FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RsehaA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RsehaA » 06 feb 2011, 21:44

DAVID VILLA je napisao/la:
RsehaA je napisao/la:Joooj kako je frankovcima drago sto su pobjedili :lol: ali i dalje temperatura -7 :D :D
Da,raduju se po hladnoci tamo,a u Barceloni ce se radovati kada bude sljedeca utakmica,bice vruce u Barci ... :mrgreen: ;)
Jos malo pa na kupanje u Barcelonu :lol:
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 feb 2011, 21:46

mozda i iniesta malo pocrni.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 feb 2011, 21:55

I ove sezone FCB obitelj čeka berba trofeja:

slika

¡Campeones!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 06 feb 2011, 21:57

RsehaA je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:
RsehaA je napisao/la:Joooj kako je frankovcima drago sto su pobjedili :lol: ali i dalje temperatura -7 :D :D
Da,raduju se po hladnoci tamo,a u Barceloni ce se radovati kada bude sljedeca utakmica,bice vruce u Barci ... :mrgreen: ;)
Jos malo pa na kupanje u Barcelonu :lol:
Da... :mrgreen:

P.S. Iniesta ce pocrniti tamo za 2 dana,nece smjeti biti na Suncu ni sekundu :lol:... :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 feb 2011, 22:14

Leader je napisao/la:I ove sezone FCB obitelj čeka berba trofeja:

slika

¡Campeones!
Evo sad citam da su prvi u španskom prvenstvu.
Neznam gdje ce stati ovi trofeji ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 06 feb 2011, 22:38

Pozdrav svim navijacima barse jer sam i ja jedan od njih redovno pratim vaše diskusije i redovno sam pratio utakmice barse dok se http://atdhe.net/ nije zatvorila zbog necega pa da li znate neku drugu an kojoj bi se mogle pratiti utakmice. Hvala unaprijed

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 feb 2011, 22:42

passa007 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima barse jer sam i ja jedan od njih redovno pratim vaše diskusije i redovno sam pratio utakmice barse dok se http://atdhe.net/ nije zatvorila zbog necega pa da li znate neku drugu an kojoj bi se mogle pratiti utakmice. Hvala unaprijed
...ta stranica se nije zatvorila...ukucaj u trazilicu http://www.atdhenet.tv i pronaci ces je...a mozes i gledati preko euronogomet stranice...samo u trazilicu upisi euronogomet online prijenosi i biraj link koja ti odgovara...ima mnogo linkova...a ako ni tu ne nadjes link koji ti se svidja(iako ces naci)doci na ovu temu i zatrazi,netko ce ti dati...i nema na cemu ;)

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 06 feb 2011, 22:44

Hvala lijepe na informacija.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 feb 2011, 23:03

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Leader je napisao/la:I ove sezone FCB obitelj čeka berba trofeja:

slika

¡Campeones!
Evo sad citam da su prvi u španskom prvenstvu.
Neznam gdje ce stati ovi trofeji ?
Nogometaši, malonogometaši, košarkaši i rukometaši lideri su u svojim nacionalnim prvenstvima, jedino sekcija u hokeju na koturaljkama nije lider. A i u vaterpolu je CN Barcelona (nije član sportske obitelji FCB) #1.

Franco se sigurno okreće u grobu :lol:

Postaje tijesno u FCB-ovom muzeju. U projektu Novog Camp Noua je planirano proširenje muzeja, ali taj projekt je zapeo zbog financija. Ali i to će se riješiti kad-tad.

HISTORIA CONTINUA...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 feb 2011, 00:47

slika

Giganti,pazi razumjevanja u sekundi 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 01:36

miky_hz je napisao/la:slika

Giganti,pazi razumjevanja u sekundi 8-)
Nema tu puno price, telepatsko razumjevanje.

Citat:

"Iniesta is easily Spain's most complete player. He has everything."
Barcelona team-mate Xavi, May 2009.

I onda dođu ovdje realovci i hvale nešto portugalskog papka, i to svaki dan :lol:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 07 feb 2011, 03:29

Mi kad bi prestali igrati fudbal sljedećih 20 godina, opet nas ne bi mogli stići. Buahahah. :lol:

Barcaa_
Kontakt:

Post Postao/la Barcaa_ » 07 feb 2011, 07:37

Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama ;)
Citam nekoliko ovih postova i ovi sto govore da je Ronaldo bolji od Messija ... haha nikad !!
kao sto kaze andy gray koji uvijek komentarise barcine utakmice
"Kad messi ima loptu citav svijet prestane dihati i pocnu kontati koji je njegov slijedeci korak"
Poz svimaa

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 07 feb 2011, 10:18

Barcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama ;)
Citam nekoliko ovih postova i ovi sto govore da je Ronaldo bolji od Messija ... haha nikad !!
"Kad messi ima loptu citav svijet prestane dihati i pocnu kontati koji je njegov slijedeci korak"
Poz svimaa
Slazem se sa Andy Grayom u potpunosti :mrgreen: ...

