FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ove sezone smo zasad ostvarili 7 pobjeda, i to protiv:
bijeljine x2
trebinja x2
prijedora
boyca
vrapčićana...
bijeljine x2
trebinja x2
prijedora
boyca
vrapčićana...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma sve rastjerat smucili su mi se.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Gleda li ko emisiju na Areni, neke stvari je čovjek objasnio... Ko može nek premota.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi se moramo rijesiti velikog broja igraca iz prvog tima jer ovakvo luzerstvo i vucaranje po terenu se ne smije nagraditi ostankom vecine igraca. Ja radije biram da ostanu mladji nego stariji.simonknows je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:51Ništa još nije sigurno, ali Bukvić ima veliku želju da ostane, Veselinović i Ramić bi također trebali ostati, Maksimović i Osmić imaju ugovore do kraja sljedeće sezone, a nadam se da će i Balić ostati, a nije da nema šansi.![]()
Uglavnom, opet bi trebala ostati većina igrača uz to da se pojačaju na nekim pozicijama pa da se proba izvući nešto više sljedeće sezone.
U sustini imamo ok igrace ako imas nekog uz njega. Veseli je ok krilo ako imas drugo jos bolje sl. Tako da na mnogim pozicijama nam treba pojačanje u odnosu na trenutno stanje
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mučna sezona nema šta, a apsolutni krivac je gremlin iz rogatice. Ko je večeras gledao Nedima Jusufbegovića na Areni mogao je čuti dobru analizu naše sezone...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno losi su bili kao ekipa iako ima ok pojedinaca. Nije dobro ni tjerati sve igrace pa dovesti 15 novih. Pogotovo ove iz odbrane i golmana jer treba imati neku hemiju i uigranost da ne udjes rano u sezonu kao rastimani orkestar pa izgubis 3 4 5 utakmica.
Problem je bio sto ekipa nije imala prevagu. Trebaju 3 4 igraca koja prave razliku kakvu je znao napraviti Zeba, Said i Ordagic. I onda bi i ovi ostali bolje izgledali.
Sad ne znam koga bi vi ostavili, ali mora neko i ostati.
Recimo Bukvic, Civic, Jusic, Devedzic, Osmic, ako ikako moze Balic, Kapetanovic, Veselinovic, Dzenis i Ramic. I ovih par mladjih..
Problem je bio sto ekipa nije imala prevagu. Trebaju 3 4 igraca koja prave razliku kakvu je znao napraviti Zeba, Said i Ordagic. I onda bi i ovi ostali bolje izgledali.
Recimo Bukvic, Civic, Jusic, Devedzic, Osmic, ako ikako moze Balic, Kapetanovic, Veselinovic, Dzenis i Ramic. I ovih par mladjih..
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kakav crni Civic, njega je trebalo otjerati na poluvremenu protiv Borca.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 23:31Generalno losi su bili kao ekipa iako ima ok pojedinaca. Nije dobro ni tjerati sve igrace pa dovesti 15 novih. Pogotovo ove iz odbrane i golmana jer treba imati neku hemiju i uigranost da ne udjes rano u sezonu kao rastimani orkestar pa izgubis 3 4 5 utakmica.
Kad ekipa ne zna auta izvesti ne da nije dobro sve otjerati i dovesti nove, vec je poželjno to uraditi. Iako bi ja ostavio sve ove mladje.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ostaviti Bukvica, Veselog, Saida jos jednu sezonu, Devedzica, Beganovica, Kapetanovica, Balica (ako mora jer u moru crnila ako je on siv ne znaci da je dobar),i par mladjih jos 2 ili 3 juniora a ovo sve skoro rastjerat (ako sam koga izostavio jbg).
Nama treba i svjeza krv, 3 ili 4 igraca (25-30 god)koji ce povuci malo ekipu naprijed....
Ovo je patnja velika ovako.
Nama treba i svjeza krv, 3 ili 4 igraca (25-30 god)koji ce povuci malo ekipu naprijed....
Ovo je patnja velika ovako.
-
- Kontakt:
Mehmedovic, Hadzic, Kurtalic, Devedzic, Civic... svi out, neki na posudbu a nekima se zahvaliti
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Beduin
- Kontakt:
Fedora ne bih doveo ni da mi šut iz dvorista iznosi, sj3bo bi mi travnjak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Poserem se na ovakvu drzavu. Neprijatelji sa svih strana i sfera zivota, a meni treba da bude drazi moj dug i javasluk, nego tudja sposobnost.
Svaka cast ko god zna i umije.
Svaka cast ko god zna i umije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Jos kad oni njihovi levati pocnu sa pricom da Sloboda trosi pare iz buzdeta, a evo oni direktno kradu od drzave. Ko o cemu, k*rva o poštenju
Volim tebe, više od sebe
Mi imamo milionski dug porezni glumeci "patriote "krvavo ga vracamo....Oni nas prozivaju za budzetske pare, a on za sezonu zakine drzavu duplo nego sto mi dobijemo od grada...Meni nije drazi moj javasluk, ali mi pun kofer ovih "patriota "i moralista sa druge strane...Zna covjek i umije, halal mu ku...sto ga napravio brate.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasno ko dan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prosječna neto plata u Slogi 600 KM, u Veležu 1 000 KM hahahahahahahahaha, ma kako da ne
Samo je Sloboda iz Tuzle
Imamo puno vecih problema. A nije da smo olicenje postenja i transparentnosti u PLBiH.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Svakome njegovo, nema ovo veze s nama ba. Idemo mi zadržati ovu ekipu na okupu, trojici-četvorici igrača se zahvaliti i idemo dovesti po jedno pojačanje u svaku liniju, mislim da bi po jedan onako solidan igrač u svakoj liniji ovu ekipu daleko naprijed gurnuo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
I opet ce posle sezone nas,svi redom da tuže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.