Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

vfc1922
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la vfc1922 » 19 maj 2009, 19:56

E onda teško vama alemao. Nije ovo nikakava anarhija, nego obični forum. I ne mora svaki forumaš imati isto mišljenje na ovu temu. Zato se i razgovara. Lično ja, kad je trajao rat sa savezom i kad su ko fol trebali otići, hožu da kažem, kad je došao Ćiro, ja sam ze zarekao da ga nikad niću stajat, pa makar osvojio svjetsko prvenstvo. Ove igraće bi i moj mladji sin izabrao, jer druge nemamo. Da nije možda umjesto Pandže trebao zvati Mikelinija ili Kadrića iz Veleža??? Neka gospodin Miroslav Blažević skine ovaj savez, i ja mu kapu skidam. Neka ne misli da će s rezultatima i diplomatskim putem biti fin i savezu i meni. Tebi neka bude, poštujem. A gledam BiH, idem skoro na svaku tekmu, kredit sam uzeo da idem u Brisel, jedva živu glave sa Marakane vratio i nemoj molim te da tako primitivno izjavljuješ nešto na ljude koji imaju ovakav stav kao ja. Ja poštujem tvoj, ti poštuj moj. Moj je SMRT SAVEZU i svakome ko ga sluša. Pa makar i Džeko, kojeg volim ko boga, izjavio da volji Ilju, serem mu se u usta. Tačka.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 maj 2009, 02:36

Ma,kad budemo organizirali ponovo jake proteste,pozvacemo ove likove sto bi volili malo liznut guzice munibu,ilji i ekipi,nije problem,uzivajte u tome...lizite koliko god hocete!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 09:07

velez_mostar je napisao/la:Ma,kad budemo organizirali ponovo jake proteste,pozvacemo ove likove sto bi volili malo liznut guzice munibu,ilji i ekipi,nije problem,uzivajte u tome...lizite koliko god hocete!!!!
Hajde mi navedi samo jednog lika koji je na ovome forumu rekao nesto pozitivno o Munibu ili Ilji?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 20 maj 2009, 11:44

upravu si tesko nama sa vama. ako hoces mozemo da razgovaramo o bilo cemu razmijeniti misljenje to nije problem, ali ako pricamo o cirinoj taktici daj da onda budemo fokusirani na to ,samo cinjenice ,necemo mijesati patriotizam i emocije sa taktikom jer to neide jedno sa drugim, mada mozemo i o tome ,ako hoces da pricamo o savezu vjeruj mi to nam je samo gubljenje vremena mislim da je i pticama na grani jasno ko su oni ,ali treba da nam je jasno da nam je i drzava takva ustrojena znaci trebali bi razgovarati o dejtonu ...nepotrebno .sta nam ostaje da ne navijam za reprezentaciju zato sto je u savezu munib i ostala bagra boli me k.... za njih ,.ja se sa njima neidentifikujem.a vi strasni borci pogotovo ovaj velezovac pa napravite sacekusu usanovicu i on ce sam otici sa mjesta sekretara, iz ortopedije pravo na biro pa cemo vam svi biti zahvalni, lako je biti borac preko foruma .

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 20 maj 2009, 12:50

Nije loša provjera ovaj Uzbekistan ..
Bolja su Ekipa od Armenije i Estonije ..
Za Oman pojma nemam .. Al haj nek se barem uigravaju ..
A isto tako i sa tom ekipom Novinara ..

Al u tu ekipu bi morali biti svi oni koji su na Pragu repke ..
Dajić .. Aganović .. Zukanović .. Husejinović .. Itd .

Da vidimo i njih na Djelu ..

A ne ove iz premier lige .. A još svi po 28 godina ..
Ćast Izuzetcima ;)
Mahh ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 13:38

Ove prijateljske bi trebale poslužit za uigravanje ekipe i probe onim igračima koji su na vratima repke. Slažem se da tu trebaju biti Husejnović, Aganović...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 20 maj 2009, 13:57

ja sam poprilično zadovoljan spiskovima....steta sto neće moći ovi "belgijanci" aganović,smajić,mirvić doći la nema veze, i ovo je respektabilna ekipa..........super sto je dodao i nekoliko igrača iz premier lige naše,nek se dokažu!! :D

