PonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:54Ja ljepote pogledati. Robovi na turneji. Svaka cast momci.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
aeroms33 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:36Nez da li se meni samo cini ili imamo vecu brojku na gostovanjima nego kuci. Jos veci napor ce se morati uraditi na pauzi kako bi se privukla publika za sljedeću sezonu..PonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:54Ja ljepote pogledati. Robovi na turneji. Svaka cast momci.
Za 7 dana utakmica sezone za nasGlavno ročište u predmetu protiv Grada Zenica je zakazano za 23.05.2022. u 9h, kada očekujemo da ćemo putem advokatskog društva pred cijelom zeničkom i bosanskohercegovačkom javnosti odgovoriti na sve spinove koje Gradska uprava uzaludno plasira gotovo 18 mjeseci.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
4 igraca mlada su me oduševila a to su Durmis, Ali, i ovu dvojicu sa slike neka ih neko prepozna i napise prezimena

Ova nasa dvojica najbliža kameri..

Ova nasa dvojica najbliža kameri..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Desno su igrali Sivac bek i Karalic krilo, lijevo Arnautovic bek i Durmis krilo u prvom poluvremenu. Sredina Salkic i Vardo. Napad Kolic i Medjuseljac. Stoperi Isakovic i Sabic. Nabroja ja cijelu ekipu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kad ne moze na rtv zenica gostovati, moze na sarajevskoj alfa tv. Sta cobani uradise od grada u pm
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Zalosno je da nas trener ne bude gost na RTV ZE a veliko hvala za ovo za Alfa tv i Sinana Sinanovica koji pratio Celik i u kantonalnoj ligi na portalu je radio i prenos sa mnogih stadiona za sportske ba.
Super emisija Alfa je gledana tv u BIH i lijep ce bit odjek za ovo gostovanje.
Svidja mi se kako Duvnjak prica polako stalozeno i smisljeno sve ,ne lupeta gluposti i nama ne treba drugi trener i treba njeg forsirat i da nas on uvede u FL pa u PL akobogda,zeljan je radit vidi se na njemu i jos te licence usput nek odradi.Treba ga pustit da radi bez pritiska ikakvog i plus nas je zenicki trener i realno nema boljeg u Zenici.
Super emisija Alfa je gledana tv u BIH i lijep ce bit odjek za ovo gostovanje.
Svidja mi se kako Duvnjak prica polako stalozeno i smisljeno sve ,ne lupeta gluposti i nama ne treba drugi trener i treba njeg forsirat i da nas on uvede u FL pa u PL akobogda,zeljan je radit vidi se na njemu i jos te licence usput nek odradi.Treba ga pustit da radi bez pritiska ikakvog i plus nas je zenicki trener i realno nema boljeg u Zenici.
-
- Kontakt:
Voditelj uzasan, nijedno pitanje kako treba nije postavio, totalno nepripremljen. Duvnjak lijepo prica, bice to i bolje iz godine u godinu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
zaboravio si golmana

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Durmo brat, zenicki Barteztareizo je napisao/la: ↑17 maj 2022, 02:19zaboravio si golmana![]()
![]()

Moram priznat da me Duvnjak pozitivno iznenandio!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Jako cesto cujem, Sloboda ce zavrsit ko Celik.. I ne smatram to uvredom, da bar svaki klub ima borbenost , ljubav prema klubu kao vi... Ljudi svaka cast kako se borite i ginete za klub, a to sto ova nasa drzava nefunkcionise, ne mari za BH fudbal, i ostavlja nas prepustenim samim sebi, nije nasa krivica nazalost. Kakva nam je drzava i sistem dobro i imamo fudbal.. Ali ipak se moramo boriti !
Sloboda ima oko 4 miliona dugaa , izborili su opstanak, ali treba trazit dugorocno rjesenje ! Nadam se da ce ubrzo doci period kad ce dva crveno crna kluba igrat Evropu ! Podrska iz Tuzle ❤
Sloboda ima oko 4 miliona dugaa , izborili su opstanak, ali treba trazit dugorocno rjesenje ! Nadam se da ce ubrzo doci period kad ce dva crveno crna kluba igrat Evropu ! Podrska iz Tuzle ❤
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Radi ovaj nas fan shop dobro!Drago mi je da i ekskurzije iz drugih gradova koji navrate u Ze kupe dosta artikala u nasem shopu(privjesci,zastavice,mirisi...)Možda i u četvrtak da se postavi kakav "istureni" fan shop ispred npr Lamele sa našim artiklima?Iako ne igra Celik,mislim da nebi bilo loše.Finalna tekma kupa BiH,uspomena iz Ze
Prijedlog za upravu glede fan shopa. Napraviti profil fan shopa na OLXu (Piku). I slati brzom poštom. Čak i ako se na zvaničnoj stranici omogući online kupovina dobro bi bilo imati "PiK" zato što mnogi "stariji" ljudi neće znati snaći se na zvaničnoj stranici. Ali zato sa PiKom svi barataju.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Hvala jaruga na podrscimk1008 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:37Jako cesto cujem, Sloboda ce zavrsit ko Celik.. I ne smatram to uvredom, da bar svaki klub ima borbenost , ljubav prema klubu kao vi... Ljudi svaka cast kako se borite i ginete za klub, a to sto ova nasa drzava nefunkcionise, ne mari za BH fudbal, i ostavlja nas prepustenim samim sebi, nije nasa krivica nazalost. Kakva nam je drzava i sistem dobro i imamo fudbal.. Ali ipak se moramo boriti !
Sloboda ima oko 4 miliona dugaa , izborili su opstanak, ali treba trazit dugorocno rjesenje ! Nadam se da ce ubrzo doci period kad ce dva crveno crna kluba igrat Evropu ! Podrska iz Tuzle ❤![]()

