se zna ali zbog izmisljanja tople vode i ponasanja koje ima treba otici. Nje se ni pokazao kao neki trener.
Ova sezona je davno propala, treba neko ko nece kontrirati i glumatati budalu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Yebo Edisa i njegove havere, Stilica i Cocalica, a ono nasa dva najvaznija igraca. Sta bi tek bili bez njih. Edise dovedi jos nekoliko takvih havera ako ikako moze.
-
- Kontakt:
Zamisli nekada ti klub vodio Ivica Osim, a sad ti klub vodi Edis Mulalic. Hahaha tugo moja! Mislim jedan je Ivica da se razumijemo… pokoj mu dusi, ali Edis i taktika ne idu u istu recenicu. Kod njega je samo ganjaj, stociraj, izbij zube, **** mater hu ha. Katastrofa od fudbala. Ako ima imalo obraza, na kraju sezone sam ce otici. Lijepsi fudbal igra Posusje 1000x.
Gledaj ovog s dva različita profila u 5 minuta isto piše,pa jadan ne bio bar sacekaj malo i koristi različite riječi Bog ti dao pamet.
Cuj Ivica Osim vodio klub. Nije on vodio klub, nego je on sa svojim saradnicima poslozio sportski dio, gdje je radio 8 godina. Sigurno nije to islo preko noci, valja naci jednog Mihajlovica, Papricu, Nikica. I tad smo kokuzi bili. Nije bilo foruma da ti poslije 2 mjeseca govori sto si ovo, sto nisi ovo. To je bila kombinacija ko da imas Wenger na klupi, koji radi u jednom zdravijem ambijentu, gdje je bilo dosta talenta, svako selo sutalo loptu. Ovako imas manju bazu fudbalera, lose uvjete, i amaterizam na svakom koraku, pa umjesto Mihajlovica u napadu zavrsis na Luki Juricicu. I naravno treba reci da je lakse bilo zadrzati kvalitetnu bazu igraca na duzi period, sto je neki uslov za uspjeh.Grbavica786 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:55Zamisli nekada ti klub vodio Ivica Osim, a sad ti klub vodi Edis Mulalic. Hahaha tugo moja! Mislim jedan je Ivica da se razumijemo… pokoj mu dusi, ali Edis i taktika ne idu u istu recenicu. Kod njega je samo ganjaj, stociraj, izbij zube, **** mater hu ha. Katastrofa od fudbala. Ako ima imalo obraza, na kraju sezone sam ce otici. Lijepsi fudbal igra Posusje 1000x.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 17 maj 2022, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisu Stila i Coca ti haveri vec Aco i Tuce, bas kao sto su bili haveri i u proslom mandatu..
Pročepit će negdje.
- jointunija
- Kontakt:
Znači ni Meša Baždarević ne želi dobro klubu,a usput nema pojma o trenerskom poslu.Azzuri je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:00Vi sto pravdate edisa tacno nit ste normalni nit pojma imate, a nit zelite dobro Zelji..pa lik nema 2 ciste, taktika mu je stociraj nekog da zubi ispadnu, ne gura mlade svojevoljno nego na silu, ne mijenja formacije, jos mahala i na presovima i izjavama se ponasa ko zadnja budala..i vi mislite da je on prava osoba za nas? Onda ne zelite dobro klubu definitivno..![]()
Nek si nam oči otvorio.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
To je ono kad biras samo sto zelis, a ne ide bas to tako. Uostalom odlicna sezona Kosorica, statisticki jedna od boljih odbrana lige, a on igrao citavu sezonu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 20:24Nisu Stila i Coca ti haveri vec Aco i Tuce, bas kao sto su bili haveri i u proslom mandatu..
De brko presaltaj se na onaj acc živ bio.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 20:24Nisu Stila i Coca ti haveri vec Aco i Tuce, bas kao sto su bili haveri i u proslom mandatu..
-
- Kontakt:
Samo jedno pitanje… ko kome, ti Edisu ili on tebi?Tristan10 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 20:05Cuj Ivica Osim vodio klub. Nije on vodio klub, nego je on sa svojim saradnicima poslozio sportski dio, gdje je radio 8 godina. Sigurno nije to islo preko noci, valja naci jednog Mihajlovica, Papricu, Nikica. I tad smo kokuzi bili. Nije bilo foruma da ti poslije 2 mjeseca govori sto si ovo, sto nisi ovo. To je bila kombinacija ko da imas Wenger na klupi, koji radi u jednom zdravijem ambijentu, gdje je bilo dosta talenta, svako selo sutalo loptu. Ovako imas manju bazu fudbalera, lose uvjete, i amaterizam na svakom koraku, pa umjesto Mihajlovica u napadu zavrsis na Luki Juricicu. I naravno treba reci da je lakse bilo zadrzati kvalitetnu bazu igraca na duzi period, sto je neki uslov za uspjeh.Grbavica786 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:55Zamisli nekada ti klub vodio Ivica Osim, a sad ti klub vodi Edis Mulalic. Hahaha tugo moja! Mislim jedan je Ivica da se razumijemo… pokoj mu dusi, ali Edis i taktika ne idu u istu recenicu. Kod njega je samo ganjaj, stociraj, izbij zube, **** mater hu ha. Katastrofa od fudbala. Ako ima imalo obraza, na kraju sezone sam ce otici. Lijepsi fudbal igra Posusje 1000x.
Prodaja ulaznica za Borac od 9:00 sati, uz ulaznicu brošura s citatima Ivice Osima 