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 20 maj 2009, 14:13

a sto je zvao ovog sasu kajkuta iz borca? :o

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 20 maj 2009, 14:22

anlayan je napisao/la:a sto je zvao ovog sasu kajkuta iz borca? :o
mora neko i klupu grijat :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 maj 2009, 16:44

Principatus je napisao/la:Zaboravio si Hitlera i Stalina, sve veliki obazavaoci fudbala i podrzivatelji Blazevica. Stvarno.
Sve od tebe navodene tacke sam odgovorio prije nego sto si se i prijavio u ovome forumu, ne zelim se ponavljati a upravo sam veoma kratak u vremenu. Isto vazi sto se tice majmuna u savezu.

Da li sam ja ista okusio i da li znam zbog koga su ginuli ljudi prepusti meni. Isti taj Blazevic je trpao svoju kucu sa nasim izbjeglicama, ali izgleda to je svejedno. Isti taj covjek je vec godinama htio da trenira nasu reprezentaciju kada mu to uopste nije bilo potrebno, samo mu niko nije dopustio. Ali sada su drugi treneri, koji na kraju svijeta rade i zaradjuju, vece patriote a on je nista. Nisam obazavatelj nikoga nego samo pragmatican.

Samo zasto to kazes meni? Zasto to mene pitas?
Pogledaj na ove slike, vidis li tog Edina Dzeku koji grli Blazevica? Jednog Dzeku koji je pretrpio rat. Jednog Dzeku koji bi mogao podici nos od svega koliko je trazen upravo, a koji hoce da gine kao i drugi na terenu za svoju zemlju.

Pitaj njega, Edina Dzeku, ta pitanja. ;)
Zato što ga jedan Džeko grli on mora da je uredu...to Džeko prepametan,da ne zna igrati lopte sad bi kopao negdje majstore,nije ga nešto puno pamet osvojila.

Zamisli ti sad da Di Canio po završetku karijere preuzme Izrael ? Bi li ga oni prihvatili ?
I odakle ti info da je izbjeglica primao,to on rekao Saši Vugdalić (još većem kretenu) !? :lol:

I ova prva rečenica je glupiranje,nemoj majke ti nikako pisati ako ćeš tako samo provociraš...

OBRAZ I ČAST SU NAJVAŽNIJI,RADI TOGA JE FUDBAL I POSTAO NAJVAŽNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 17:15

Stone Island je napisao/la:
Principatus je napisao/la: I odakle ti info da je izbjeglica primao,to on rekao Saši Vugdalić (još većem kretenu) !? :lol:
To je rekao Fuad Muzurovic.
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 maj 2009, 17:36

I da je primao izbjeglice,dobro je naplatio,mada sumnjam da je ikako dozvoljavao da mu BiH gradjani dodju u kucu nakon sto ih je njegov kolega tjerao iz drzave.(poznato je da je svaki krevet dobro naplacen od medjunarodne zajednice),no to nije ni bitno.
Ovome liku sto priziva sacekusu,bi ja majstore,ali ti i takvi bi mi sutra okrenuli ledja i rekli :"sta nam naseg muniba udari",i naravno da cu navijati za svoju drzavu,i svoje igrace,aii nikad necu podrzati ovog izbornika niti ovaj savez,barem toliko mogu,za razliku od nekih koji zatvaraju oci.
Koelgi koji je napisao da nije nikada dao podrsku savezu,pa nije ga ni kritizirao,nije u negativnom kontekstu spomenuo te ljude,sto se vrlo lako da zakljuciti da je jedan od pristalica.
Mozete lijepo vidjeti kako su rahat ovi u savezu,i dalje je munib tu,ciri smijesak od uha do uha,ima mu ko podrsku davat,i lanac ostaje isti...vidim i neki su igraci pozvani koje ni u ludilu ne bi zvao,dok neki koji bi trebali biti tu-nisu.
Izgleda da se vrtimo u krug sa ovom pricom,ponavljamo iste stvari,postoje znaci 2 strane:
-oni koji ne vole savez,i ciru koji je jaka osovina...i smatra ga neprijateljem ove drzave,i covjekom koji je licemjer,prelivoda,i interesdzija sa misijom da osigura ostanak postojece strukture NSBiH,kako bi oni sebi i dalje trpali u dzep,na ustrb naseg fudbala.
-oni koji misle da je Ciro pravo rjesenje,covjek koji svojim trenerskim sposobnostima pravi velike rezultate,i covjek kojemu se nista ne treba zamjerati jer je veliki covjek prvenstveno i neko ko ce napraviti cudo od nase repke..Neko ko je dosao da pomogne,i kojeg su celnici saveza izabrali kako bi izveli BH fudbal na pravu stazu,i kako bi pokazali da su oni pravi ljudi za to.
Nema smisla ulaziti dalje u temu,ili ste ovi gornji,ili donji...to je to!
Pozdrav BHF-u,svim realnim ljudima,svim ljudima koji dobro vide,koji dobro cuju,i onima koji zele da gledaju svojim ocima,i onima koji imaju barem malo ponosa,barem malo patriotizma,i onima koji ce ostati dosljedni svojim idealima,istini,i pravdi,bez obzira na konsekvence.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 maj 2009, 18:09

