Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cuj ovog baljica al baljezga hahahahahahaha, glupko seljacki, porez na PUNU platu se MORA platiti bezobzira ili sto bi ti napisao bez obzira gdje taj novac zaradis. Evo glupko da ti objasnim, imas firmu u pizdi materinoj vani negdje i firmu u BiH kao onaj tvoj familijojebac, jel mislis da ako si tamo vani platio porez (jer ti je materi pizda uredjena, da ne kazem drzava) ne moras radniku ovdje koji je isto tvoj kao i onaj u pizdi ti materinoj platiti sve doprinose na punu platu? Ti si onda stvarno retard teski! Samo neka uleti SIPA i porijeklo novca igracima i njemu neka utvrdi! Previse je ofirno zasto mijenja stranke i ko mu stiti njegov cist i cak i laiku ocit kriminal! Nicija nije do zore, kod njega je vec pred svitanjem!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- ASD
- Kontakt:
Frajer član federalnog parlamenta i podržava federalnu vladu, a milionsku štetu pred očima čitave države pravi u budžetu federacije.
Samo u BiH.
Samo u BiH.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da je skuplja njegova ekipa ove sezone bila od ekipe FKS.MortemHz je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:52Fudbalski klub Sarajevo objavio je finansijski izvještaj za period 1.1.2021-31.12.2021. godine.
Iz bilansa uspjeha može se pročitati da je klub poslovnu godinu okončao s minusom od 27.147 KM.
Prihodi Sarajeva iznosili su 8.939.528 KM, a rashodi 8.966.675 KM.
Najviše novca klub je potrošio na plaće i ostala primanja zaposlenih. Na tu "stavku" otišlo je čak 6.224.498 KM.
FK Sarajevo objavio je da je ukupno isplaćeni neto iznos posrednicima igrača u toku 2021. godine iznosio 51.823 KM.
075
Ostaje ovo (bar za mene) idiotsko u21 pravilo i iduće sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
I koja je razlika sad izmedju Azmira i recimo Covic Dragana ?
I Velež je malo dao za plate

. Kada su u pitanju plate, na stručni štab, fudbalera i sve uposlenike potrošeno 814.000 KM, odnosno 200.000 KM više nego u odnosu na 2020. godinu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ali ovo je u biti odlično. Dobro je da cijela BiH uviđa ko je zapravo taj gospodin, takozvani "dobrotvor" i "spasitelj" bh fudbala. Iz dana u dan to pokazuje i bere simpatije 

075
Razlika je sto Azmirove pare barem stignu do nekih ljudi tj porodica... čovićeve sve odu njemu za mijenjaje korita rijeke i viluConvicts1988 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:26I koja je razlika sad izmedju Azmira i recimo Covic Dragana ?

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Prema izvještaju FK Velež situacija u mostarskom klubu je i više nego povoljno. Tako su u 2021. godini ostvareni prihodi veći nešto od 4.000.000 KM, tačnije 4.099.932 KM.
Da su Mostarci na stabilnim nogoma govori i podatak da se ostavario ogroman plus u poslovanju. Razlika između prihoda i rashoda iznosi 1.509.395 KM.
Kada su u pitanju plate, na stručni štab, fudbalera i sve uposlenike potrošeno 814.000 KM, odnosno 200.000 KM više nego u odnosu na 2020. godinu.
Velež je potrošio popriličnu sumu menadžerima, odnosno zastupnicima fudbalera ili posrednicima u samom transferu. Na njihove račune je leglo 161.481,34 KM.
Da su Mostarci na stabilnim nogoma govori i podatak da se ostavario ogroman plus u poslovanju. Razlika između prihoda i rashoda iznosi 1.509.395 KM.
Kada su u pitanju plate, na stručni štab, fudbalera i sve uposlenike potrošeno 814.000 KM, odnosno 200.000 KM više nego u odnosu na 2020. godinu.
Velež je potrošio popriličnu sumu menadžerima, odnosno zastupnicima fudbalera ili posrednicima u samom transferu. Na njihove račune je leglo 161.481,34 KM.
Pa u odnosu na Tuzlu ovo je skoro duplo vise od njih,a znamo da su kod Veleza manje plate nego u TC

