FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 maj 2022, 23:30

Benkara21 je napisao/la:
16 maj 2022, 23:29
Hadžibegić ili je novi trener ili SD
Otkud ti to?

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 16 maj 2022, 23:47

Dal i Sabanovic ako su oba transfera u Francusku i ako se dokazu otvara nam se novo trziste. Nadam se da je ovo tacno.
I am Lumis, EC3s younger brother

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 maj 2022, 00:08

Dzaba tereni,pojacanja,ulaganja kad ti ligu kroje Vico i delegati tj cobani iz Federacije i Rs-a,kad se dopusta fasizam,kamenovanje,namjestanje,kad dopustaju 2 minuta aktivne igre,sviraju po 50 zutih itd.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 maj 2022, 00:21

Malo je novca 200 ili 300 000 ako igraci idu u Francusku ligu.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 17 maj 2022, 00:34

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 maj 2022, 22:32
PapirnaMarka je napisao/la:
16 maj 2022, 22:18
16 maj 2022, 21:08

Ne lupaju gluposti živ bio.
A lupnuo sam šta? Koji dio u boldiranom nije tačan? :hmmmmm:
Pa lik radi u firmi koja savjetuje igrace za isplate dugova. Mi nemamo nikakvih dugova niti ima ijedan slučaj protiv na trenutno.
To je njegova duznost, znaci taj slucaj ako se podnese protiv nas ako ne rijesi Tarik riješiti ce njegov kolega.
Ne ide on na stetu kluba, cak sta vise, Tarik je vise puta izlazio u korist klubu i dao savjete da sto bolje prođemo ;)
Ispast će da sam neki njegov bot, ali fakat samo cinjenice govorim :)
Malo si ruzno napisao, nije on nikad klubu pokusao izbiti pare za nesto nepostojeće.
Sačekaj, da li mi govorimo o istoj osobi?
O onom Tariku Trbiću koji radi uporedo u Sindikatu profesionalnih fudbalera i kao savjetnik Upravnog Odbora kluba?
Onom Trbiću koji je nedavno nagovarao Hebibovića da tuži klub ako mu oduzmu dio plate zbog crvenog kartona protiv Radnika u Bijeljini, a uredno je već tad bio u klubu?
Trbić koji je zadužio službeni laptop iz kluba i od kada je otišao iz kluba, prije gotovo 5 godina, nikad ga vratio nije?
Čovjek koji je tužio klub u bezbroj navrata i vodio postupke protiv njega, te svaki slučaj dobio na sudu jer je imao informacije iz kluba o ugovorima koje mu je prenosio njegov vjenčani kum, generalni sekretar i šef pravne službe našeg kluba?

Ja govorim o tom Tariku Trbiću, na stranu sve ono što je uradio dobro za klub, a mnogo je toga sigurno počevši od starta rada na društvenim mrežama, dizanja rejtinga i slike kluba u javnosti, te dovođenja tog aspekta kluba na jedan viši nivo u odnosu na period prije toga.

P.S. Za ovo boldirano. Sve i da je tačno da nikad nije pokušao izbiti pare iz kluba za nešto nepostojeće, samo izbijanje para iz kluba i istovremeno rad u istom je sukob interesa, valjda ti je to jasno. Apsurd je da osoba koja radi u klubu istovremeno želi i dobiti klub na sudu u nekom sporu.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 maj 2022, 00:45

Drzi se ti lave Hasselbanka i Ruud Van Nistelrooya :ljepota:
jes mu sjeo na volej

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 maj 2022, 01:12

Što to je život, pitar Handžić zabija gol na Grbavici u 81 minuti, kad na jugu pale baklje za 81 godinu života Ivice Osima :rol: :rol:

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 17 maj 2022, 01:59

Benkara21 je napisao/la:
16 maj 2022, 23:29
Hadžibegić ili je novi trener ili SD
Nije dzaba bio u Parizu sa njim i Susicem, i ja sam cuo da bi jedan od njih dvojice mogao dobiti neku poziciju, moguce da je to to
Sve mi znamo.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 17 maj 2022, 02:53