Ja sam procitao gdje je Fuad Muzurovic rekao da ih je Ciro primio u Hrvatskoj za vrijeme rata, njega i ekipu FK Sarajevo i obukao ih od glave do pete, jer su izasli iz Sarajeva tako rece i goli i bosi. to je sigurno istina.
Nikada na ovom forumu nisam napisao da podrzavam Ilju, Muniba i ostale, ali sam 1000 puta napisao da podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je selektor jer ima rezultazte, a ko ima rezultate treba da bude i dalje trener( selektor ).
I ovaj spisak mu je mislim odlican, preobat ce neke nove igrace, pa ce mo vidjeti hoce li pogoditi sa njima i otkriti nekog dobrog, mislim da je utakmica protiv selekcije novinara najbolja opcija, to je sigurno dobra zamisao
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 18:11

Nisam ni gornji ni donji. Volim reprezentaciju, zelim je napokon vidjeti na jednom velikom takmicenju, ako ce mi Ciro to obezbijediti, ok, neka ga, kad je Miso Smajlovic dobijao priliku ili Dzemaludin Musovic, onda je i Ciro moze dobiti. Rezultat mi je trenutno u prvom planu. U ovoj zemlji ima puno vecih lopova od Muniba Usanovica pa im niko nista ne moze, tako da se sad zaista ne zelim zamarati tim stvarima kad nas tim igra odlicno, kad Edina Dzeku trazi pola Evrope...?

BHF sam pozdravljao do Belgije, svaka im cast na svemu sto su uradili, ali ko je njih odredio da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu? Zar da zbog njih pola Svijeta cita DA CE BOSNA I HERCEGOVINA BITI IZBACENA IZ KVALIFIKACIJA u slucaju da se ono isto ponovi? Ne hvala, to mi treba. BHF sam dizao u nebo, ali nakon Belgije za mene su grupa huligana koja sebe stavlja u prvi plan.

Svi ovi revolucionari, dizaci buna i ustanaka, buduce Che Guevare, idite na adresu Ferhadija br. 30 i trazite pravdu.
Voli te tvoje Sarajevo.

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 20 maj 2009, 18:13

Ćiro je ****.

I, necu se vise ukljucivati u ovu temu... toliko gluposti na jednom mjestu, a covjek je totalni idiot. Svaka cast njemu i njegovim na nogometnom uspijehu, ali je ipak idiot za mene.