-
- Kontakt:
Kakve veze ima njegov porez tamo, sa poslovanjem Slogeelvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:27Duzan ili nije duzan to je drugo pitanje. Moralno ili ne, takodje, ali je sigurno da ova drzava naj manje brine o fudbalskim klubovima, sklanjanju djece sa ulice. On to radi besplatno, ne naplacuje clanarine, pomaze sportske kolektive i dosta drugih stvar, ali vazno je da se na njega digne hampa, jer smeta drugim.desperados je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:23Uredno, nema sta. Ako placa porez u jednoj nije duzan u drugoj drzavi, posteno razmisljanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:20
Da, opravdavam, ovaj novac je vec oporezovan u USA. Vidim ovdje se najvise fukare zale, primaju 1,5 m sa budzet, dok TC dobije 20,960 km. Ne boli njih porez, vec poraz. Svoje pare zaradjuje u USA, tamo placa potez i sve ostale obaveze, sad bih vjerovatno jos jednom trebao platiti.![]()
![]()
![]()
![]()

Nemojte biti licemjeri, Sloboda dobija taj novac, da, ali jedna Sloboda je uplatila 2.5 puta vise novca za plate, dva puta vise poreza,...Sloga druga na tabeli sa pola miliona km, pa ti sam ne vjerujes u to covjece.
e zbog ovog sra.nja, pardon, finansijskog izvjestaja SSH, Sloboda MORA da o(p)stane u plbh!
najveci licemjer u bh fudbalu je doticni! ona sorta ljudi koja dodje iz njemacke, amerike... i tamo sve radi cakum pakum, po zakonu a ovdje glumi ludilo!
za takve je najbolji lijek kao na onom klipu sto je momak iz jelaha vratio ono dvoje dijasporaca sto su bacali smece u rijeku pa ih natjerao da pokupe sve i odnesu u kontejner.
najveci licemjer u bh fudbalu je doticni! ona sorta ljudi koja dodje iz njemacke, amerike... i tamo sve radi cakum pakum, po zakonu a ovdje glumi ludilo!
za takve je najbolji lijek kao na onom klipu sto je momak iz jelaha vratio ono dvoje dijasporaca sto su bacali smece u rijeku pa ih natjerao da pokupe sve i odnesu u kontejner.
Pa druze ako je Sloboda u kojoj je najveca plata 3 hiljade( i to rijetki imaju toliko) prijavila preko milion,eto reci mi koja je zdrava logika da Velez placa manje fudbalere,Brandao,Haskic,Dudic trener za kolko rade za milju?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:34Bi li Ovcina htio u Sarajevo nedavno da mu je velika plata u Velezu![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
tracak nadeFKBilder je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:37Kakve veze ima njegov porez tamo, sa poslovanjem Slogeelvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:27Duzan ili nije duzan to je drugo pitanje. Moralno ili ne, takodje, ali je sigurno da ova drzava naj manje brine o fudbalskim klubovima, sklanjanju djece sa ulice. On to radi besplatno, ne naplacuje clanarine, pomaze sportske kolektive i dosta drugih stvar, ali vazno je da se na njega digne hampa, jer smeta drugim.desperados je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:23
Uredno, nema sta. Ako placa porez u jednoj nije duzan u drugoj drzavi, posteno razmisljanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte biti licemjeri, Sloboda dobija taj novac, da, ali jedna Sloboda je uplatila 2.5 puta vise novca za plate, dva puta vise poreza,...Sloga druga na tabeli sa pola miliona km, pa ti sam ne vjerujes u to covjece.
jos uvijek novac nije unistio fudbal
nije sve u soldima
Balji krivo sto SSH dobija samo 20000 od vlade TK.Pa bolan,vi ste privatni klub.Nek vam vlasnik obezbijedi novcana sredstva...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma velez ostatak kesa daje na ruke ovo sam licno cuo iz usta Dine Hasanovicamiky_hz je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:41Pa druze ako je Sloboda u kojoj je najveca plata 3 hiljade( i to rijetki imaju toliko) prijavila preko milion,eto reci mi koja je zdrava logika da Velez placa manje fudbalere,Brandao,Haskic,Dudic trener za kolko rade za milju?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:34Bi li Ovcina htio u Sarajevo nedavno da mu je velika plata u Velezu![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Jeste da su male plate, al samo nek su redovne.
I samo nek ne puca.
I samo nek ne puca.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 11 gostiju.