NazorUso je napisao/la:
slika

Ako ima istine, Kepciju zadrzati svim silama !
Ma ovi samo lupaju bezveze, pisali su i da je Dizdarević zavrsen u MLS za 2m$

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 maj 2022, 06:51

slika

slika

Sve ok ali najbolje cete napredovati kad prestanete dovoditi razne polovnjake u stilu Palica i Secerovica i fokusirate se na davanje prilike toj djeci.Naravno ne moze svake godine 7-8 djece postati standardni prvotimci,ali svake godine po 3 djecaka koji se bas isticu talentom i da ih stvarno gurate.Ne kao Traku prosle godine,1 gresku napravi nema ga pola godine ni na mapi...

Od pojacanja dovoditi samo igrace sa dobrim inostranim iskustvom ili nekog stranca za kojeg si siguran da je 10x bolji nego domaci igrac na toj poziciji.Sto se tice nase lige samo igrace koji se bas isticu,kao Fanimo.Ako nemas nikoga dovesti daj priliku dijetetu.Nek pogrijesi niko mu A nece reci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 17 maj 2022, 08:13

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 maj 2022, 06:51
slika

slika

Sve ok ali najbolje cete napredovati kad prestanete dovoditi razne polovnjake u stilu Palica i Secerovica i fokusirate se na davanje prilike toj djeci.Naravno ne moze svake godine 7-8 djece postati standardni prvotimci,ali svake godine po 3 djecaka koji se bas isticu talentom i da ih stvarno gurate.Ne kao Traku prosle godine,1 gresku napravi nema ga pola godine ni na mapi...

Od pojacanja dovoditi samo igrace sa dobrim inostranim iskustvom ili nekog stranca za kojeg si siguran da je 10x bolji nego domaci igrac na toj poziciji.Sto se tice nase lige samo igrace koji se bas isticu,kao Fanimo.Ako nemas nikoga dovesti daj priliku dijetetu.Nek pogrijesi niko mu A nece reci
Napredovat ćemo onda kad budu prestali lupati, pisati bajke po Instagramu i napokon urade nešto konkretno.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 17 maj 2022, 08:41

eh to,lahko je lupati po instagramu i pricati kako ce biti bolje i to pise osoba koja javno kaze da nije bila dugo u fudbalu i sta ona zna kako se sta pokrece i kako da napreduje akademija.
jos nema oko sebe ni strucnjake koji znaju i kako eto da akademija napreduje da bude 10 stepenica iznad ostalih
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 maj 2022, 08:54

Ali raja to je slika i prilika ovih modernih, fgr strucnjaka za sve i svasta. Na drustvenim mrezama ti kad njih gledas to su sve eksperti koji te vode do uspjeha dok trepnes. Realnost je da ne znaju na koliko su mjesta suplji.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 maj 2022, 09:23

Koji li ce 11 Dzeno izvesti u cetvrtak :hmmmmm:

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 maj 2022, 09:49

Trla baba lan. Dosta priče i najava hoćemo dijela. 10 godina iste priče a nigdje rezultata.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2022, 09:51

Sjever u klubu skoro rasprodan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 maj 2022, 10:10

17 maj 2022, 00:34
16 maj 2022, 22:18

A lupnuo sam šta? Koji dio u boldiranom nije tačan? :hmmmmm:
Pa lik radi u firmi koja savjetuje igrace za isplate dugova. Mi nemamo nikakvih dugova niti ima ijedan slučaj protiv na trenutno.
To je njegova duznost, znaci taj slucaj ako se podnese protiv nas ako ne rijesi Tarik riješiti ce njegov kolega.
Ne ide on na stetu kluba, cak sta vise, Tarik je vise puta izlazio u korist klubu i dao savjete da sto bolje prođemo ;)
Ispast će da sam neki njegov bot, ali fakat samo cinjenice govorim :)
Malo si ruzno napisao, nije on nikad klubu pokusao izbiti pare za nesto nepostojeće.
Sačekaj, da li mi govorimo o istoj osobi?
O onom Tariku Trbiću koji radi uporedo u Sindikatu profesionalnih fudbalera i kao savjetnik Upravnog Odbora kluba?
Onom Trbiću koji je nedavno nagovarao Hebibovića da tuži klub ako mu oduzmu dio plate zbog crvenog kartona protiv Radnika u Bijeljini, a uredno je već tad bio u klubu?
Trbić koji je zadužio službeni laptop iz kluba i od kada je otišao iz kluba, prije gotovo 5 godina, nikad ga vratio nije?
Čovjek koji je tužio klub u bezbroj navrata i vodio postupke protiv njega, te svaki slučaj dobio na sudu jer je imao informacije iz kluba o ugovorima koje mu je prenosio njegov vjenčani kum, generalni sekretar i šef pravne službe našeg kluba?

