Pa evo iskreno ja vidim neke pomake ali pada sve to u drugi plan kad nemaš rezultata sto je normalno.napoleon72 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 21:33Pa ovdje je jos od doba Husrefa takva atmosfera da, cim kritikujes jednu stvar u klubu, odmah si pripadnik druge linije. Ili si Husrefovac ili upravoljubac. Pa onda poslije da li si tim Vinko ili tim Husref/Sablic. Sad evo ili si Sabrinin ili Ajlin. Je l tesko reci da smo dobili, ako ne vecu, onda sigurno nista manju tuku nego sto smo imali? Evo nek mi neko navede samo jedan segment kluba koji je porastao od dolaska Mirvica. Samo jedan. Al ne krivim i ne prozivam Mirvica nego ljude (zene) koje je zaposlio. U kojem segmentu smo krenuli naprijed?
Evo npr ono sto je vidljivo na prvu glede domacih utakmica: ulozene su pare u teren(to neznam ko je dao) teren se sredio nesto se tu sadilo/zasadijvalo/posipalo oko trave ne razumijem se u to ali teren je u jako dobrom izdanju i sta su god radili valjalo je.
Dobili smo besplatan parking ispred Istoka sto nije bio ima xx godina.
Ovo sa zapadom i djecom i tom fan zonom djecijom i to je po meni prava stvar.Pa neki besplatan ulaz za osnovce,pa sjever za srednjoskolce itd.
Mozda malo smjesno ali dobili smo kante na stadionu sto nikad nismo imali.Mozes po prvi put u historiji mogu popiti sok na stadionu a da to nije dvojni c i onaj ratni na slamku.(gluposti ali i to je promjena)
To su neke sitnice ali su "vidljive" i meni je drago sto ih vidim.
Sto se tice sportskog dijela i tu cemo se svi sloziti da smo svi bili zadovoljni pojacanjima i prelaznim rokom.Svi smo mislili da ce to super izgledati itd itd,rezultati nisu ispratili i sta sad da kazemo,da je loš prelazni rok?Nije jel kazem svi smo ga ovdje pozdravili.
Prodali smo igraca u Ameriku,jednog posudili u Rusiju,evo sad treci treba u Francusku,za onog se spominje Svica,za jos jednog Francuska.
Imamo redovne plate,žive fudbaleri i svi u klubu ko bubreg u loju,ovaj baca i kapom i šakom(to mu je mozda greska ali iz dobre je namjere)
Ali sad nemamo rezultat i odma nista nevalja,nije tacno,ali to je fudbal i to je tako.Tako bi bilo i da je obratna situacija da imamo rezultat a da vamo "nemamo za kifle" samo bi se gledao rezultat u drugom planu bi bi bilo ovo ostalo.
Ovo je sport i kad imas rezultat sve je divno krasno,kad ga nemaš sve je crno i sivo i to je tako.Kazem ja vidim pomake ali ima tu i fula ja prvi kazem da nam ove žene nisu potrebne,ali generalno vidim pomake zbog Ismira itekako.I da mu trebaju jaci ljudi trebaju svakako i da nas zastupaju i predstavljaju to treba svakako.