Željezničar u srijedu od 18 sati igra novu utakmicu na Grbavici, a protivnik je banjalučki Borac. Prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje od 9:00 sati ispred Stadiona Grbavica, a svi navijači će uz ulaznicu dobiti brošuru s nekoliko citata Ivice Osima.
Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan. Vidimo se na našoj Grbavici.
Svi!

Željezničar u srijedu od 18 sati igra novu utakmicu na Grbavici, a protivnik je banjalučki Borac. Prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje od 9:00 sati ispred Stadiona Grbavica, a svi navijači će uz ulaznicu dobiti brošuru s nekoliko citata Ivice Osima.
Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan. Vidimo se na našoj Grbavici.
Svi!

U najužem izboru bili su Romeo Šapina, sa zavidnim referencama, reputacijom i preporukama od strane Romea Jozaka, zatim dugogodišnji nogometaš Želje, Sarajeva, Olimpika, Travnika, Igmana Samir Mekić. U nogometnim krugovima “Meka” slovi kao specijalista za rad s mladima.
Treći kandidat postao je glavni favorit i vjerovatno novi šef omladinske škole na Grbavici.
Bivši napadač Igmana i FK Sarajevo Nedim Jusufbegović zasnovat će radni odnos sa Željom.
Jusufbegović je kao trener vodio Igman, Olimpik, Zvijezdu, Velež.
Treći kandidat postao je glavni favorit i vjerovatno novi šef omladinske škole na Grbavici.
Bivši napadač Igmana i FK Sarajevo Nedim Jusufbegović zasnovat će radni odnos sa Željom.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Vjeruj mi Edis meni, pravi je pitbull u krevetuGrbavica786 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:10Samo jedno pitanje… ko kome, ti Edisu ili on tebi?Tristan10 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 20:05Cuj Ivica Osim vodio klub. Nije on vodio klub, nego je on sa svojim saradnicima poslozio sportski dio, gdje je radio 8 godina. Sigurno nije to islo preko noci, valja naci jednog Mihajlovica, Papricu, Nikica. I tad smo kokuzi bili. Nije bilo foruma da ti poslije 2 mjeseca govori sto si ovo, sto nisi ovo. To je bila kombinacija ko da imas Wenger na klupi, koji radi u jednom zdravijem ambijentu, gdje je bilo dosta talenta, svako selo sutalo loptu. Ovako imas manju bazu fudbalera, lose uvjete, i amaterizam na svakom koraku, pa umjesto Mihajlovica u napadu zavrsis na Luki Juricicu. I naravno treba reci da je lakse bilo zadrzati kvalitetnu bazu igraca na duzi period, sto je neki uslov za uspjeh.Grbavica786 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 19:55Zamisli nekada ti klub vodio Ivica Osim, a sad ti klub vodi Edis Mulalic. Hahaha tugo moja! Mislim jedan je Ivica da se razumijemo… pokoj mu dusi, ali Edis i taktika ne idu u istu recenicu. Kod njega je samo ganjaj, stociraj, izbij zube, **** mater hu ha. Katastrofa od fudbala. Ako ima imalo obraza, na kraju sezone sam ce otici. Lijepsi fudbal igra Posusje 1000x.
Boze sacuvaj.Mamba21 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 00:09U najužem izboru bili su Romeo Šapina, sa zavidnim referencama, reputacijom i preporukama od strane Romea Jozaka, zatim dugogodišnji nogometaš Želje, Sarajeva, Olimpika, Travnika, Igmana Samir Mekić. U nogometnim krugovima “Meka” slovi kao specijalista za rad s mladima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ba kakav Edis,svi znamo da nije to dugorocno, Marenci bio upravi riješenje prije njega, a covjeka jos nitko nije zamjenio koliko je ispravljao i radio dodatne s igracima, gledo cijelo vreme OP i predlozio onome da stavi Jaganjca i Kocevica.