Ja govorim o tom Tariku Trbiću, na stranu sve ono što je uradio dobro za klub, a mnogo je toga sigurno počevši od starta rada na društvenim mrežama, dizanja rejtinga i slike kluba u javnosti, te dovođenja tog aspekta kluba na jedan viši nivo u odnosu na period prije toga.

P.S. Za ovo boldirano. Sve i da je tačno da nikad nije pokušao izbiti pare iz kluba za nešto nepostojeće, samo izbijanje para iz kluba i istovremeno rad u istom je sukob interesa, valjda ti je to jasno. Apsurd je da osoba koja radi u klubu istovremeno želi i dobiti klub na sudu u nekom sporu.
Za prvi dio teksta bi lupio ako bi ista rekao. Samo onda smo mi debili ako držimo M.M. na funkciji toliko dugo, a da iznosi ugovore. Onda nek nas i yebu redom kad je tako.
Ja ono sto znam, klub je imao koristi sto Tarik vodi slučajeve, jer nas je savjetovao kako i sta trebamo. Isto tako i za onaj dug od prošle god sto smo imali, on je pisao vise puta njima kako mogu to da riješe. A isto tako ne znam nijedan slučaj da je on vodio otkad radi kod nas( a krenuo je raditi malo nakon otkaza Sabrini )
Nije savjetnik UO koliko sam upoznat, nego je involviran u PR.
A on je među prvima imao razgovor za poziciju direktora.
Meni je logičnije da bi se klub riješio njega ako ide redom od igrača do igrača i gleda sitnice da nas tuzi. Meni je logičnije da mi imamo korist od toga pa da se drži u klubu.
I da, ako vec pricas ovako konkretno o jednoj osobi, onda nam napisi za svaku pojedinacnu osobu sve sto znas.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 maj 2022, 10:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 maj 2022, 06:51
slika

slika

Manje priče, više rada. Bolje im je da pređu na dijela nego pusta obećanja do prekosutra. Pokaži to u praksi da je tako, pa ce i ljudi dobiti povjerenja malo više u tebe.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 maj 2022, 10:20

Samo u ismira vjerujem, tj. njegova ulaganja i njegove partnere. Njegov krug partnera je stvarno sirok, strucan i vrlo bogat. Vidi se po investicijama, po podrsci koju dobija od ljudi koji visoko kotiraju u svijetu fudbala, te po transferima ovih akademaca. Ostale iznabijam na khurac, od igraca do direktorice.
Dusu mi jede cinjenica da 7 godina imamo strane investitore a ahmet na kraju karijere nam je prva napadacka opcija, ne znamo hocemo li u evropu, nadam se da ce kuravela i njena ekipa odgovarati za sva nedjela i sav kriminal koji nas je doveo pred gasenje.
NEMA NAZAD

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 maj 2022, 10:28

Fudbaler Sarajeva Dal Varešanović, kako nezvanično saznajemo, nalazi se na listi želja jednog francuskog prvoligaša.

Prvotimac Bordo tima iza sebe ima dobru polusezonu i na meti je kluba iz Ligue 1. Nezvanično, ukoliko se realizuje transfer, tim s Koševa bi trebao inkasirati 350 hiljada eura.

Evo i faktor pise. sigurno vidili na FB i napravili clanak.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, lakilone, MaroonBjelave, riki46, ristagrad, Riziko, roccosiffredi i 36 gostiju.