P.S.Naravno da Ronaldo Nije bolji od Messija a nikad nece ni biti bolji...Messi ce uvijek biti bolji od Ronalda i to se zna :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 07 feb 2011, 12:52

SPY je napisao/la:Mi kad bi prestali igrati fudbal sljedećih 20 godina, opet nas ne bi mogli stići. Buahahah. :lol:
Tipičan "navijač" RMCF-a. Navijači trofeja!

Jel to vi koji ste zadnjih 20 sezona osvojili 6 naslova Primere?

Sve se meni čini da će ovo desetljeće RMCF proći kao 90e, ako ne i gore ;)

HISTORIA CONTINUA...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 07 feb 2011, 12:56

Barcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama ;)
Poz svimaa
To oni rade po inerciji ;)

Ne bi da im se cura zove Kristina.

HISTORIA CONTINUA...

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 07 feb 2011, 13:42

Leader je napisao/la:
SPY je napisao/la:Mi kad bi prestali igrati fudbal sljedećih 20 godina, opet nas ne bi mogli stići. Buahahah. :lol:
Tipičan "navijač" RMCF-a. Navijači trofeja!

Jel to vi koji ste zadnjih 20 sezona osvojili 6 naslova Primere?

Sve se meni čini da će ovo desetljeće RMCF proći kao 90e, ako ne i gore ;)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid

Gledaj i divi se. Bolje da je nikad ne osvojimo, nego da nas sudije guraju u finale lige prvaka. ;)
Poz svimaa
Tipično za navijača Barcelone. Hvali mesija da je najbolji igrač na svijetu. Ali objektivno pogledaja stvari. Koji igrač ima bolje predispozicije. Ronaldo prednjači u svemu ispred mesija, mesi ima samo bolji dribling. Ostalo je sve na strani ronalda. Brži, jači, šut s obe noge, igra glavom, jačina šuta, slobodni udarci, itd... Ovo će ti reći svaki racionalan čovjek koji se imalo razumije u nogomet. btw. Ne kažem ja da mesi ne zna igrat ili nešto slicno. Njemu kapa do poda za ono što radi. Ali Ronaldo prednjači malo ispred njega. Pa zamislitet šta bi tek Ronaldo radio kad bi iza sebe imao Xavia i Iniestu? Mesi bez njih ne bi bio upola ono što je danas. ;)

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 07 feb 2011, 14:03

SPY je napisao/la:http://hr.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid

Gledaj i divi se. Bolje da je nikad ne osvojimo, nego da nas sudije guraju u finale lige prvaka. ;)
Jel to ono: "RMCF je trofejni, pa i ja počeo navijati za najtrofejnijeg", velim navijači trofeja. Takvi "navijači" bi navijali i za Barçu ili bilo koji drugi klub da je najtrofejniji.

Sada bi ja kao trebao biti ljubomran? Nisam ljubomoran, ja sam navijao za Barçu dok je imala i 1 naslov europskog prvaka, tako da me ne možeš potkupiti zlatom (čitaj trofejima kao tebe ;) )

Kada navijač režimskog kluba počne o sudcima, vrijedi ona "ko o čemu,..."

slika
SPY je napisao/la:Tipično za navijača Barcelone. Hvali mesija da je najbolji igrač na svijetu. Ali objektivno pogledaja stvari. Koji igrač ima bolje predispozicije. Ronaldo prednjači u svemu ispred mesija, mesi ima samo bolji dribling. Ostalo je sve na strani ronalda. Brži, jači, šut s obe noge, igra glavom, jačina šuta, slobodni udarci, itd... Ovo će ti reći svaki racionalan čovjek koji se imalo razumije u nogomet. btw. Ne kažem ja da mesi ne zna igrat ili nešto slicno. Njemu kapa do poda za ono što radi. Ali Ronaldo prednjači malo ispred njega. Pa zamislitet šta bi tek Ronaldo radio kad bi iza sebe imao Xavia i Iniestu? Mesi bez njih ne bi bio upola ono što je danas. ;)
Još jedan koji se pali na Portugalčeve mišiće.

Jeli se i tebi cura zove Kristina?

HISTORIA CONTINUA...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 feb 2011, 14:18

.....taj tvoj post je toliko djetinjast i jadan... :lol: ...stvarno si ocajan...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 feb 2011, 14:32

Barcelona potvrdila zainteresovanost za Neymara . . . . . .
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.