Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ćeraj kur.ac i penalima više. Sve to bi moglo biti drugačije da neko na Jamesove asistencije zna dati gol. Kakvi nesposobnjakovići.
- wadethegreat
- Kontakt:
CHokeri teski jedva cekam remont ove ekipe i da ALonso, Azpi i ostali polovnjaci odu...
Ne mogu da vjerujem.
Pulisic sta je fulao danas Alonso itd.
Jadan ovaj James svega mi ovakvu partiju pruzi i debili chokaju.
Ne mogu da vjerujem.
Pulisic sta je fulao danas Alonso itd.
Jadan ovaj James svega mi ovakvu partiju pruzi i debili chokaju.
Ništa u budućnosti moramo izbjegavati penale, bolje da izgubimo u produžecima nego ovako po 100ti put. Mount još jednom tragičar i u finalu Carabao kupa je bio tragičar.
Smirite se malo momci.
Penali se lutrija, mora neko popusit.
Krivim tuchela sto je se povukao u drugom produzetku iako smo ih bili u prvom.
Azpi je izveo do sad mnogo penala i cini mi se svaki zabio, ne znam otkud sad kukanje sto je on sutirao
Nazalost smo ove sezone ispusili tako 2 trofeja. Mogla je biti dobra sezona ovako zadovoljit se sa top4.
Sad ide remont ekipe. Vidjet cemo na sta ce ovo licir aljedece sezone
Penali se lutrija, mora neko popusit.
Krivim tuchela sto je se povukao u drugom produzetku iako smo ih bili u prvom.
Azpi je izveo do sad mnogo penala i cini mi se svaki zabio, ne znam otkud sad kukanje sto je on sutirao
Nazalost smo ove sezone ispusili tako 2 trofeja. Mogla je biti dobra sezona ovako zadovoljit se sa top4.
Sad ide remont ekipe. Vidjet cemo na sta ce ovo licir aljedece sezone
Ako nismo dobili u produzecima bez VVDa, a jos na to nismo ni sanse ikakve imali, onda zasluzujes da izgubis.
Nastavljaju se gubiti finala.
Nastavljaju se gubiti finala.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato sto je Azpi ove sezone skrivio jedno 90 golova i zato sto hoce da mu produze ugovor.
Treba mu se zahvaliti i cao.
Tuchel je odlicno postavio ekipu ali u napadu ima gomilu debila.
Treba mu se zahvaliti i cao.
Tuchel je odlicno postavio ekipu ali u napadu ima gomilu debila.
Tuchel je qrac postavio ekipu.
Krenuo je sa 10 igrača protiv 11, nije iskoristio rani izlazak Salaha, lijeva strana puno rasterećenija, u drugom poluvremenu je odmah od prve minuta trebao izbaciti kladu, a uvesti Wernera ili Ziyecha ili ići na 4-4-2 sa RLC-om.
Ja se ne sjećam da je Chelsea dobio nekog u finalu na penale osim finala LP 2012. godine.
Kad znaš da je tako, ideš na sve ili ništa. A on uvodi Azpija i Barckleya da pucaju penale.
Krenuo je sa 10 igrača protiv 11, nije iskoristio rani izlazak Salaha, lijeva strana puno rasterećenija, u drugom poluvremenu je odmah od prve minuta trebao izbaciti kladu, a uvesti Wernera ili Ziyecha ili ići na 4-4-2 sa RLC-om.
Ja se ne sjećam da je Chelsea dobio nekog u finalu na penale osim finala LP 2012. godine.
Kad znaš da je tako, ideš na sve ili ništa. A on uvodi Azpija i Barckleya da pucaju penale.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ovo sta radi tuhel je uspeh,nemamo mi neku ekipu kad pogledas jos bez cilvela skoro celu i jamesa skoro pola sezone,mnogo mu zameram neke stvari sto radi,ali da izvlaci max. iz igraca to je istina,sada je liverpul imao malo vise srece 2x a mi ne,to ima da nam se vrati nekad.
Ovako gledajuci retrospektivno, trebalo je mozda malo agresivnije krenuti kada je VVD izasao. Gledajuci utakmicu, imao sam osjecaj da smo od prvog minuta produzetka samo cekali te penale, a kad to uradis obicno ti se to obije u glavu.
Malo se sta ima prigovorit,ono sto imam i nije neki prigovor, a to je da ekipa nije dovoljno clutch a to je ipak nesto sto nema veze samo sa ovom utakmicom.Ono finale lp djeluje jos cudesnije kad skontas koja su se finala sve zijanila zadnjih godina. I ovo i ono finale Capital kupa je nesto sto se moglo dobit u regularnom dijelu samo da se znala iskoristit neka od sansi. Imamo brdo dobrih igraca, ali slabo koji je clutch i niko nije sposoban da se redovno pojavi u ovakvim utakmicama.
Sad je ovo vec mali problem, jer je evidentno da postoji i neki mentalni blok poslije toliko izgubljenih finala na Vembliju.