Hvala.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 20 maj 2009, 19:18

amir je napisao/la:Ja sam procitao gdje je Fuad Muzurovic rekao da ih je Ciro primio u Hrvatskoj za vrijeme rata, njega i ekipu FK Sarajevo i obukao ih od glave do pete, jer su izasli iz Sarajeva tako rece i goli i bosi. to je sigurno istina.
Nikada na ovom forumu nisam napisao da podrzavam Ilju, Muniba i ostale, ali sam 1000 puta napisao da podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je selektor jer ima rezultazte, a ko ima rezultate treba da bude i dalje trener( selektor ).
I ovaj spisak mu je mislim odlican, preobat ce neke nove igrace, pa ce mo vidjeti hoce li pogoditi sa njima i otkriti nekog dobrog, mislim da je utakmica protiv selekcije novinara najbolja opcija, to je sigurno dobra zamisao
@amir,vidim da si neki mladji lik i da ova zemlja ne treba da brine-nastavice se tradicija naivnosti i naivaca cega u ovoj zemlji,nazalost,nikada nije manjkalo,lakse je obmanuti i manipulisati sa ljudima kod nas nego li sa africkim plemenom u nekoj dzungli......jesi li ti ikada cuo za laz,znaci ako je jedan Muzurovic nesto rekao ja odmah moram da mu vjerujem,taj isti smrad je bio pravi vojnik saveza,"veci" vojnik i od Prosvire,da i to je moguce,pa taj isti Muzurovic se ponasao tako bahato i nije nista ucinio da vrati "buntovnike" u repku nego ih ko fol nazvao tel. par puta(pitanje je li i to uradio) i stalno kao papagaj ponavljao kako nece nikoga moliti,dovoljno je samo pogledati broj "igraca" koji su prodefilovali kroz repku dok je on bio selektor i sve ce ti se samo kazati,zanimljivo da je i on spominjao Aracica u vrijeme dok je bio selektor,ovaj bio tada u Belgiji i to povrijedjen......i spominju se neke velike mase ljudi koji su navodno utociste pronasli u Prosvirinoj vili za vrijeme izbjeglistva,zanimljivo da niti jedna tv kuca u Hrvatskoj nije to zabiljezila,ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima,a te price rekao ovaj ono,pa se onda koristi ko fol neki autoritet Muzurovica,kod mene to ne prolazi i taj Muzurovic je meni pokazao na dosta primjera da je obicni interesdzija,licemjer i bezkicmenjak,cuj te foluske kao Muzurovic je nesto potvrdio,danas bi ljudi prodali rodjenu mater zbog licnog interesa,a kamoli da ne izjave nesto ako imaju koristi od toga ili da se ulizu nekome......i da se vratim na pocetak ovoga teksta,@amir ne vjeruj svemu sto neko kaze ili sto cujes......

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 20 maj 2009, 19:25

alemao je napisao/la:upravu si tesko nama sa vama. ako hoces mozemo da razgovaramo o bilo cemu razmijeniti misljenje to nije problem, ali ako pricamo o cirinoj taktici daj da onda budemo fokusirani na to ,samo cinjenice ,necemo mijesati patriotizam i emocije sa taktikom jer to neide jedno sa drugim, mada mozemo i o tome ,ako hoces da pricamo o savezu vjeruj mi to nam je samo gubljenje vremena mislim da je i pticama na grani jasno ko su oni ,ali treba da nam je jasno da nam je i drzava takva ustrojena znaci trebali bi razgovarati o dejtonu ...nepotrebno .sta nam ostaje da ne navijam za reprezentaciju zato sto je u savezu munib i ostala bagra boli me k.... za njih ,.ja se sa njima neidentifikujem.a vi strasni borci pogotovo ovaj velezovac pa napravite sacekusu usanovicu i on ce sam otici sa mjesta sekretara, iz ortopedije pravo na biro pa cemo vam svi biti zahvalni, lako je biti borac preko foruma .

Nisam ja nikakav borac sa foruma, ja sam borac za BiH na tribini, a i nisam primitivac da sačekušu nekome pravim. A patriotizam NEĆU odvajati od taktike i igre. Rekao sam ti imaš svoj stav, a ja svoj. Moj je SAVEZ U KAVEZ. Ćiro mora skinuti savez, opet ti kažem, i skidam mu kapu. Čim je došao za trenera, izjavio je da navija za Zrinjski. Opštepoznata činjenica je da je to sredina koja i dan danas mrzi BiH i zviždi na himnu BiH, i sere po njoj gdje god stigne. A tebi majstore ako patriotizam nije bitan, ti fino predji navijat za Brazil. Oni imaju dosta dobru taktiku i najbolji su. A ja ću opet ići sa repkom, tamo gdje ti nećeš ni pomislit, i poginuću za nju. I kani me se majke ti više. Hvali ih, ljubi ih, al mene ne spominji. Sa ovom ekipom bi i ti dogurao dovde.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 maj 2009, 19:29