P.S Dobro si nas uspio naci na forumu, na ovom "lijevom" podforumu

https://nkcelik.ba/synapse-sports-regul ... or-celika/

Vanjski dio istočne tribine Bilinog polja će ubuduće ukrašavati brendirani reklamni panel novog klupskog sponzora kao prvog koji je zakupio ovu atraktivnu poziciju iz klupske marketinške ponude koja je otvorena i ostalim potencijalnim sponzorima.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
e njega si buraz prvog trebo stavit

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Odlicna vijest za novog sponzora i hvala im i akobogda ubuduce da ih bude sto vise i naravno bolji finansijski po Celik jer sve je ovo premalo za dalje.Nadam se vremenom da ce mo rast i jacim sponzorskim ugovorima.
Sto se tice tekme sutra nadam se da nece bit problema nekih medju navijacima pogotovo sa nase strane nekih glupih ispada,dobro dosli i jedni i drugi popijte pojedite veselite se i navijajte svako za svoje i nek pobijedi bolji i da se svi sretno vratite kuci.Treba ih lijepo ugostit i akobogda opet da zaigraju u Zenici a mi naplatit jer ne vjerujem da i jedni i drugi mogu igrat na svom stadionu Ligu Europe.
Mi nastavljamo svoj put i akobogda dobit i Kolinu i idemo dalje o nadat se ovo sa gradom da se rijesi i da se jos sta poklopi dobro i da nam iduca sezona bude cilj ulazak u FL i tako se postavit od prvog kola i sigurno kad bi taj cilj bio javno izrecen da bi dobili i sponzora i bila bi veca posjeta i bolje mi i fan shop radio podiglo bi se to stepenicu vise u svemu.
Sto se tice tekme sutra nadam se da nece bit problema nekih medju navijacima pogotovo sa nase strane nekih glupih ispada,dobro dosli i jedni i drugi popijte pojedite veselite se i navijajte svako za svoje i nek pobijedi bolji i da se svi sretno vratite kuci.Treba ih lijepo ugostit i akobogda opet da zaigraju u Zenici a mi naplatit jer ne vjerujem da i jedni i drugi mogu igrat na svom stadionu Ligu Europe.
Mi nastavljamo svoj put i akobogda dobit i Kolinu i idemo dalje o nadat se ovo sa gradom da se rijesi i da se jos sta poklopi dobro i da nam iduca sezona bude cilj ulazak u FL i tako se postavit od prvog kola i sigurno kad bi taj cilj bio javno izrecen da bi dobili i sponzora i bila bi veca posjeta i bolje mi i fan shop radio podiglo bi se to stepenicu vise u svemu.
https://postimg.cc/gallery/KGsKgWB
Nadam se da ćemo do kraja godine uspjeti cijeli istok prekriti sponzorima.
Nadam se da ćemo do kraja godine uspjeti cijeli istok prekriti sponzorima.
Ovo je zlocin nad sportom u Zenici.Istovremeno je paradoksalno da je Grad za koji se tvrdi kako ima „najbolje sportske uvjete u državi“, od 750.000 KM koliko je predviđeno za sport iz budžeta Grada Zenica, sportskim klubovima dodijelio samo 390.000 KM, dok je ostatak sredstava raspoređen na Javno preduzeće za upravljanje i održavanje sportskih objekata u iznosu od čak 260.000 KM, a iznos od 100.000 KM ostavljen kao budžetska rezerva kojom upravlja gradonačelnik.
Čelik dobio slovom (dvanaesthiljadakonvertibilnihmaraka) i brojem 12.000KM od grada

Po sporazumu su nam duzni 296.156,80 KM, dok kamata iznosi: 22.814,24 KM.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: IstokZapad i 6 gostiju.