Malo se sta ima prigovorit,ono sto imam i nije neki prigovor, a to je da ekipa nije dovoljno clutch a to je ipak nesto sto nema veze samo sa ovom utakmicom.Ono finale lp djeluje jos cudesnije kad skontas koja su se finala sve zijanila zadnjih godina. I ovo i ono finale Capital kupa je nesto sto se moglo dobit u regularnom dijelu samo da se znala iskoristit neka od sansi. Imamo brdo dobrih igraca, ali slabo koji je clutch i niko nije sposoban da se redovno pojavi u ovakvim utakmicama.
Sad je ovo vec mali problem, jer je evidentno da postoji i neki mentalni blok poslije toliko izgubljenih finala na Vembliju.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tuchel je odradio sezonu momacki.
Pored povreda covida debele klade prodaje kluba i ostalih desavanja igrali smo dva finala i u oba su odlucile nijanse.
Imao je gresaka kao i svaki trener ali covjek se vecinu sezone krpi ova ekipa nikako da kompletna istrci na teren.
Odlazi nam dosta polovnjaka prilika da se digne kvalitet i prvih 11 i sirina ekipe.
Ne treba zaboraviti da Tuchel nikako nije imao prelazni rok da sebi dovodi igrace i kroji ekipu sada ima priliku.
Nadam se da ce ga Amer podrzati.
Pored povreda covida debele klade prodaje kluba i ostalih desavanja igrali smo dva finala i u oba su odlucile nijanse.
Imao je gresaka kao i svaki trener ali covjek se vecinu sezone krpi ova ekipa nikako da kompletna istrci na teren.
Odlazi nam dosta polovnjaka prilika da se digne kvalitet i prvih 11 i sirina ekipe.
Ne treba zaboraviti da Tuchel nikako nije imao prelazni rok da sebi dovodi igrace i kroji ekipu sada ima priliku.
Ovaj rok sad je dosta vazan. Mora se pogodit sa pojacanjima.wadethegreat je napisao/la: ↑14 maj 2022, 23:03Tuchel je odradio sezonu momacki.
Najbitniji prijelazni rok nas čeka ovo ljeto, nemamo pravo na promašene transfere. Trebaju nam igrači koji će unaprijediti ekipu, također očekujem da sa posudbe vratimo: Broju, Gallaghera i Colwilla.darker10 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 23:09Ovaj rok sad je dosta vazan. Mora se pogodit sa pojacanjima.wadethegreat je napisao/la: ↑14 maj 2022, 23:03Tuchel je odradio sezonu momacki.
Dosta ovdje ima stvari za popravljati, Tuchel radi nakbolje sto moze, ali nije svemoguc. Treba dosta dobro odbranu pojacati, jer danas smo vidjeli da se na Chalobaha ne moze pouzdati u najjacim utakmica, jos decko nije stasao za ovako vazne utakmice, ma da ne sumnjam da ce za godinu-dvije biti zvijerka. Svakako je ove sezone pokazao mnogo vise nego sto je iko od nas ocekivao na pocetku sezone kad ga je Tuchel stavio u prvu momcad.
2 trofeja su tu, zal ostaje za 2 koja smo na penale ispustili, ali kad se sve sagleda i vidi da smo pola sezone bez 2 vrlo vazna igraca u ovom sistemu RJa i Chilwella moze se reci da je sezona bila uspjesna.
Radujem se novom Djilibodjiju.
2 trofeja su tu, zal ostaje za 2 koja smo na penale ispustili, ali kad se sve sagleda i vidi da smo pola sezone bez 2 vrlo vazna igraca u ovom sistemu RJa i Chilwella moze se reci da je sezona bila uspjesna.
Radujem se novom Djilibodjiju.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Gdje je i šta radi Djilobodji?JFH9 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:57Dosta ovdje ima stvari za popravljati, Tuchel radi nakbolje sto moze, ali nije svemoguc. Treba dosta dobro odbranu pojacati, jer danas smo vidjeli da se na Chalobaha ne moze pouzdati u najjacim utakmica, jos decko nije stasao za ovako vazne utakmice, ma da ne sumnjam da ce za godinu-dvije biti zvijerka. Svakako je ove sezone pokazao mnogo vise nego sto je iko od nas ocekivao na pocetku sezone kad ga je Tuchel stavio u prvu momcad.
Radujem se novom Djilibodjiju.![]()
Čestitke ženskom timu, opet su osvojili FA kup i duplu krunu.
Po turskim pasnjacima.
Ali sa takvim "pojacanjima" moze biti pogodak da ti se svi dive ili kompletan promasaj da te zajebavaju narednih par godina. Recimo sa Azpijem ili Cahillom smo strasan posao uradili.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Hvala Bogu pa ovaj pickensen odlazi na kraju sezone. Opet se usro cim je ozbiljnija utakmica. Trazio da ne igra iako je zdrav prav
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ga pamtim po onoj asistenciji Messiju u LP, kad nam je Leo dao prvi gol ikad, nakon toliko utakmica u kojima se nije vidio protiv Chelsija.
Poslije su ga Conte i Sarri stavili na hlađenje. Ostao kod Lamparda, zbog zabrane transfera inače bi već tada bio bivši.
Poslije su ga Conte i Sarri stavili na hlađenje. Ostao kod Lamparda, zbog zabrane transfera inače bi već tada bio bivši.
Porazom Arsenala osigurana i teoretski Liga prvaka, bar na terenu.
Nadam se da će i za zelenim stolom.
Nadam se da će i za zelenim stolom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.