MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:00
Ne mora im se psovati niko, ali im se može poručiti da su jedna mala jadna skupina k.arinaša, zbog kojih nam od jedne utakmice zavisi koliko-toliko spašena sezona.
Bože moj, nek su oni nama živi i zdravi. Ima iduća sezona. Nek kruže sa autima oko BCC-a sa glasnom muzikom i šmekaju trebe iz skupih auta. Nek stanu kod gola kad izgube tekmu i čekaju našu reakciju da vide smiju li prići sjeveru. Nek igraju neki Fortnajt po čitavu noć. Nek ima u Lukavici finih kafića. Sve mangup do mangupa.
Prvo Kapiten nema damu da stane pred tribinu i kaže izvinite za blamaže, što vas je stid mjesta na tabeli. Poginut će svaki od nas iduću tekmu ili neće igrat u Sarajevu. Oni igraju lace na treningu, a korner nam misaona imenica, ne znamo završiti akciju 3 na 2. Baš je za šege i jest za šege. Ćuj Bože moj, ja se krijem po poslu, zove me familija iz Mostara slave kup već, a ja ko miš, umjesto da kažem zgazit ćemo vas, ja nemam u koga da se uzdam. Obični federalci slave kup unaprijed, halo. Pa nismo Zvijezda 09.