lopta je okrugla je napisao/la:
amir je napisao/la:Ja sam procitao gdje je Fuad Muzurovic rekao da ih je Ciro primio u Hrvatskoj za vrijeme rata, njega i ekipu FK Sarajevo i obukao ih od glave do pete, jer su izasli iz Sarajeva tako rece i goli i bosi. to je sigurno istina.
@amir,vidim da si neki mladji lik i da ova zemlja ne treba da brine-nastavice se tradicija naivnosti i naivaca cega u ovoj zemlji,nazalost,nikada nije manjkalo,lakse je obmanuti i manipulisati sa ljudima kod nas nego li sa africkim plemenom u nekoj dzungli......jesi li ti ikada cuo za laz,znaci ako je jedan Muzurovic nesto rekao ja odmah moram da mu vjerujem,taj isti smrad je bio pravi vojnik saveza,"veci" vojnik i od Prosvire,da i to je moguce,pa taj isti Muzurovic se ponasao tako bahato i nije nista ucinio da vrati "buntovnike" u repku nego ih ko fol nazvao tel. par puta(pitanje je li i to uradio) i stalno kao papagaj ponavljao kako nece nikoga moliti,dovoljno je samo pogledati broj "igraca" koji su prodefilovali kroz repku dok je on bio selektor i sve ce ti se samo kazati,zanimljivo da je i on spominjao Aracica u vrijeme dok je bio selektor,ovaj bio tada u Belgiji i to povrijedjen......i spominju se neke velike mase ljudi koji su navodno utociste pronasli u Prosvirinoj vili za vrijeme izbjeglistva,zanimljivo da niti jedna tv kuca u Hrvatskoj nije to zabiljezila,ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima,a te price rekao ovaj ono,pa se onda koristi ko fol neki autoritet Muzurovica,kod mene to ne prolazi i taj Muzurovic je meni pokazao na dosta primjera da je obicni interesdzija,licemjer i bezkicmenjak,cuj te foluske kao Muzurovic je nesto potvrdio,danas bi ljudi prodali rodjenu mater zbog licnog interesa,a kamoli da ne izjave nesto ako imaju koristi od toga ili da se ulizu nekome......i da se vratim na pocetak ovoga teksta,@amir ne vjeruj svemu sto neko kaze ili sto cujes......
Vidis da sam neki mladji lik, he-he, dobro si me nasmijao, neslazem se ni sa cim sto si napisao ali to je tvoje misljenje, bujrum samo ti svoj pravac a ja cu svoj.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 maj 2009, 19:34

Ima pravo da navija za koga zeli..Bitno je da radi posao posteno, i da ima uspjeha...Savez je takav kakv je,ljudi bez morala ,stida ,karaktera...Kao da ima je Babo ostavio sve ovo,ne znam ima li neki bolji,kultiniji nacin da se oni rijese...Hocemo li i tu trazit pomoc medjunarodne zajednice,fife ili koga vec...Moramo li zvat Silajdzica,Tihica,Dodika,Covica,kome se vise obratit ?????Hoce li nam INZKO pomoc,ko sta,gdje ,kako ? Odgovora nema,reci ce imaju sluzbe koje se brinu o tome,a te sluzbe si njihovi igraci i sve tako......

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 maj 2009, 19:49

amir je napisao/la: Vidis da sam neki mladji lik, he-he, dobro si me nasmijao, neslazem se ni sa cim sto si napisao ali to je tvoje misljenje, bujrum samo ti svoj pravac a ja cu svoj.
Ako si stariji još gore :lol:
Ja se slažem s loptom i vfc1922,serem se ja narod i državu kojoj je uspjeh važniji od sebe,od svoje časti,ponosa,dostojanstva,principa,vrijednosti !

Svaki dan,sve mi se više gadi ova država...ustvari narod mi se gadi ! Država je prelijepa,država je san snova ali kad kreteni žive tu onda i ne čini se tako...

Uživajte braćo,i sljedeći put opet ponesite arapsko-turska obilježja na slavlje pobjede !

@ahmic:ako je dogovoren bojkot,onda bojktujmo ! Idemo do kraja...
A ne dovedu Ćiru i opet BP puno...e **** ja to ! I treba nam ovako biti...
U svakog priča,nisam radi Saveza tu...e **** vas ja maloumne...
Meni je samo žao mene i ove manje grupe ljudi koji žele dobro svojoj zemlji na duže staze...trabunjamo bezveze ovdje,objašnjavamo neke stvari ali opet većina pila svoje !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.